Bende sizler gibi istekli annelere ve hiç yılmayan kpsszedelere hayranımNe kadar güzel odaklanmışsin hayran kaldım
Olur öyle şeyler moralini bozma. Tahmin ediyorum muhtemelen moralin bozuk girdin ondan böyle olmuş olabilir. Bir dahaki sefere daha iyi olacağına inanıyorum.sinavlarima girdim evet ama bir oturumda sanırım kitapçık turumu isaretlemeyi unutmuşum ,
Polis memuru olabilirsin mesela yani sadece bir örnek. Bunun dışında başka memuriyetlerde var.sınava önlisans girersem alandan da atamam yok zaten katıp harici ne olabilirim ki
Olur mu öyle şey ya yazacaksın tabiki yani olumsuzluklarımızı paylaşarak yok edeceğiz inşallah. Onları görmezden gelip olumluya odaklanıp daha güçlü olacağız böyle düşün o yüzden istediğini yaz, anlat lütfenbı modum dusuk bugün epey aslında , öyle böyle çalışmak isteyince oluyor ama haklsiin tabi acikogretime öyle böyle çalışabilidim notumu testim falan ... Sınav sonuçları açıklanmadan bilemicem sanırım çok belirsiz bir yondeyim bende buraya gelip olumsuzluklarimi yazıyorum hep kusura bakma , bakmayın valla sizleri okuyup motive olmaya çalışıyorum aslında
Ayy ne güzel dedin evet sonrası özgürlüüüükAynen canım geceleri bile olsa yazalım yoksa bu şekilde kopukluk oluyor. Seni anlıyorum çocukla uğraşmak zaten zorken ekstra kpss eklenince daha da zorlaşıyor. 8 ay dişimizi sıkacağız sonrası özgürlük inşallah
Düşünsene sınav bitmiş, bizim sınav mükemmel geçmiş. Özgürlüğümüze kavuşmuşuz ohhhAyy ne güzel dedin evet sonrası özgürlüüüük
Bende her karamsarlığa düştüğümde hep böyle düşünüyorum diyorum ki şşşt napıyon kız kalk çabuk yatma, oturma çabuuuuk notları eline al çocuk zaten 1 saat uyuyor hadiii hemen çalışDüşünsene sınav bitmiş, bizim sınav mükemmel geçmiş. Özgürlüğümüze kavuşmuşuz ohhh(Böyle hayal edip kendimi motive ediyorum)
Bakayım canım ona sözelciyim ama benim coğrafya da sıfır gibi bi şeyBen sıfır coğrafya olduğum için Coğrafyanın Kodları diye bir yerden dinlemiştim ve çok memnun kaldım. YouTube a Coğrafyanın Kodları yaz ve ilk çıkan bıyıklı genç bir hoca var onun kanalına tıkla. Oynatma listelerinden en altlarda kpss coğrafya ve harita bilgisi var onun içindeki videolar yer şekilleri ile ilgili. Ancak şunu söyleyeyim adam ezberi kolay olsun diye kodlamak üzerine yoğunlaşmış yani öyle fazla bilgi içermiyor önemli yerleri kodlayıp geçmiş. Birde videoları derli toplu değil işte dediğim gibi farklı oynatma listelerinden bulup izliyordum ben.
İstemez olur muyum hiçMerhaba__kartanesi__ duvardaki gönderini gördüm az evvel sende bizimle çalışmak ister misin . Biz burada bireysel olarak ders çalışıp bir gün boyunca ne çalıştıysak buraya yazmaya çalışıyoruz. Bunun dışında tabiiki hepimiz yazınca birbirimize yardım etme şansımız oluyor ders çalışma taktikleri, videolar, notlar vs aklına ne gelirse birbirimize yardımcı olup motive olmaya çalışıyoruz. Eğer sende istersen yazabilirsin
Aramıza hoşgeldiniz hocam, günlük bildirimlerimizi buraya yazıyoruz. Birlikte motivasyon sağlamaya çalışıyoruz. Sizden de beklerim bildirimleriİstemez olur muyum hiçböylece belki motive olabilirim hafta içi işten gelince enerjim o kadar düşük oluyor ki yığılıp kalıyorum ama artık azmedeceğim ben de inşallah çok teşekkür ederim
O zaman hoşgeldinİstemez olur muyum hiçböylece belki motive olabilirim hafta içi işten gelince enerjim o kadar düşük oluyor ki yığılıp kalıyorum ama artık azmedeceğim ben de inşallah çok teşekkür ederim
Yok yok az değil bence iyi iyiİyi akşamlar kızlar. Ben 2 gündür bir şey yapamamıştım. Bugün az da olsa bir şey yaptım
Alandan uygulamada verilen günlük 6 soruyu çözdüm. 1 beyit incelemesini yaptım.
Coğrafyadan testler birikmişti onların bir kısmını çözdüm (64 soru). Yalnız bu soruları konuyu anlamadığım için tekrar konulara bakarak çözdüm o yüzden oyaladı biraz.
Canım en son il seçimi yapacaktın, devamında gelişmeler ne yöndeMerhaba kızlar müsait olduğum saatte yazayım. Bugün coğrafya bölgeler bitti bende bittim. Yarın rehberlik tekrarı yapmayı planlıyorum inşallah . Bölgeler tekrarlarım bitmeden fotolarını atmak istemedim çünkü ister istemez tek tük eksikler çıkıyordu onlarıda tamamlamış oldum artık fotilenmeye hazırlar . Çoook uykum var görüşmek üzere kızlarcım iyi geceler
Hayır hocam kendinize haksızlık etmeyin. Herkes kendi boş zamanına göre çalışıyor. Herkesin çalışma stili farklı . Gayet güzel gidiyorusnuz. Moral bozmak yok.Oo herkes çoğu şeyi bitirmiş
Ben çok motivesiz takılıyorum
Osmanlı yükselmeyi bitiricem bugün
Oyy canım çok teşekkür ederim, daha zaman var diye sikamiyorum kendimi ama birakmiyorum daHayır hocam kendinize haksızlık etmeyin. Herkes kendi boş zamanına göre çalışıyor. Herkesin çalışma stili farklı . Gayet güzel gidiyorusnuz. Moral bozmak yok.
Canım ne demek seni burada daha çok görmek istiyorum. Öncelikle geç kalmadın böyle düşünme. Daha sınava 8 ay var. Sen bu işi başaracaksın