- 31 Ağustos 2012
- 21.722
- 35.025
Ben o hocayı dinledim matematikte canim.Canlar mehmet bilge hocanın yedi adımda matematik kitabı hakkında ne düşünüyorsunuzçok pahalı o yüzden soruyorum. Fotokopisi yok
Bende çok sevdim canım, almak istiyorum. Ama kitaplar inanılmaz pahalı, benim iyi bir temel atmam gerekiyor matematik icinBen o hocayı dinledim matematikte canim.
Kitapla ilgili de hiç fikrim yok ama iyi hoca, yararı olacağına eminim.
Canim matematiği yaptıkça yapasin gelecek.Bende çok sevdim canım, almak istiyorum. Ama kitaplar inanılmaz pahalı, benim iyi bir temel atmam gerekiyor matematik icin
10 tane yaptığım günler gelecek mi acabaCanim matematiği yaptıkça yapasin gelecek.
Önceden baslayabilecegin tek ders matematik, sadece ona yogunlas.
Benim 2020 16 d 2 y ile 15.5 netti.
2022 de 24 d 4 y ile 23 nete yükseldi.
Gelecek tabiki canim.10 tane yaptığım günler gelecek mi acaba
Teşekkür ederim canım. Başladığımda aktif olarak yazacağım inşallah. Yol arkadaşlarına ihtiyacım var herkese merhaba
Canım bende matematik kitabı aldım, gelince matematikten başlayacağım. Sözelci olduğum için matematiğim kötü. Bunu halletmem lazım. Daha çok arkadaş var burada yalniz değilsinTeşekkür ederim canım. Başladığımda aktif olarak yazacağım inşallah. Yol arkadaşlarına ihtiyacım var herkese merhaba
Benim de matematik yok. Hangi kitabı aldın canım? İnceleyince fayda görürsen yazar mısın?Canım bende matematik kitabı aldım, gelince matematikten başlayacağım. Sözelci olduğum için matematiğim kötü. Bunu halletmem lazım. Daha çok arkadaş var burada yalniz değilsin
Mehmet bilge yıldız. Hocayı çok sevdim. Bana uygun buldum tarzını. O yüzden yedi adımda temel matematik ve soru bankasını aldım. Youtube da videoları ile birlikte gidicem. Kitapların videoları var, soruları video çözümlüBenim de matematik yok. Hangi kitabı aldın canım? İnceleyince fayda görürsen yazar mısın?
Aa süpermiş. Bakayım hemen canım sağ olMehmet bilge yıldız. Hocayı çok sevdim. Bana uygun buldum tarzını. O yüzden yedi adımda temel matematik ve soru bankasını aldım. Youtube da videoları ile birlikte gidicem. Kitapların videoları var, soruları video çözümlü
Önce matematik bunu çok iyi anladım canimAa süpermiş. Bakayım hemen canım sağ ol
Benim yok neredeyse. Beş soru çözerim ancak. Ama daha yüksek yapmak için en azından 10-15 yapmam lazım.Önce matematik bunu çok iyi anladım canim
Aynıyız canimBenim yok neredeyse. Beş soru çözerim ancak. Ama daha yüksek yapmak için en azından 10-15 yapmam lazım.
Bende konu çok o kadar üstüne düşemem ama yukselticem inşallah. Şu dediğin hocaya bir bakayım diyorum.Aynıyız canimgerekirse bir yıl matematik calisicam
Bak canım eğer kafana yatarsa onda devamedersin. Begenmezsen başka hoca tavsiyeleri de veririzBende konu çok o kadar üstüne düşemem ama yukselticem inşallah. Şu dediğin hocaya bir bakayım diyorum.
Canim.bolumun ne ?Bende konu çok o kadar üstüne düşemem ama yukselticem inşallah. Şu dediğin hocaya bir bakayım diyorum.
Sağ ol canımBak canım eğer kafana yatarsa onda devamedersin. Begenmezsen başka hoca tavsiyeleri de veririz
Edebiyat canımCanim.bolumun ne ?
6 ay sonra sınav o zaman. Kolaylıklar diliyorumSağ ol canım
Edebiyat canım
Sınav tarihi belli oldu mu canim6 ay sonra sınav o zaman. Kolaylıklar diliyorum