- 28 Haziran 2011
- 59.461
- 150.022
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha fazla nette gelir bu konulara
Geometride açilar eklenebilir.Canlar mehmet hoca 10-15 net isteyenler bu konulara çalışsın dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz?
- Tek çift
- Çözümleme
- Faktoriyel
- Rasyonel
- Üslü
- Köklü
- Sayı prob.
- Yüzde prob.
- Grafik
- Sayısal mantık
Canım geometri hakkında hiçbir bilgim yok, zaten matematikte kötüyüm. Netlerimi arttırmam gerekiyor. Geometriye zaman ayıramam. Sadece gkgy sınavına girecegim. Bu sınavda net arttırmak puan yükseltmek çok zor. Geo da 3-4 soru için uğraşmak istemiyorumGeometride açilar eklenebilir.
Paragraf videosu izleyecek misin kuzu?Ben eylül 1 de baslayacagim
Senin branşın ne ? Formasyon var mı?Canım geometri hakkında hiçbir bilgim yok, zaten matematikte kötüyüm. Netlerimi arttırmam gerekiyor. Geometriye zaman ayıramam. Sadece gkgy sınavına girecegim. Bu sınavda net arttırmak puan yükseltmek çok zor. Geo da 3-4 soru için uğraşmak istemiyorum
Sosyoloji, formasyonum yok.Senin branşın ne ? Formasyon var mı?
Neden formasyon düşünmüyorsun? Öğretmenlikte puanlar daha düşük.Sosyoloji, formasyonum yok.
Çünkü bizim bolumde öğretmenlik puanları ile sosyolog atama puanları çok farketmiyor. O yüzden bir yıl formasyon almaya uğraşmak istemedim. En son ücreti 4.000 di şuan kaç oldu bilmiyorum.Neden formasyon düşünmüyorsun? Öğretmenlikte puanlar daha düşük.
Puanlar kaçta kapatiyor ?Çünkü bizim bolumde öğretmenlik puanları ile sosyolog atama puanları çok farketmiyor. O yüzden bir yıl formasyon almaya uğraşmak istemedim. En son ücreti 4.000 di şuan kaç oldu bilmiyorum.
Öğretmenlik 83, sosyolog 87Puanlar kaçta kapatiyor ?
Uffff yüksek ya bende kimya muh mezunuyum muhten atanamayinca öğretmenliğe gectim ama öğretmenlikten 83 almak daha kolay inanki gyk yapamasan bile eğitimle rahatlıkla puanını yukseltiyorsun bunu düşün derim .Öğretmenlik 83, sosyolog 87