İnş kuzum ya bana dua et
Düştüm ama kalkacağım zorlayıp kuzum, bucda geçecek inşCanım sınav son aylarda kazanılır. Herkes yaz gelir ilgi dağılır mitivasyon kaybolur, sen sakın dusurme kendini
Rabbim feraha çıkarsın canımİnş kuzum ya bana dua et
Sen nasılsın canım ?Rabbim feraha çıkarsın canım
Allah razı olsun kuzum inş,cümlemiziRabbim feraha çıkarsın canım
Bu günleri yaşamak bike mucize kuzu, sen herkesle konuşmak zorunda değilsin. İşine bak huzurla evine git,bu en önemlisiSafransari ASSOSyal Ben de alıştım sayılır kızlar. Hatta 1 haftalık izne geldim. 4 gün nöbet izni + 3 gün de kendi iznim vardı. Yarın işe dönüyorum. İlçe küçük olduğu için imkanlar kısıtlı. Ekip arkadaşlarım desen değişik tipler onlarla pek uyuşamıyoruz. Buna da şükür diyerek direnmeye çalışıyorum.
İyiyim şükür canim. Bir aksilik yok.Kuzum sen nasılsın
Canım nereye gitsen Rabbim birseyke sinayacak zaten. Dediğin gibi buna şükürSafransari ASSOSyal Ben de alıştım sayılır kızlar. Hatta 1 haftalık izne geldim. 4 gün nöbet izni + 3 gün de kendi iznim vardı. Yarın işe dönüyorum. İlçe küçük olduğu için imkanlar kısıtlı. Ekip arkadaşlarım desen değişik tipler onlarla pek uyuşamıyoruz. Buna da şükür diyerek direnmeye çalışıyorum.
Canım nasılsın nasıl gidiyor sakın kendini bırakma son düzlüğe girdik inşallah çıkacağız hayırlaYediiklim 2024 Kpss GYGK 300 Soruda Tamamı Video Çözümlü Genel Tekrar Kampı (5 Kitap),Yediiklim Yayınları
Yediiklim 2024 Kpss GYGK 300 Soruda Tamamı Video Çözümlü Genel Tekrar Kampı (5 Kitap),Yediiklim Yayınlarıwww.yediiklim.com.tr
Canlar yeni ciciler çıkmışbelki almak isteyen olur diye linki vermek istedim. Ben aldım, çok merak ediyorum
Canım iyi olmaya çalışıyorum, bugün canım sıkıldı kısıtlama yüzündenCanım nasılsın nasıl gidiyor sakın kendini bırakma son düzlüğe girdik inşallah çıkacağız hayırla
Katılıyorum hocam size, daha bugün yine kitap almıştım. Hic yok yere boğazımızdan kısıp vaktimizden harcayıp emek veriyoruz olana bak. Ben öğretmen değilim ama her türlü bu açıklama hepimizi etkileyecek. Memur maaşı ile emekli maaşı arasindaki farktan dolayı kimse emekli olmak istemiyor. Bunu gerçekten görmüyorlar mı bilmiyorumKamuda tasarruf dediler olan yine KPSS çalışan bizlere oldu .
Bu kadar emek ve para ve en önemlisi umutlarım boşuna mı ….
Geçen hafta öğretmenlere verilen kadro üstüne bugün yapılan açıklamalar …
Biliyorum tek kadro verseler ona yerleşmek için çalışmak lazım ama yoruldum … çok yoruldum… kızıma eşime ayırdığım zamandan , bütçeden kısıp sınava yatırım yapıyorum. Hepsi boşuna mı
Bu sene son kez tüm gücümle asılayım istedim kızımı kreşe verdim. Tek maaşla idare etmeye çalışıyoruz. Hiç sevmediğim bi şehirde iğrenç bi mahallede evden hiç çıkmadan, bi insan yüzü görmeden çabalıyorum bi umut… kasımdan beri masa başındayım. Ve eylüle kadar sürecek bu. Önlisanstan giricem sınava.Katılıyorum hocam size, daha bugün yine kitap almıştım. Hic yok yere boğazımızdan kısıp vaktimizden harcayıp emek veriyoruz olana bak. Ben öğretmen değilim ama her türlü bu açıklama hepimizi etkileyecek. Memur maaşı ile emekli maaşı arasindaki farktan dolayı kimse emekli olmak istemiyor. Bunu gerçekten görmüyorlar mı bilmiyorumcan hocayı dinledim az önce, her yıl üniversiteler mezun veriyor. Formasyon alan sayısı çok fazla. Yılda 120 bin öğretmen geliyor ama atama 20 bin birde öğretmenlik akademisi çıkacakmış şimdi. Süreç uzayacak, öğretmen olmak on yıla uzayacakmis kpss ye gir, akademiye gir, üç dört yıl eğitim al, üç yıl sözleşmeli çalış sonra kadro bu ülkede çıldırmamak elde değil
Canim 10 senedir kpss sektorundeyim, sonuncu da atandım çok şükür, inan bana her sene benzer haberler yapılıyor.Kamuda tasarruf dediler olan yine KPSS çalışan bizlere oldu .
Bu kadar emek ve para ve en önemlisi umutlarım boşuna mı ….
Geçen hafta öğretmenlere verilen kadro üstüne bugün yapılan açıklamalar …
Biliyorum tek kadro verseler ona yerleşmek için çalışmak lazım ama yoruldum … çok yoruldum… kızıma eşime ayırdığım zamandan , bütçeden kısıp sınava yatırım yapıyorum. Hepsi boşuna mı
Canın sıkılmasın bebeğimCanım iyi olmaya çalışıyorum, bugün canım sıkıldı kısıtlama yüzündensen nasılsın
2022 de de buna benzer bir açıklama geldi gibime geliyor hatta komşumuz duymuş nispet yapa yapa bu sene alım olmayacakmış falan demişti amaç dediğin gibi her daim puanı neti yüksek tutmaya çalışmak bakalım sonrası Allah kerim senin nasıl gidiyor safran nasılsınCanim 10 senedir kpss sektorundeyim, sonuncu da atandım çok şükür, inan bana her sene benzer haberler yapılıyor.
Zaten 500 kişi alınacaksa ilk 50 yi hedefleyerek çalışmak gerekki, en az ilk 100 de olup, alim 250 ye düşse bile garantilemek gerek