Aynen canım Allah büyükAllah razı olsun canım benim inş, biz devam devam devam
Ortaöğretim önlisans çıkmış kpss çözdün mü canım, ben mayıs ayında çıkmış son beş yılın ortaöğretim önlisans ekpss sınavlarını alıp çözeceğim bir yayınevi tam sınav formatında optikli satıyorduBranş denemesine başladım
Çıkmış kpss sorularını tekrar mı çözsem diye kafamda bir soru, şeytan dürtüyor çöz çöz çöz
Hayırlısı olsun canım.Hayırlı bayramlar canlar
Nerelerdesiniz napiyorsunuz
Aile bakanlığı olumsuz oldu
Amin kuzum inş,hepimiz içinHayırlısı olsun canım.
İyi bayramlar
Zaman az kaldı canımAmin kuzum inş,hepimiz için
Bakalım daha neler göreceğiz merak ediyorum
Kuzum pazartesi basliyorum artik,hele şu bayramda bi bitsin deZaman az kaldı canım
Bol bol deneme artık
Son 100 deneme
Merhabalar canımmHayırlı bayramlar canlar
Nerelerdesiniz napiyorsunuz
Aile bakanlığı olumsuz oldu
Nasip de Varsa oluyor inşallah bizim nasibimizde de vardır canımKuzum pazartesi basliyorum artik,hele şu bayramda bi bitsin deayy çok heyecanliiiiii,ins emeklerimin karşılığını alırım kuzum bizim bölümden biri İstanbula atanmış 82 ile ,istedigim yere,vallahi sevindim. Büyük şehirde bu puanin olmasi iyi galiba, çünkü ben hep büyük şehirler 90 lari görür diyordum ayyy ben gene kıpır kıpır
Kuzum elimden geleni yapıyorum, daha ne yapabilirim bilmiyorum. Ins bizimde nasibimiz vardirMerhabalar canımm
Hakkında her şeyin hayırlısı olsun
Ben bir yandan çalışıyorum bir yandan korkuyorum nasıl olacak yapabilecek miyim vs vs şu matematiğim iyi olsaydı moralim bozuk olmazdı bu kadar sen nasılsın canım senin nasıl gidiyor
Son düzlükte depar atan kazanır kuzum, bundan sonra birakmak yok. Son bir gayret , herjes birakabilir ama biz birakmayacagiz bu Son günleriNasip de Varsa oluyor inşallah bizim nasibimizde de vardır canımiçinin kıpır kıpırlığı hiç sönmesin
Ay herkes öyle diyor biliyor musun senden duyunca daha motive oldum hayırlısı ile olsun artık inşallahSon düzlükte depar atan kazanır kuzum, bundan sonra birakmak yok. Son bir gayret , herjes birakabilir ama biz birakmayacagiz bu Son günleri
Çöz çöz çözBranş denemesine başladım
Çıkmış kpss sorularını tekrar mı çözsem diye kafamda bir soru, şeytan dürtüyor çöz çöz çöz
Allah hayra çıkarsın canımHiç hazır değilim şuan, kafamı kurcalayan bir sıkıntı yaşıyoruz. Kafamı veremiyorum
Canım sınav son aylarda kazanılır. Herkes yaz gelir ilgi dağılır mitivasyon kaybolur, sen sakın dusurme kendiniHiç hazır değilim şuan, kafamı kurcalayan bir sıkıntı yaşıyoruz. Kafamı veremiyorum