- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Yarayacak inşallahİşe yarasaydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarayacak inşallahİşe yarasaydi
Canim matematikte ben ilk soru bankasi yediiklim ikinci pegem olarak belirlemiştim. Sonra baktım ikisi ayni düzey gibi bir şey.. öyle yapmaktansa Safransari safranin söylediği bilgi sarmala şöyle bi gozattim gercekten de gayet iyiymis kaliteli sorular var hem de bol soru var. Yeni nesil de var. İkinci kaynak olarak pegem yerine bilgi sarmalı koydum. Tavsiye ederim sana da aklında bulunsun.Koca topikte iki kişi mı kaldık kuzu safran ayağını sürü Safransari
Bilgi sarmal ve acil matematikCanim matematikte ben ilk soru bankasi yediiklim ikinci pegem olarak belirlemiştim. Sonra baktım ikisi ayni düzey gibi bir şey.. öyle yapmaktansa Safransari safranin söylediği bilgi sarmala şöyle bi gozattim gercekten de gayet iyiymis kaliteli sorular var hem de bol soru var. Yeni nesil de var. İkinci kaynak olarak pegem yerine bilgi sarmalı koydum. Tavsiye ederim sana da aklında bulunsun.
Aaa bunun video çözümleri de varmisben pdf olarak çözümlerini buldum video olarak olduğunu da bilmiyordum şimdi sen söyleyince baktimBilgi sarmal ve acil matematik
Kızlar bu kitapları keisnlikle ama kesinlikle çözün. Yeni nesil diye uzak duruyor kpss öğrencileri ama o soru tarzlarını da görmek çok önemli. Yeni nesil sorularda şekil sema var, kpss yeni tarzında da soru yeni nesil ama şekli kafanda planlanması isteniyor. Ve bu sınavda çok avantaj sağlıyor.
Bu iki kitabı video çözümleriyle birlikte götürmeniz kesinlikle tavsiye ederim.
Günde 2 test video çözüm izleyin, ertesi günü de kitaptan siz çözün o testleri. Bu taktiği anlatmıştım, çok başarılı oldu.
Youtube da soru çözüm videoları var. Kitabı almadan ona mı bakacaksın kuzu? Ben öyle düşündümCanim matematikte ben ilk soru bankasi yediiklim ikinci pegem olarak belirlemiştim. Sonra baktım ikisi ayni düzey gibi bir şey.. öyle yapmaktansa Safransari safranin söylediği bilgi sarmala şöyle bi gozattim gercekten de gayet iyiymis kaliteli sorular var hem de bol soru var. Yeni nesil de var. İkinci kaynak olarak pegem yerine bilgi sarmalı koydum. Tavsiye ederim sana da aklında bulunsun.
Kitapları alin mi diyorsun kuzuBilgi sarmal ve acil matematik
Kızlar bu kitapları keisnlikle ama kesinlikle çözün. Yeni nesil diye uzak duruyor kpss öğrencileri ama o soru tarzlarını da görmek çok önemli. Yeni nesil sorularda şekil sema var, kpss yeni tarzında da soru yeni nesil ama şekli kafanda planlanması isteniyor. Ve bu sınavda çok avantaj sağlıyor.
Bu iki kitabı video çözümleriyle birlikte götürmeniz kesinlikle tavsiye ederim.
Günde 2 test video çözüm izleyin, ertesi günü de kitaptan siz çözün o testleri. Bu taktiği anlatmıştım, çok başarılı oldu.
Pdf olarak kitapları bulamaz miyiz kuzuAaa bunun video çözümleri de varmisben pdf olarak çözümlerini buldum video olarak olduğunu da bilmiyordum şimdi sen söyleyince baktim
Çok iyi oldu bu.
Balım kitabın pdf i var bende. Almam pdf üzerinden çözerim.Youtube da soru çözüm videoları var. Kitabı almadan ona mı bakacaksın kuzu? Ben öyle düşündüm
Tam onu yazdım ben dePdf olarak kitapları bulamaz miyiz kuzu
O kitaplar çok pahalı kuzu cidden, soru çözümleri izlerken ihtiyaç olur mu kiTam onu yazdım ben de
Ya bilgi sarmalın pdf i var atayım sana ben telegramdan canım.
Ama acil yayinlarininkini bulamadım henüz
Yani tabi videoda soru da olur da. Yine de elinde bulunsun videodan ayrı kendin de çözersin.O kitaplar çok pahalı kuzu cidden, soru çözümleri izlerken ihtiyaç olur mu ki
Çok teşekkür ederim canım benimYani tabi videoda soru da olur da. Yine de elinde bulunsun videodan ayrı kendin de çözersin.
Attım telegramdan
İnşallah inşallah inşallahKızlar öyle bir rüya gördüm ki anlatılmaz yaşanır
Atanmışim. Hem de bursa sgk ya olacak iş değil bana kalem ve kaşe göndermişler üzerinde adım yazıyor işe gidiyorum, arkadaşlarımla tanışıyorum falan böyle bir heyecan mutluluk sevinc olamaz tarif bile edemem yani nerem açık kaldı acaba
Kitapları alin mi diyorsun kuzu
Ben bilgi sarmal kitabıni almıştım, acil matematik PDF den çıktı almıştım.Pdf olarak kitapları bulamaz miyiz kuzu
Kolay gelsin balım ben de obeb okekle boğuşuyorum milli sorunumuzÇok teşekkür ederim canım benim
Şimdi mehmet hocadan sayı basamaklarına başlıyorum
Yaaa duygulandmKızlar öyle bir rüya gördüm ki anlatılmaz yaşanır
Atanmışim. Hem de bursa sgk ya olacak iş değil bana kalem ve kaşe göndermişler üzerinde adım yazıyor işe gidiyorum, arkadaşlarımla tanışıyorum falan böyle bir heyecan mutluluk sevinc olamaz tarif bile edemem yani nerem açık kaldı acaba
Ben onlara bakmayacagim, o da olmasinKolay gelsin balım ben de obeb okekle boğuşuyorum milli sorunumuz
Yaaa duygulandm
İnşallah bire bir aynısını yaşarsın sosyalim
Rüyalarım gerçek oldu dersin, deriz
Bence bi yerin açık kalmadı bunlar olacak inanıyorum ben gelip buraya yazcaz
Hâlâ pdf elinde var mı kuzumBen bilgi sarmal kitabıni almıştım, acil matematik PDF den çıktı almıştım.
Yok canım ya sildim.Hâlâ pdf elinde var mı kuzum