- 28 Haziran 2011
- 59.329
- 149.719
Değişelim ben matematik yapayım sen tarih bebitomBende matematikçiyim ya şu an tam tersiymișiz aynen alalım valla yoksa bu şekilde nereye kadar bi an önce atanmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişelim ben matematik yapayım sen tarih bebitomBende matematikçiyim ya şu an tam tersiymișiz aynen alalım valla yoksa bu şekilde nereye kadar bi an önce atanmak lazım
Bu benim sınava 5. Girişim. Elimde yazdığım notlarım da var. Ondan bu defa yazmıyorum.Hocam bir sorum var. Tarih bitecek diyorsunuz ya not alarak mı yoksa okuyarak mı ilerliyorsunuz? Yani ben tarihte yazarak gidiyorum ve bu saatlerimi alıyor. Kurtuluş savaşına hazırlık ünitesine başlayacağım yakında. Yazmayınca anlamıyorum gibi bir his var içimde. Bilemedim size sormak istedim. Zaten motivasyon videosu izlediğimde de konu ile değil bol soru çözmekle uğraşın diyorlardı.
OlurDeğişelim ben matematik yapayım sen tarih bebitom
Anladım hocam konuda alt yapınız var demek ki. Ben not almaya devam edeyim o zaman:)Bu benim sınava 5. Girişim. Elimde yazdığım notlarım da var. Ondan bu defa yazmıyorum.
Hocanın video ders notu elimin altında, video dinleyip eksik ve önemli yerleri oraya not alıyorum.
Konu çok önemli bence. Sorukardaki köpük köpük bilgiler akılda kalıcı olmaz. Konuyu bir bütün olarak öğrenmek daha akılda kalıcı. Tabi üzerine soruyla pemistirilmeli
ALLAH razı olsun hocam teşekkür ederim.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
ALLah razı olsun hocam,teşekkür ederim.Aminnn...Dersolsun hocam başınız sağolsun, mekanı cennet olsun kuzeninizin.
Teşekkür ederim hocam. ALLAH torpillilere fırsat vermesin.Hepimiz zor şartlarda emek veriyoruz.Günaydın canlaaar
ASSOSyal Safransari
Dersolsun Miknatiss
@golgefeslegeni @Basakcikk
@Tosun Pasa
Ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım iyi çalışmalar :)
Hocalarım ,
Tarih bitti. Tekrarlara başladım.
Coğrafya yedinci ünite bitti.
Matematik Asal Sayılardayım.
Türkçe Cümlenin Öğelerindeyim.
Olur yaparsın gerçekten hem sen önce hedefini minnacık daha yükselt, öğren, çalış bak nasıl oluyor hayırlısıylaAyyy bebeğim ilk on soruyu full yapsam yaaa
Wuuuu maşallah hocaaammm süper ötesiHocalarım ,
Matematik hedefimi mi yukselteyim canımOlur yaparsın gerçekten hem sen önce hedefini minnacık daha yükselt, öğren, çalış bak nasıl oluyor hayırlısıyla
Süpersin canım maşallah sanaHocalarım ,
Kız evet 10 nedir şöyle 15-20 civarına odaklan ki 15 olmazsa 10 yaparsın gerçekte ve kazanırsın . Ben full çekmeye odaklanıyorum ki yapabildiğim kadarı yetsin diye ama yetmiyor bendede sözel yok işte naparsınMatematik hedefimi mi yukselteyim canım
Sonra ben yapamayinca çok kızıyorum kendime de ondan alçakta tutuyorum canim benim, yaptıkça yukseleyim diye herkesin bir başının belası varKız evet 10 nedir şöyle 15-20 civarına odaklan ki 15 olmazsa 10 yaparsın gerçekte ve kazanırsın . Ben full çekmeye odaklanıyorum ki yapabildiğim kadarı yetsin diye ama yetmiyor bendede sözel yok işte naparsın
Çok haklısın evet insan çıldırıyor . Nasıl için rahat edecekse öyle olsun Assosum inşallah sonucunda hepimiz hayırlısıyla kazanalımSonra ben yapamayinca çok kızıyorum kendime de ondan alçakta tutuyorum canim benim, yaptıkça yukseleyim diye herkesin bir başının belası var
AminnnnTeşekkür ederim hocam. ALLAH torpillilere fırsat vermesin.Hepimiz zor şartlarda emek veriyoruz.