- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
aminnnGencecikmis. Çok uzuldum, Rabbim evlatlarına uzun ömür versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnGencecikmis. Çok uzuldum, Rabbim evlatlarına uzun ömür versin
aminnnn teşekkür ederimBaşınız sağ olsun. Çok üzüldüm
Çok gençmiş çok üzüldüm canım rabbim geride kalanlara sabır versinteşekkür ederim canım. Gençti 39 yaşındaydı. Erken evlendiği için çocukları büyük. Oğlu iki hafta önce askerden geldi.Kızı lise okuyor.
Amin ALLAH razı olsun. canımÇok gençmiş çok üzüldüm canım rabbim geride kalanlara sabır versin
Allah razı olsun canım aminDersolsun Canım başın sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin inşallah
Hepimizden inşallah aminAllah razı olsun canım amin
Harikasin canım. Hangi uygulama bu ben de bakayımİyi akşamlar kızlar. Bugün coğrafyadan toprak türleri testlerini çözdüm ama cevapları detaylı inceledim tek tek doğru yaptıklarım da dahil okudum. Şimdi de biraz alan uygulamasında takılacağım ordan soru çözeceğim
O da bir şeyBugün matematik ve rehberlikten soru çözdüm gene çok bir şey yapamadım ama bunada şükür bu kadar mızıltıların arasında
Bercestenin video derslerine kayıt oldum canım onun uygulamasıHarikasin canım. Hangi uygulama bu ben de bakayım
Haa tamamBercestenin video derslerine kayıt oldum canım onun uygulaması
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinKızlar , bugün bir video izledim. Çok üzgünüm ,kuzenim aniden vefat etti. Şehir dışında ve gidemedim. Çalıştığımdan da bir şey anlamadım.
Kuzuuummm selam, 18. Yüzyılı bitirdim. Bugün 19 a başlıyorum çok mutluyum sen iyi misinGünaydın canlaaar
ASSOSyal Safransari
Dersolsun Miknatiss
golgefeslegeni B Basakcikk
Jawlensky
Ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım iyi çalışmalar :)