Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Yapacak daha iyi bir şey bulana kadar devam edicem kuzum, iki soru bankasından destekliycem 🙈 hiçbir şey olmasa bile verimli zaman olur🤣
Canım en azından matematik öğrenmiş olursun 🤤ben olaya öyle bakıyorum genel kültür bilgimiz arttı birde inşallah güzel bir atama da gelir bakalım nasip 😘

Kuzu valla boş boş günler geçiyor, sen napiyon 🥰🍒🫶 işin nasıl alıştın mi💃🙈
Boş boş olur mu kız sen çalışkan azimli bir kadınsın ev işleri ev yemekleri bunlar var daha neye günlerin boş geçsin 😘😘 of alıştım canım haşatım çıkıyor yorgunluktan birde bugün yarın aöf vizeleri var onların yorgunluğu var üzerimde sınavdan çıkıp koştur koştur işe gideceğim yarın 😵‍💫😵‍💫🫠🫠

Boş boş olur mu kız sen çalışkan azimli bir kadınsın ev işleri ev yemekleri bunlar var daha neye günlerin boş geçsin 😘😘 of alıştım canım haşatım çıkıyor yorgunluktan birde bugün yarın aöf vizeleri var onların yorgunluğu var üzerimde sınavdan çıkıp koştur koştur işe gideceğim yarın 😵‍💫😵‍💫🫠🫠
Allah yardımcın olsun kuzu, Aralık ayında inş güzel bir sayı verirler de kolay bir şekilde atanır8z🤲🥰🍒🫶 sınavında güzel geçer inş kuzuum 💪💕

Allah yardımcın olsun kuzu, Aralık ayında inş güzel bir sayı verirler de kolay bir şekilde atanır8z🤲🥰🍒🫶 sınavında güzel geçer inş kuzuum 💪💕
Ay canım ciğerim inşallah Allah büyük başka atama ilanları oluyor canım takip ediyor musun aile bakanlığı ilan vermiş baktın mı ona

Kızlarcım birlikte bu yolda beraber daha güçlüyüz hiç şüphesiz. Bu yüzden gelin el ele verelim hem güzel dostluklar kuralım hemde çalışıp motive olalım vee bu işi başaralım. Haydi çıkın çıkın gelin büyüyelim hem çalışarak hemde atanarak :KK68:
Yıl 2016 yedi burda tanıştığım arkadaşlar la 2018 kpss sine hazırlanmıştık gruptaki çoğu arkadaşım atandı bende 82 aldım ama bölümüm alım yapmadığı için atanamamistim hala o bilgilerle en sonki sınavdan 75 aldım gerçekten burda inanılmaz destek bulmuştum şimdi yaşım 36 ve hamileyim 2.ye acaba diyorum birkez daha mı denemesem

Yıl 2016 yedi burda tanıştığım arkadaşlar la 2018 kpss sine hazırlanmıştık gruptaki çoğu arkadaşım atandı bende 82 aldım ama bölümüm alım yapmadığı için atanamamistim hala o bilgilerle en sonki sınavdan 75 aldım gerçekten burda inanılmaz destek bulmuştum şimdi yaşım 36 ve hamileyim 2.ye acaba diyorum birkez daha mı denemesem
Bölüm ne acaba 82 alıp açıkta kalmak kötü olmuş ...tabi her şeyin hayırlısı 🤍

Nerelerdesin bacımsu nasılsın nasıl gidiyor çalışmaların 🙂😘
Kuzuummm kendime motive edip uslu sayıları çalıştım bugün,sorularını çözücem🤣 sen napiyon kuzumm🤤

Ya ben merkezi alımı çok merak ediyorum, sende merak ediyor musun kuzu? Alımlar nasıl olur acaba🙈 bize alım olmaz da neyse🥺

Kuzuummm kendime motive edip uslu sayıları çalıştım bugün,sorularını çözücem🤣 sen napiyon kuzumm🤤

Ya ben merkezi alımı çok merak ediyorum, sende merak ediyor musun kuzu? Alımlar nasıl olur acaba🙈 bize alım olmaz da neyse🥺
Cano hiç merak etmiyorum 🫠🫠malum puanımdan dolayı 🤤🤤 ama inşallah senin olur ya Allahım nasip etsin güzel haberlerini almayı seni de şuradan atayıp yollayalım 😘😘 işe gidip geliyorum ben de pertim çıkıyor bakalım 🫠😵‍💫

Cano hiç merak etmiyorum 🫠🫠malum puanımdan dolayı 🤤🤤 ama inşallah senin olur ya Allahım nasip etsin güzel haberlerini almayı seni de şuradan atayıp yollayalım 😘😘 işe gidip geliyorum ben de pertim çıkıyor bakalım 🫠😵‍💫
Kuzum bende bir şey beklemiyorum ama sayı ne gelecek onu merak ediyorum, ben atanacsksam sende atanacsksin ,niye kendini disliyorsun bebiş yaaa🤲 hepimiz yapalım, güzel alım sayıları olsun mucize olsun🤲🫶🧚‍♀️

Kuzum bende bir şey beklemiyorum ama sayı ne gelecek onu merak ediyorum, ben atanacsksam sende atanacsksin ,niye kendini disliyorsun bebiş yaaa🤲 hepimiz yapalım, güzel alım sayıları olsun mucize olsun🤲🫶🧚‍♀️
Canımsın ama bilmiyorum ya inşallah sana bir mucize yaşanır cidden emeğin sabrın takdire şayan ❤️keşke ataması yüksek olan bir bölüm mezunu olsaydık keşke 😢

:)) benimki artık hırsa döndü bilmiyorum henüz karar vermedim tam olarak bir tarafım son kez dene derken diğer tarafım o stresi artık kaldiramam diyor.Bakalim nasip sizlerden eğer motivasyon alırsam belki başlarım :)
Aslında öyle stresi kaygısı kötü oluyor bu sınavın bir de birçok şeyden fedakarlık ediyorsun ben 2022 ile 2024 için çalıştım şimdi bıraktım alanım için daha fazla puana ihtiyacım var onu da alamam gibi ama sizin alan için girin çalışın deneyin şansınızı alım fazla puanlar düşük önlisans bir de bir tık daha kolay özellikle de Türkçe kısmı ben olsam girerim sınava

X