- 28 Haziran 2011
- 59.331
- 149.720
Çok geçmiş olsun canım benim, allah yardımcınız olsunKızlar selam herkeseee. Bildirim yapayım önce :
Vatandaşlıktan devlet ve devlet yapıları konusu, anayasa tarihi ünitesi toplamda 12 video izledim. (Böyle göründüğüne bakmayın zaten videolar 20 dakikalık) Bugün not çıkardım deftere. Yarısına kadar geldim. Yatana kadar hedefim not alma işini bitirip, sorularını çözmek. Kızlar bir de dedem rahatsızlanmış dayımlarda kalıyordu. Onlar da annemi çağırıyor. Hem ev işi hem çocuğun bakımı hem dedemin bakımı hepsine yetişemiyorlarmış. Az önce aradılar hatta. Annem yardıma gidecek ama sıkıntı şu ki tek başına otobüse binmeyi falan beceremiyor. Ben de yanında gideceğim mecburen. Günlük çalışamayabilirim orada. Ne zaman geleceğimiz belli değil 2 hafta diye gidiyoruz bakalım. Olan bana olacak sınava çalışıyordum bir yandan sadece Türkçe kitabı götüreceğim. Yani Tarih falan götürsem anlayamam herhalde. Çocukları var ilkokula giden. En azından Türkçe temelim var onu çözerim. Haydi ben valiz hazırlamaya gidiyorum, buradaki ortam çok güzel kızlar gelince yazacağım yine. Boş vakit bulabilirsem orada da bildirim yaparım tabi.