- 18 Ekim 2022
- 1.627
- 2.345
- 63
- Konu Sahibi annabelica
- #1.441
Folidoce kullanıyorum, içinde b12 de var.Önerebileceğiniz bir folik asit markası var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folidoce kullanıyorum, içinde b12 de var.Önerebileceğiniz bir folik asit markası var mı?
Az önce sildiğimde kahve lekelenme gördüm. İlk gebeliğimde yaşamamıştım böyle bir şey. Devam ederse acile gidicem. Ben doktora hala gitmediğim için ne durumdayım bilmiyorum daBen tüm gebeliklerimde kahverengi lekelenme yaşadım. Kızımda yerleşme kanaması çok uzun sürdü 4-5 gün hep sildikce geldi. Kahverengiydi hep. Ama bir gün kırmızı damla damla kanama şeklinde geldi. Kesin düşük yapıyorum diye düşündüm ama acile gittiğimde bebeğimin iyi olduğunu öğrendim. Kanama alanı düşük riski falan da yoktu. Şimdi 15 aylık oldu bile. Bu gebeligimde bir kez silince gelen kahverengi lekelenmem oldu ama devam etmedi. İnşallah senin bebeğin de iyidir. Kanamanın miktarı ne kadar bilmiyorum ama hemen acile gitmen gerekiyor bence
Ben salıya randevu aldım, 6+4’te gitmiş olacağımKızlar bir de doktora gitmek için bir hafta daha bekleyim diyorum. Hani iyice gelişsin bir kalp atışı falan da duyulsun diye hemen randevu almak istemiyorum. Dün akşam beta hcg verdim değerim de iyi gibi. Benim gibi beklemeyi düşünen var mı yoksa hemen doktor randevusu aldınız mı?
Çok gerekli durumlarda gebelere diş tedavisi uygulanıyor elbette. Antibiyotik de kullandırıyorlar. Bence diş hekimine gitmelisiniz.Şöyle ki ben kanallık olurum diye korkuyorum hani hamileliğin ilerleyen zamanlarında ağrımın şiddeti artar bu çürük köke iner falan diye korkuyorum o saatten sonra bir şey yapmak sakıncalı olur yanaşmazlar diye. Eşim de pimpirikleniyor çok film falan çekileyim istemiyor ama bende bir şey yerken özellikle çok ağrı hissediyorum.
İçmeyecek canım ağzını çalkalayacakKekik düşüğe sebep olur diye biliyorum canım dikkat edin
Gidince mutlaka yazar mısın? Bir hafta beklersem en azından bende 7. haftanın içinde gitmiş olurum. Şuan 5+1’im daha.Ben salıya randevu aldım, 6+4’te gitmiş olacağım
Evet evet aldım zaten randevu pazartesi gideceğim.Çok gerekli durumlarda gebelere diş tedavisi uygulanıyor elbette. Antibiyotik de kullandırıyorlar. Bence diş hekimine gitmelisiniz.
Diş tedavisi konusunda şunu ekleyeyim, ilaç vs verirse kadın doğum doktoruna sorarsınız kullanabilir miyim diye. İçiniz rahat olur.Gidince mutlaka yazar mısın? Bir hafta beklersem en azından bende 7. haftanın içinde gitmiş olurum. Şuan 5+1’im daha.
Hamilelikte diş ağrısı çoğunlukla hormonal oluyor yani ekstra başka bi rahatsızlık yoksa ilerleyeceğini sanmıyorum 2. Trimestere bile kalmayabilir. Ama ilerlemiş bir çürük var ve o ağrıyorsa o farklı tabi.Şöyle ki ben kanallık olurum diye korkuyorum hani hamileliğin ilerleyen zamanlarında ağrımın şiddeti artar bu çürük köke iner falan diye korkuyorum o saatten sonra bir şey yapmak sakıncalı olur yanaşmazlar diye. Eşim de pimpirikleniyor çok film falan çekileyim istemiyor ama bende bir şey yerken özellikle çok ağrı hissediyorum.
Ben de bunu kullanmıştım, bu sefer kullanmayı düşünmüyorum sadece yeşilliği ve folik asitten zengin yiyecekleri abartılı yiyeceğimEczaneden de bu folik asidi aldım. En çok bu kullanılıyor dediler.
