- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Matematik kitabı aldım bakalım ne zaman gelecek bkmden6 ay sonra sınav o zaman. Kolaylıklar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Matematik kitabı aldım bakalım ne zaman gelecek bkmden6 ay sonra sınav o zaman. Kolaylıklar diliyorum
Evet canım. Bu yıl zor ama en azından temeli atarım çünkü unuttum yıllar oldu girmeyeli.6 ay sonra sınav o zaman. Kolaylıklar diliyorum
Yok canım ama 7. Ay olacakmış gibi başlamak gerek.Sınav tarihi belli oldu mu canim
Sadece matematik çalışmak istiyorum şuanYok canım ama 7. Ay olacakmış gibi başlamak gerek.
Aynen canim sen sadece matematik calis.Sadece matematik çalışmak istiyorum şuan
İlk kitap yedi bölümden oluşuyor, acaba yedi günde biter mi diye düşünüyorum. Gelince anlarım artık. Atölye serisinin iyi olduğunu tahmin ediyorum. İnş bana çok faydası olur canım. Temennim o yönde 2024 te bomba gibi olurum inşAynen canim sen sadece matematik calis.
Bak o matematik kitabıni gün gün program yap, kitap kalınlığını bilmiyorum ama 3 ayda sindirerek bitirmeye calis.
Sonra bir kitabı daha, bir kitabı daha derken seneye bu zamana inşallah 20 netlik matematik yaparsın. 1 sene çok iyi bir zaman 20 net için.
Matematiği hallettikten sonra zaten, diğerlerine daha çok zaman ayirirsin. Mattan günlük soru çözersin sadece.
Temeli sağlam atabilirsem domino etkisi gibi devamı gelir umarım sonra inş başka kitap yorumları da yaparız burdaİlk kitap yedi bölümden oluşuyor, acaba yedi günde biter mi diye düşünüyorum. Gelince anlarım artık. Atölye serisinin iyi olduğunu tahmin ediyorum. İnş bana çok faydası olur canım. Temennim o yönde 2024 te bomba gibi olurum inş
Matematik her zaman öne çıkarır canim.Temeli sağlam atabilirsem domino etkisi gibi devamı gelir umarım sonra inş başka kitap yorumları da yaparız burda
İnş canım benimMatematik her zaman öne çıkarır canim.
Herşey güzel olacak.
Merhabalar böyle bir topik olduğunu bilmiyordum sizi bulduğum çok iyi oldu, yol arkadaşlarına ihtiyacım varnarin333 Canım kürkçü dükkanımiz
Burada çok güzel destek oluyoruz canimbenimde en kötü eksiğim matematik hedefim 2024 ama en önemlisi matematik bitmeliAllah yardımcımiz olsun canım insMerhabalar böyle bir topik olduğunu bilmiyordum sizi bulduğum çok iyi oldu, yol arkadaşlarına ihtiyacım var
Kısaca kendimden bahsedeyim. 2012 edebiyat mezunuyum. Ne yalan söyleyeyim şu ana kadar kpssye hiç adamakıllı çalışarak hazırlanmadim. Her seferinde tarih çalışarak basladim bir süre sonra sıkılıp bıraktım. Egitim bilimleri ve öabt'ye gereken önemi göstermedim. Atanamamış olmamın en büyük sebebi bu diye düşünüyorum. Şimdi okul öncesi öğretmenliği için çalışıyorum. Bu defa çalışmaya egitim bilimlerinden basladim. Sonrasında öabt+gk gy'den 1 ders ekleyerek devam etmeyi düşünüyorum. Çocuklarım olduğu için yavaş ilerliyorum ama şu ana kadar planladığım gibi gidiyor. Konudan ziyade soru çözümüne daha çok vakit ayırmaya çalışıyorum. İnşallah 2023 bizim yılımız olur, emeklerimizin karşılığını alırız
Aminn olacak inşallah senin bölümün neydi? Benim de matematikte 15 net yapmam lazım 10 konu belirledim onlara öncelik vererek calisacagimBurada çok güzel destek oluyoruz canimbenimde en kötü eksiğim matematik hedefim 2024 ama en önemlisi matematik bitmeliAllah yardımcımiz olsun canım ins
Çocuk gelişimi bitti mi canim ?Aminn olacak inşallah senin bölümün neydi? Benim de matematikte 15 net yapmam lazım 10 konu belirledim onlara öncelik vererek calisacagim
Sosyoloji canimAminn olacak inşallah senin bölümün neydi? Benim de matematikte 15 net yapmam lazım 10 konu belirledim onlara öncelik vererek calisacagim
Son 1 dönem kaldı bitecek inşallah canım bir taraftan da onun dersleri var. Bu sene olduğu kadar bakalim olmazsa 2024 olur diye düşünüyorumÇocuk gelişimi bitti mi canim ?
Ümitsiz olma bu sene matematiği halletsen 2024e işin çok çok kolaylaşır canimSosyoloji canim
Allah sağlık verirse amacım öyle canim çocuk gelişimi bende okusam mi diyorum sonra hemen vazgeçiyorumÜmitsiz olma bu sene matematiği halletsen 2024e işin çok çok kolaylaşır canim
MasallahSon 1 dönem kaldı bitecek inşallah canım bir taraftan da onun dersleri var. Bu sene olduğu kadar bakalim olmazsa 2024 olur diye düşünüyorum
İnşallah şu atanamamislik duygusundan kurtulmak istiyorum artıkMasallah
Okul öncesi öğretmeni olarak atanma ihtimaliniz daha yüksek o zaman.