- 2 Ağustos 2013
- 34.319
- 102.547
Heee akşamları uyabilirim akşam çalışıyorum çünküTelefona girmeni engelliyor canım,süre tutuyo. Hedefi yaptıkça ağaç dikiyosun falan.
Canim bu hafta 2 haftalık eğitim başladı. İl müdürlüğünde yeni personele eğitim veriliyor. Konferans salonunda mevzuat anlatılıyor.
Bunu kullanan bir kaç kişi görmüştüm. Faydalı oluyor.Birde forest uygulaması var,zamanlama gibi. Onu indirip birbirimize destek.olsak nasıl olur. Birbirimizi destekleriz belki
Denemeyi düşünüyorum kuzu, unar8m internetsiz çalışıyordurBunu kullanan bir kaç kişi görmüştüm. Faydalı oluyor.
Canım hu sorular atananların atanmayanlarda, cümle alemde var. Yaşamadan bilemeyiz. Sen bir çalış. Güzel bir puan al, sonrasına sonra bakarsın. Onlarda önemli ama şuan bi anlamı yok. İlk önce hedefimiz sınavdan güzel bir puan almak. Sonrasına sonra bakarızHerkese merhabalar. Bende 2017 tarih bölümü mezunu atanamamış bir öğretmenim. 2 kez kpss girdim ancak özeleştiri yapmam gerekirse adam akıllı hazırlanmadım. 1 yıllık evliyim ve eşim yurtdışına göreve gideceği için 6-7 ay tek başımayım. Çocuğumuz da henüz olmadığından eşimin olmadığı bu süreci tekrar kpss hazırlanarak değerlendirmek istiyorum. Hem bir meşgalem olur zaman çabuk geçer hemde bu sefer adam akıllı hazırlanırım diye düşündüm. Yaşım 29, birşeylere geç kalmak istemiyorum. Eşim dönünce hemen bebek çalışmalarına başlamak istiyoruz çünkü. Krizi fırsata çevireyim dedim. Ancak korkularım var. Bu sene çok fazla alım oldu diye ya bir sonrakinde atanamazsam, ya emeklerim boşa giderse, ya atanırsam bebeğimde olursa eşimden ayrı bebekle nasıl yapabilirim gibi gibi olumsuzlukları düşünüyorum. Ama en büyük destekçim eşim. Ben her türlü arkandayım sen bir başla sonrasına bakarız Allah büyük diyor hep bana. İnsaAllah basarabilirim
Öncelikle yaşın hoc geç değilHerkese merhabalar. Bende 2017 tarih bölümü mezunu atanamamış bir öğretmenim. 2 kez kpss girdim ancak özeleştiri yapmam gerekirse adam akıllı hazırlanmadım. 1 yıllık evliyim ve eşim yurtdışına göreve gideceği için 6-7 ay tek başımayım. Çocuğumuz da henüz olmadığından eşimin olmadığı bu süreci tekrar kpss hazırlanarak değerlendirmek istiyorum. Hem bir meşgalem olur zaman çabuk geçer hemde bu sefer adam akıllı hazırlanırım diye düşündüm. Yaşım 29, birşeylere geç kalmak istemiyorum. Eşim dönünce hemen bebek çalışmalarına başlamak istiyoruz çünkü. Krizi fırsata çevireyim dedim. Ancak korkularım var. Bu sene çok fazla alım oldu diye ya bir sonrakinde atanamazsam, ya emeklerim boşa giderse, ya atanırsam bebeğimde olursa eşimden ayrı bebekle nasıl yapabilirim gibi gibi olumsuzlukları düşünüyorum. Ama en büyük destekçim eşim. Ben her türlü arkandayım sen bir başla sonrasına bakarız Allah büyük diyor hep bana. İnsaAllah basarabilirim
Canim benim en büyük motivasyonum kronometreydi.Denemeyi düşünüyorum kuzu, unar8m internetsiz çalışıyordursen iyi misin
Maşallah canım Allah başarılarını daim eylesinCanim bu hafta 2 haftalık eğitim başladı. İl müdürlüğünde yeni personele eğitim veriliyor. Konferans salonunda mevzuat anlatılıyor.
Ama kervan yolda süzülür kesinlikle, çalıştıkça öğreniyorsun, eğitim çok faydalı olmuyor. İş iş ustunde öğreniliyor.
Kızlar ataninca da çalışmak bitmiyor, öğrenilecek bir sürü program mevzuat iş var. 2 ayrı bilgisayar programı kullanıyor, onların yan programlarıyla birlikte 4-5 programa hakim olmak gerekiyor. Her yaptığın işi bir mevzuata göre yapmak gerekiyor, onlara hakim olmak gerekiyor vs.
Tabi ders çalışmak gibi değil, bunları yaparken maaşını da alıyorsun
Ya böyle bir gruba ihtiyacım var . Olay tam olarak nedir? Rica etsem bilgi verir misiniz?Senin dediğin bu uygulama da gruplar oluşturuluyor sanırım, herkesin çalışma saatleri de yazıyor, bir nevi yarış gibi oluyor.
Forest uygulaması canimYa böyle bir gruba ihtiyacım var . Olay tam olarak nedir? Rica etsem bilgi verir misiniz?
Ben bir ara kullanıyordum ama grupları hiç görmedim. Ağaç dikme vs vardı da. Bir daha bakayım o zaman. Teşekkür ederimForest uygulaması canim
Arkadaşları ekleme, birbirini takip etme çok iyi, bence gaza getirir canım. Bende henüz indirmedim telefondan uzaklasmaya da yardımcı olurBen bir ara kullanıyordum ama grupları hiç görmedim. Ağaç dikme vs vardı da. Bir daha bakayım o zaman. Teşekkür ederim
Önce bilgi sarmal canimSafransari canım bilgi sarmalı çözümlerini izleyeceğim dimi en önemlisi bu. Sonrada acil matematik dimi?
Baktım da pro pakette mevcut onlar, kısıtlı sürümde sadece ağaç dikilebiliyor.Arkadaşları ekleme, birbirini takip etme çok iyi, bence gaza getirir canım. Bende henüz indirmedim telefondan uzaklasmaya da yardımcı olur
Daha fazla nette gelir bu konularaCanlar mehmet hoca 10-15 net isteyenler bu konulara çalışsın dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz?
- Tek çift
- Çözümleme
- Faktoriyel
- Rasyonel
- Üslü
- Köklü
- Sayı prob.
- Yüzde prob.
- Grafik
- Sayısal mantık
Aa gerçekten mi kuzumDaha fazla nette gelir bu konulara