- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
Bende sizler gibi istekli annelere ve hiç yılmayan kpsszedelere hayranımNe kadar güzel odaklanmışsin hayran kaldım
Olur öyle şeyler moralini bozma. Tahmin ediyorum muhtemelen moralin bozuk girdin ondan böyle olmuş olabilir. Bir dahaki sefere daha iyi olacağına inanıyorum.sinavlarima girdim evet ama bir oturumda sanırım kitapçık turumu isaretlemeyi unutmuşum ,
Polis memuru olabilirsin mesela yani sadece bir örnek. Bunun dışında başka memuriyetlerde var.sınava önlisans girersem alandan da atamam yok zaten katıp harici ne olabilirim ki
Olur mu öyle şey ya yazacaksın tabiki yani olumsuzluklarımızı paylaşarak yok edeceğiz inşallah. Onları görmezden gelip olumluya odaklanıp daha güçlü olacağız böyle düşün o yüzden istediğini yaz, anlat lütfenbı modum dusuk bugün epey aslında , öyle böyle çalışmak isteyince oluyor ama haklsiin tabi acikogretime öyle böyle çalışabilidim notumu testim falan ... Sınav sonuçları açıklanmadan bilemicem sanırım çok belirsiz bir yondeyim bende buraya gelip olumsuzluklarimi yazıyorum hep kusura bakma , bakmayın valla sizleri okuyup motive olmaya çalışıyorum aslında