Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ya bide benim doktorum iki sokak otemde şuan gitsem 2 dak alır.onunden geçerken doktora bir ugrayayim dürtüsü geliyor

Ya bide benim doktorum iki sokak otemde şuan gitsem 2 dak alır.onunden geçerken doktora bir ugrayayim dürtüsü geliyor
Ahaha yakın doktor çok iyi ama ya her türlü bir şey olduğunda hızlıca ulaşma şansı var camdan bagirsan koşar gelir bile

Bende yokum galibaa yaş 31/ ilk çocuk /sat 8 kasim / kese 4+4 / tahmini doğum 15 ağustos

Ahah. Benim de öyle şansım olsa kesin zıplardım sürekli yanına özele de gitsem araçla gitmem gerek. Şehir hastanelerini de malum şehir dışına yaptılar. İki tane de çocuk olunca. Bir kere gideyim her şey net olsun dedim ama. İyi dayaniyoruz bakalım
İyi bari sabah erkenden ikimizin de benim de 8.40 kargalar kahvaltısını yapmadan gitcem. Mantığım da şey hani o kadar bekledim bir de öğleden sonraya kalırsa dayanamam diye sabah erkenden aldım

Aynen öyle. Benim de eşimin dersi 11.30 başlamış oluyor. Perşembe de izinli. O gün muayene olurum. Kan verir gelirim. Perşembe de sonuç gösteririm diye düşündüm. Hayırlısıyla salıyı göreydik

Y yulafff mesajını alıntılamadı bir türlü.
Sen de iyi dayanmissin benimde salı günü 7+3 olucak nasipse

Sat ama baz alınıyor değil mi bilmiyorum ben ilk defa yaşıyorum bu duyguları da
Yani doktor sata göre hesaplar sonra ultrasonda aman aman bir fark çıkarsa son adet tarihini düzeltir. Ama bu hesaplama 28 günlük döngüye göre yapılır. O yüzden herkeste net aynı olmaz benim hamile kaldığım ay 30 gün olacaktı mesela döngüm ama olmadı neyseki

Uygulama mesela haftayı sat a göre veriyor ama tahmini doğum tarihini yumurtlamaya göre veriyor

Neyseki ya inşallah her şey yolundadır benim de sata göre uygundur

Ahaha yakın doktor çok iyi ama ya her türlü bir şey olduğunda hızlıca ulaşma şansı var camdan bagirsan koşar gelir bile
Bugün 1 saat 25 dakika pendikten göztepeye trafik çektim geç kaldım ama Allahtan doktor aldı muayeneye. Yakınlarda güvenebileceğim bir hastane yok. Sabah 9da randevu alıp 7de çıkmam lazım yola artık. Sancı gelse yolda doğurucam heralde ayy tövbe tövbe

Ben de sat a göre 8, yumurtlamaya göre 7+5 oluyorum biraz daha bekleseydin erken gelmişsin dicek doktor
Şey diye diyebilir. Az daha bekleseydin doğurmaya gelirdin
Sizin yanınızda ben neymişim ki 7+3 ayy epey olmuş sizin yarın veya cuma gitsem kese görünür benim sanırım ama bebek de görünür umuduyla doktorum bekletti
Görünür canım. Benim 6+0 da kesen vardı sadece. İlk gebeligimde de 7+4 te kalp atışı duymuştum. Şimdi de tekrar uğraşmayım diye böyle yapmayı düşündüm. İnşallah güzel güzel haberler alırız

Hayırlı haberlerle gel İnş sağlıklı ve hayırlı bi şekilde bebişigörmek ve kalp atışı duymak nasip olur 2düşük var korkuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…