Çok düşündüm aslında canım ama öğretmenlik istemiyorum, hele lisede felsefe öğretmenliğiUffff yüksek ya bende kimya muh mezunuyum muhten atanamayinca öğretmenliğe gectimama öğretmenlikten 83 almak daha kolay inanki gyk yapamasan bile eğitimle rahatlıkla puanını yukseltiyorsun bunu düşün derim .
Bence bidaha düşün sosyal öğretmenliğin olanakları çok fazla kadinlar için.Çok düşündüm aslında canım ama öğretmenlik istemiyorum, hele lisede felsefe öğretmenliğihata mı yapiyorum bilmiyorum ama haklısın eğitim ile çok rahat yukseltirim puanımı
Evet canim bende sosyoloji biliyorsun. Ben bide ucretli yapcam çocuk da var evde var napcam bilmiyorumParagraf videosu izleyecek misin kuzu?
Çok teşekkür ederim canım. DüşüneyimBence bidaha düşün sosyal öğretmenliğin olanakları çok fazla kadinlar için.
Çok güzel bir plan yapmalıyız canım. Üç çocukla atanan çok güzel hikayeler var youtube daEvet canim bende sosyoloji biliyorsun. Ben bide ucretli yapcam çocuk da var evde var napcam bilmiyorum
Cok teşekkürler canim,cok incesinSözel derslerde birer tane konu anlatımlı kitabınız olsun .hergun sar baştan tekrar yaparak ezberleyinceye kadar gidin yeni öğrendiğiniz bilgileri üzerine not alın. Sözel mantık asker kartalla halloluyor. Türkçe için günlük kitap okuyun . Matematikten bol soru çözmeli cozemediginiz soruların çözümünü öğrenip kesip tekrar tekrar oğreninceye kadar cozmelisiniz .Benden bu kadar .️
Evet canım ya ama kağnı gibi tarihte daha yenice ilk konuyu bitirip testlerini çözdüm. Bir kaç gün sıcaklardan oturamadım. Bir kaç gün Ahsen Hanım geceleri uyanmaz ben derse oturunca kalktı kalktı ağladıKuzum naptin,devam ediyor musun
Ahseni yirim ki benEvet canım ya ama kağnı gibi tarihte daha yenice ilk konuyu bitirip testlerini çözdüm. Bir kaç gün sıcaklardan oturamadım. Bir kaç gün Ahsen Hanım geceleri uyanmaz ben derse oturunca kalktı kalktı ağladısen naptın canikom
Ooo çok iyi. Matematiği çok güzel halleceksin benceAhseni yirim ki ben
Ben hala matematik çalışıyorum kuzum, başka birsey yapmadım. Kamp gibi matematik çalışıyorum şuan,kitabım bitmek üzerenasıl devam edeceğimi düşünüyorum
Ah kuzum gercekten halletmem gerekiyor, başka seçeneğim yokOoo çok iyi. Matematiği çok güzel halleceksin bence
Yapamıyorum deyip pes etmedin sosyalim. Rabbim gönlüne göre versin inşallahAh kuzum gercekten halletmem gerekiyor, başka seçeneğim yok
Aynen ben asosyalin bu azmini çok başarılı buluyorum maşallahYapamıyorum deyip pes etmedin sosyalim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amiinn kuzum, ben kazanmak istiyorum gerçekten. Pes edersem kaybedeceğimYapamıyorum deyip pes etmedin sosyalim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun canım benim, siz de bana çok destek oluyorsunuz inanınAynen ben asosyalin bu azmini çok başarılı buluyorum maşallah
Bu aralar burası biraz serin rahatladık. Sınav sonuçları açıklansa daha rahat olacak benim için. Matematik kampi iyi gelir düşündüm bende,ins ikinci kitabıma geçerim canım. Hep beraber başaracağızASSOSyal canımmm geldimmm sıcaklar beni mahvediyor kızlar şimdilik doğru dürüst başlamadım çalışmaya çat pat matematik bakıyorum şu kör olasıcayı halledersem diğer dersleri yaparım gibi önceden çalıştığım için hakimim tek sıkıntım matematik 1 eylül gibi kesin bir başlangıç yapacağım ben de inşallah bir yandan katiplik için ara ara klavye çalışıyorum ama şu sıcaklar beni çarpıyor kızlar ya
Ya canımsın inşallah Allah büyük biz azim edelim sınavda panik olmayalım yeterBu aralar burası biraz serin rahatladık. Sınav sonuçları açıklansa daha rahat olacak benim için. Matematik kampi iyi gelir düşündüm bende,ins ikinci kitabıma geçerim canım. Hep beraber başaracağız