Diplomamı verirsem maaşımdan bir artış oluyor fakat kadro için görevde yükselme sınavı açılması lazım. O da mümkün olmayan bi şey. Kadroya geçmen çok çok zorCanım senin Mühendis kadrosuna geçmen için yeniden mi kpss ye girmen gerek?
Hatırlıyorum seni. Kpss ye hazırlanıyordu demi. Yeni mi atandım. Hayırlı olsun. Ders çalışma şartların da zordu sanki. O muşi acaba. Yanlış mi hatırlıyorum kjOlacakASSOSyal 'im olacak. Buraya kadar geldin bu kadar emek boşa mı gitsin? Bizim kurumda düz memur bir kız vardı geçenki aile bakanlığı alımında asdep (sosyoloji) olarak atandı. Kadın sığınma evine vermişler. Evrak işi yapıyormuş. 85 ile atanmış puanını sordum. 1 yıl boyunca kendimi eve kapattım internetten video dinledim, dershaneye sadece denemelere yazıldım diyor. Aynı puanla önce bizim kuruma sonra da işte süresi bitmeden Nisan Mayıs gibi yeni kurumuna atandı. Darısı sana olsun inşallah.
Doğru hatırlıyorsun kuzum, arkadaşımız atandı şükürHatırlıyorum seni. Kpss ye hazırlanıyordu demi. Yeni mi atandım. Hayırlı olsun. Ders çalışma şartların da zordu sanki. O muşi acaba. Yanlış mi hatırlıyorum kj
Neler yapıyorsun safran . Aynı ilçede misin . Yerin değişeceği sanki.Canım senin Mühendis kadrosuna geçmen için yeniden mi kpss ye girmen gerek?
Maşallah . Allah daha iyi etsin inşallahDoğru hatırlıyorsun kuzum, arkadaşımız atandı şükürminicik kendine kadar yeni bir hayatıvar
Amin. Sağ olun. Atandım. 1+1 evimde kendi çapımda bir düzen kurdum. Allah isteyenlere daha güzelini yaşatsın.Maşallah . Allah daha iyi etsin inşallah
çocuk da vardı sanki hatırladığım . yanlış mı hatırlıyorumAmin. Sağ olun. Atandım. 1+1 evimde kendi çapımda bir düzen kurdum. Allah isteyenlere daha güzelini yaşatsın.
hangi kurum. üniversite mi. bakanlık mı. okul muAmin. Sağ olun. Atandım. 1+1 evimde kendi çapımda bir düzen kurdum. Allah isteyenlere daha güzelini yaşatsın.
Bekarım. Aile bakanlığı huzurevi.hangi kurum. üniversite mi. bakanlık mı. okul mu
Kuzu sadece dinliyor musun? Not tutmuyor musun? Ben daha başlamadım ama senin gazınla matematige başlayacağım, sayende bitanembugün yine tarih videolarını izlemeye devam. hepsi iç içe geçse de bir yerden yazıyordur beyin inşallah bunları. kayıt altına alıyordur
neler yapıyorsun asos . bugün ne yapcan
tebrik ederim.Bekarım. Aile bakanlığı huzurevi.
sadece dinliyorum. hatta x1,5 veya x2 alıp dinliyorum.Kuzu sadece dinliyor musun? Not tutmuyor musun? Ben daha başlamadım ama senin gazınla matematige başlayacağım, sayende bitanemver gazı hem çalışıp hem oku hem çocuk hem kpss utan utan emi
Kuzum vallahi harikasın,bayılıyorum sanasadece dinliyorum. hatta x1,5 veya x2 alıp dinliyorum.
hızlıca . temel atıyorum diye düşünüyorum. kulak aşinalığı için .
çok hızlı unutuyorum belki ama dönüp bir daha dinleyeceğim nasip olursa
o zaman işte not tutmaya başlarım.
90 video var sanıyorum . 21 . deyim şimdi
böyle böyle bitircem . sonra başa dönerim.
coğrafyayı da katarım araya . kolaydı diye hatırlıyorum o . vatandaşlık ise tamamen sürekli okumakla hallettiğim bi şeydi.
son 1 ay anayasa kitabını her gün okudum. baştan sona. bir kaç saatimi aldı. yargıı yayınevinin kitabıydı. kalın değildi . tarih coğrafya gibi.
yine aynı mı yaparım . sona bırakmam belki.
atama da yok . boşa mı kürek olur
ama zaman çok . az az . yavaş yavaş .
önceki atandığım dönemde 6 ay vardı sınava.
çok şıkışmıştım. hem 5 ve 1 yaşında 2 çocuk vardı evde. bakımı beslenmesi vs vs
o zaman çılgın gibi düştüm üstüne
ama şu an o kadar gerek yok .
yeni soruları bilmiyorum.
2012 kpss ye girdim . 2013 haziranda . 2. atamada yerleştim.
düşün kaç sene önceki sorular .
şimdi değişen ne var . bilmiyorum bile.
2022 ne oldu asos cum . haberim yok .Kuzum vallahi harikasın,bayılıyorum sana2022 dönüm noktası oldu çok şey değişti çok, üzgünüm kuzum ama senin yapamayacagin bir şey değil bende matematige başlar hallederim seninle
Kuzu sınav sorularının bazılarının kpss hocalarinin deneme sinavlarindan alındığı ortaya çıktı. Sınav iptal edildi, iki ay sonratekrar yapıldı. Sınav komisyonu değişti. Şuan Sınav soruları kallavi sorular ve yoruma daha çok oncelik verildi. Türkçe zaten malum makale tarzı. Öyle işte.. Bu Sınav sistemi hayattan soğutur. Bende matematiğin altından girip üstünden çıksam iyi olacak, hiç bir şey olmazsa matematik ogrenirim2022 ne oldu asos cum . haberim yok .
tamam kuzum halledelim.
1 set bitireyim o zaman soru bankası alırım .
her konuyu 1 set dinlemem lazım .
matematik müfredat ile ilgili bi bilgim yok . bakacağım bi ara.
çalışalım birlikte . çok iyi olur .
Allah yardımcımız olsun .Kuzu sınav sorularının bazılarının kpss hocalarinin deneme sinavlarindan alındığı ortaya çıktı. Sınav iptal edildi, iki ay sonratekrar yapıldı. Sınav komisyonu değişti. Şuan Sınav soruları kallavi sorular ve yoruma daha çok oncelik verildi. Türkçe zaten malum makale tarzı. Öyle işte.. Bu Sınav sistemi hayattan soğutur. Bende matematiğin altından girip üstünden çıksam iyi olacak, hiç bir şey olmazsa matematik ogrenirim
Evet canim çalışmak güzel.Neler yapıyorsun safran . Aynı ilçede misin . Yerin değişeceği sanki.
Ne kadar oldu atanalı
Mutlu musun.
Çalışmak güzel değil mi
hatırlıyorum bebek ile ilgili olan süreci.Evet canim çalışmak güzel.
Aynı yerdeyiz. Eşimin görev süresi burda yaza doluyor. Gider miyiz bir sene kalır miyiz bilmiyorum.
Atandıktan sonra gundemim değişti 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı. Önümüzdeki ay yeniden tedavi olacak.