Yaa canim hala lekelenmen mi var. Bazi gebeliklerde bu oluyor galiba. Dilerim bir an evvel biter su lekelenmelerimiz de saglikla devam eder.Gayet normal hatta iyi bile
Ben adet olmam gereken günden beri lekelenme yaşıyorum 22 gün oldu içerde kanama yok sebebi bilinmiyo hala kese görünmediği içinde ilaç vermedi doktor
Canim peki 2 gunde bir verip mi kontrol ediyorsun ? Bazen gec döllenme oluyor. Oyle birsey olabilir mi yumurtlama catlama biliyor musunKızlar benim sat 1 mart hala kese görünmedi kan değerim 2500 e kadar çıktı ama yavaş artıyo doktorda kesin bişey söylemiyo haftaya tekrar gidicem böyle bişey yaşayan yada çevrenizde yaşayan varmı acaba
Bende dün aksam yasadim bir kanama basta lekelenme seklind ebasladi sonra iki üç defa peceteye gelen parlak kirmizi geldi sonra tekrar lekelenmeler devam etti. Bende bugun kan verdim 2.ye bakalim sonuc bekliyorum. Ne yazik ki dr.a gidince de azar isitiyoruz devlette. Bana gebesin bile diyemem sana dedi sagolsun full motivasyon sagliyorlar...Az önce sildiğimde kahve lekelenme gördüm. İlk gebeliğimde yaşamamıştım böyle bir şey. Devam ederse acile gidicem. Ben doktora hala gitmediğim için ne durumdayım bilmiyorum da
Leke uzun zamandır var artık ona alıştımYaa canim hala lekelenmen mi var. Bazi gebeliklerde bu oluyor galiba. Dilerim bir an evvel biter su lekelenmelerimiz de saglikla devam eder.
Canim peki 2 gunde bir verip mi kontrol ediyorsun ? Bazen gec döllenme oluyor. Oyle birsey olabilir mi yumurtlama catlama biliyor musun
Pcos hastası olduğum içün yumurtlama gününü bilemiyorumYaa canim hala lekelenmen mi var. Bazi gebeliklerde bu oluyor galiba. Dilerim bir an evvel biter su lekelenmelerimiz de saglikla devam eder.
Canim peki 2 gunde bir verip mi kontrol ediyorsun ? Bazen gec döllenme oluyor. Oyle birsey olabilir mi yumurtlama catlama biliyor musun
Kuzummm seni burada gördüğüme çok çok sevindimmmKizlar selamlar bende inşallah Allahım nasip ederse Aralık anneleri grubunda olacağım hamileyimm
Ama aksam bir kanama yasadim ve baya bi korktuk. Dün regl gecikmesinin 4.günüydü. benim bir kaybim oldu o yuzden ekstra diken üstünde hissediyorum kendimi aksamdan beri. Hamile oldugunu öğrenip kanama lekelenme yasayan oldu mu aranizda nolur bana destek oluuun. Ve lütfen dualariniza katın beni bebegim tutunsun![]()
Canım banada verdi bende senin gibiyim şu an kullansam mı kullanmasa mı bilemedim. Eşim ev işi çok yapıyor kendini yoruyor dediği için progestana başlıyoruz o zaman dedi. Tedbiren yapıyorlar anladığım. Bende ne yapacağımı şaşırdımAnlıyorum, bence de öyle, eğer illa kullanmam gereken bir durum olmazsa, inşallah olmaz, ben de kullanmak istemiyorum
Canım benim tebrik ederim öncelikle sağlıkla gelsin bebişlerimizBende dün aksam yasadim bir kanama basta lekelenme seklind ebasladi sonra iki üç defa peceteye gelen parlak kirmizi geldi sonra tekrar lekelenmeler devam etti. Bende bugun kan verdim 2.ye bakalim sonuc bekliyorum. Ne yazik ki dr.a gidince de azar isitiyoruz devlette. Bana gebesin bile diyemem sana dedi sagolsun full motivasyon sagliyorlar...
Olsun canım yazalim yine8 Aralık görünüyor aslında ama ikiz olduğu için çok büyük ihtimalle tutmayacak o yüzden yazmayayım demiştim![]()