Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Bak ya kızım deli misin ne banyosu ne cifi dion o zaman ilk tüp bebek diyeydin sana iyice bi kızardım neyse şimdi sakinim
Yok yok kızabilirsinn valla doğru söze ne denir canım benim yazdığım nasıl iyi oldu gözümü açtınız yoksa bende temizlik düzen aşkı depreşti kendimi durdurdum sağolun kızlar

Yok yok kızabilirsinn valla doğru söze ne denir canım benim yazdığım nasıl iyi oldu gözümü açtınız yoksa bende temizlik düzen aşkı depreşti kendimi durdurdum sağolun kızlar
Akıllısın ama ha önce tüm evi temizlemişsin banyo kalınca gelıp sormuşsun ne anladık bu işten neyse bari inşallah bisey olmaz bebeğine

İyi aksamlar canım
İlk uc ay cok yorulmadan bisyler yapilabilir eger kanama alani yoksa kontrollere gidildikten sonra
Ben iki gebeligimde hep yattm dusuk oldu
5 aya giden bir geleigm vrdi yine ck yorulmadan gecirdim taki dogumum basladigi gün hem misafr cgrmistm hemde cok yorulmstm suyum geldi
Yani belkide bir problem olusmustu ve kendimi yorunca dogmu tetikledi
Hersey nasip tabiki orasi ayri sadece vicdan yükü baska bisey...
Suan hicbirsy yapmıyorum yemek dışında ilk uc ay yapmicam idare etcm sonra yardimci cagiracagim cunku süpürge filan ağır işler ozellikle bnm gibi dusukleri olan icin riskli. Ama su da bir gercekki Allah istemesse yaprak dusmez. Bizimki sadcee vicdani ve psikolojimizi rahatlatmak ve tedbir bizden taktir Allahtan dusuncesi.
Camasirsuyu filana gelince ben nornalde de cok kllanma taraftari değilim zirp pirt kullanmam kimyasallardan genelde uzak durum. Hamileyken de hic kullanmam.

Ne güzel yazmışsın canım kesinlikle öyle Allah yaşa diyorsa yaşıyor zaten ama vicdan yükü de ağır oluyor gerçekten… şunu bunu yapmasaydım demek yerine tedbiri almakta fayda var

Yukarıda özellikle riskli bir durum yoksa normal düzen devam ettirebilirsiniz demişim. Hanımefendide tüp bebekmiş, kendi durumunu daha iyi ölçer tabiki, bu kadar zorlu maddi manevi ağır bir süreçte tabiki çok daha temkinli olması faydasına. Ben durumunu bilerek yazmadım, yalnızca soruya cevap verdim
Bana konuşması nasıl kolay oluyor? Bu nasıl bir üslup? Üstten mi konuşmuşum ya da tek doğru mu var demişim. Herkes kendine göre davranıyor. Zor süreçlerden geçen insanlar tabiki kendi tecrübelerine göre davranacak. Sizin bu şekilde davranmanız kendiniz için doğrusu ve içinize sineni. Sanki size 'aman canım sizde ne abarttınız mı' dedim, ya da ima mı ettim. Lütfen cevap yazarken dikkatli yazın.
Tercihiniz kendinizi ve bebeğinizi korumakmış, bunu da çok dikkatli davranarak yapıyorsunuz. Kendi durumunuz için en iyisini siz bilirsiniz. Maddi ve manevi ne tür sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum ama bunu öne sürerekte iğneleyici tarzda cevap yazmanızı doğru bulmuyorum. Herkes kendince bir çabayla evlat sahibi olmaya çalışıyor. Artık zorluğu kolaylığı herkes kendisi ölçer tartar.

Allah herkesi sağlıkla afiyetle kavuştursun.

Amin Allah razı olsun canım Nie iğneleyici bişey yazayım o şekilde aklımın ucundan bile geçmez hele ki karşımda gebe birisi varsa neden üzme gereksinimi duyayım alıngan davranmışsınız ama hormonlardandır . Tercih yapma hakkımızın olmadığını tek seçenegımızın kendımızı korumak olduğunu yolumuzun zor olduğunu söylemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…