Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Bulantı akşam üzeri başlıyor gece pik yapıyor. Ölücem halsizlikten tüm enerjimi çekiyor şu bulantı kusma. Nasıl yapıcaz hafiflemiyor da. Bir yudum su da mı içemicez anlamadım eşim de sigara içiyo tiksinti geldi. Nişanlıyken düğüne kadar bırakacaktı. Şimdi bebek doğana kadar bırakacakmış. Vallahi tepem attı bırakana kadar tek kelime etmiycem küsücem ilk kez ulti açıcam inadımı bilmiyor daha. Ay oturup ağlayasım var. Yarın iş var zaten

Kuzucum aynı durumdayım. Bugün nöbetçiydim ve devam edemedim nöbete kusmaktan. Herkeste öğrendi bu sayede gebe olduğumu… prilam etki ediyordu normalde sadece sabah kusması oluyordu ama bugün ekstra kötüyüm. Yarın hastaneye gidip serum yolu göründü bana. İki hafta önce de aşırı kötüydüm doktorum seruma zofer isimli bi ilaç katmıştı o beni 3 gün falan idare etmişti. Sanırım bu hafta bir kere daha ihtiyaç duyacağım gibi duruyor

8+3 üm sizde de yatınca alt karın ve kasık ağrısı başlıyormu arada ayakta da oluyor ama uyumaya yatınca bir ekstra geliyolar bana. Bir kaybim var ve bunda da çok stres oluyorum hatta korkumdan gruba katilamiyorum korkuyorum geriliyorum keseyi gördüm kalbini duydum ama yapamıyorum rahat bırakamıyorum ne kendimi nede içimde ki fasulyeyi.
Ayın 6sında gidicem kontrele sabredebilirmiyim bilmiyorum oooooooooooof uyuyamıyorum ooooofff

Bende de yatakta sagima soluma donunce bir batma hissi

Sabah kalkmadan kraker at ağzına diyorlar ama o da fayda etmedi. Allah yardımcımız olsun

Merhaba Kızlar Sabah oyle enerjik kalktım kı dedım oh be dunya varmıs kendıme nazar ettım mutlulugum kısa surdu basladı mıde bulantım yine

Yat dinlen canım sabaha hiç bir şey kalmaz inşallah
Geçmedi canım. Doktoruma gittim bebeğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu çok şükür kanama alanı görünmüyor dedi yerleşmeye çalışıyor dedi progestan verip dinleniyorsun dedi
Çok teşekkür ederim canım sana yardımcı olmaya çalıştın

ah cok sevindim canım gözümüz aydın:):):)

Kızlar şu an 6+2 yim. Yarın kontrolüm var ama sanırım durumlar iç acıcı değil.
23 Aralık (5+6) beta 4166, 25 aralık (6+1) 5067 çıktı. 5+3 te kese 4 mm, görüldü yok sacda vardı ama ilerlemiyor sanırım.

1500-2000 gibi beta hcg degerlerinden sonra artiş iki gunde bir iki kat olmuyor daha yavas artiyor bu degerlerde beta hcg takibindense ultrason verileri daha önemlidir

Çok şükür
Canım gözün aydın saglıkla devam etsin inşallah

Ayy o ses çok sevindim canım

Cok iyi anliyorum sizi. Ben de farkli hezeyanlar var. Kaybetmek degil de fetal dna sonucu vs manyak.manyak dusunceler. Bence salmaliyiz kendimizi zor ama gebe degiliz gibi yasamaya calismaliyiz

Kuzucum başlarda düzgün arttıysa sorun yok. Hem zaten yolksac da görmüş doktor bebişin oluşuyordur merak etme. Buradaki çoğu kişi beta max 1500 ken falan baktırmıştır en son ben mezela 70 le öğrendim iki gün sonra 215, iki gün sonra 600 küsür çıkmıştı tekrar baktırmadım. O yüzden rahat ol sen baktırmasan hiç bu sıkıntıları yaşamazdın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…