- 31 Ağustos 2012
- 21.717
- 35.024
Bende çevre bakanlığı alım sonucunu bekliyorum canim. Mulakatsiz puanla olacak. Baya dogular yazdım, 10 bin nüfuslu ilçeler bile. Bugün açıklanması bekleniyordu ama açıklanmadı henüz.Canım ticaretin uzman yardımcılığının yazılısına girdim iki hafta önce. O yüzden gümrüğe hazırlanacak fırsatım olmadı konuları baya farklı. Nerenin uzmanlık sınavı varsa girmeye çalışıyorum inşallah bir yerler gelirSayıştay olmadı ama napalım nasip değilmiş
Sen ne yaptın canım
Ay ben de tercih yaptım ona. Hiç ihtimal vermiyorum kazanmama ama yine de bütün gün heyecanla bekledimBende çevre bakanlığı alım sonucunu bekliyorum canim. Mulakatsiz puanla olacak. Baya dogular yazdım, 10 bin nüfuslu ilçeler bile. Bugün açıklanması bekleniyordu ama açıklanmadı henüz.
Bizde daha hiç alim olmadığı için, bu ilk alım ondan puan yüksek kapatir sanırım. Yine de bir umut bekliyorum.
Kahramanmaraş Belediyesi'nin 12, konya Belediyesi'nin 52 kişilik alımı var. Onlara başvurdum, 5 katı kadar aday cagiracaklar mülakata Konya'da mülakata kalabilirim sanırım. Ama belediye çok torpil, yine de şansımı deneyeyim dedim.
Yarın da merkezi alım açıklanacak, ondan çok umudum yok ama tercih veririm. 2. Yada 3. Merkezi alımda sıra bana gelir inşallah diye bekliyorum.
Sınava hazırlanmak ayrı dert, bu alımlar mülakatlar vs ayrı dert
Ya merkezi alimla niye cakistiriyorlar bu kadar anlamıyorum.Ay ben de tercih yaptım ona. Hiç ihtimal vermiyorum kazanmama ama yine de bütün gün heyecanla bekledimİnşallah sen kazanırsın canım. Bence yarın ikindi vakti açıklanacak kaçarı yok artık. Güzel haberlerini bekliyoruz
Kesinlikle iyi yapmışsın herkes kpss puanını yeni aldı, merkezi atamayı bekleyeyim falan demeden herkes sözleşmeliye yüklendi bence. Ben yüksek kapatacağını düşünüyorum. Küçük yerleri yazmak çok mantıklı.Ya merkezi alimla niye cakistiriyorlar bu kadar anlamıyorum.
30 bin sağlık alımı bile 1 haftada açıklandı.
Bunu niye 1 haftada aciklamadilar anlamadım.
Sanki kalem kağıtla hesap yapıyorlarbir tuşa basacaklar sadece.
Ben çok umutlu olmamakla birlikte köyden hallice ilçeleri yazdığım için, aradan siyrilirim belki diye heyecanlıyım
İyimi kötü mü yaptım bilmiyorum, ilk alımda daha en ücra yerleri yazmakla.
Hukuk a 220 kadro gelmis canim, gözüm aydınKesinlikle iyi yapmışsın herkes kpss puanını yeni aldı, merkezi atamayı bekleyeyim falan demeden herkes sözleşmeliye yüklendi bence. Ben yüksek kapatacağını düşünüyorum. Küçük yerleri yazmak çok mantıklı.
Canım açıklandı mıHukuk a 220 kadro gelmis canim, gözüm aydıniyi bir sayıdır inşallah.
Evet canim. Kadroları böyle toparlamislar ama hepsi var mı bilmiyorumBen niye bulamıyorum2022/2 dimi canlar
4001 77 miiEvet canim. Kadroları böyle toparlamislar ama hepsi var mı bilmiyorum
Ben açamadım listeyi hata veriyorEvet canim. Kadroları böyle toparlamislar ama hepsi var mı bilmiyorum
Diğer senelerde 100 kişi oluyordu sanırım canım, puanlar kaça inecek acaba merak ettimHukuk a 220 kadro gelmis canim, gözüm aydıniyi bir sayıdır inşallah.
Bu sayı iyi mi kötü mü canım4001 77 mii
Bence kötü canım bilmiyorum ama bana az geldiBu sayı iyi mi kötü mü canım
Diğer yılların sayısını hiç bilmediğim için sordum canım. Ama bence çok büyük alımlar olsaydı günler öncesinden müjdesini duyardık, baya sessiz sedasız kılavuz geldiBence kötü canım bilmiyorum ama bana az geldi
Ben kilavuza neden giremiyorum hata veriyor, sosyoloji sayısı kaç canım sen görebiliyor musunDiğer yılların sayısını hiç bilmediğim için sordum canım. Ama bence çok büyük alımlar olsaydı günler öncesinden müjdesini duyardık, baya sessiz sedasız kılavuz geldiBen de 1 tane 4001 yazdım diğerleri kendi bölümüm, hayırlısı artık
Canım bende de açılmıyor, az önce buraya atılan listeyi gördüm sadece. Bence genel bir hata varBen kilavuza neden giremiyorum hata veriyor, sosyoloji sayısı kaç canım sen görebiliyor musun
Olabilir canım, ben tercih yapamayacağım ama merak ettim yinede. İnş sonuçları çok uzatmadan açıklarlarCanım bende de açılmıyor, az önce buraya atılan listeyi gördüm sadece. Bence genel bir hata var
Bu sayı iyi mi kötü mü canım
Merkeziden 4001 kadrosu çok olmuyor zaten.Olabilir canım, ben tercih yapamayacağım ama merak ettim yinede. İnş sonuçları çok uzatmadan açıklarlar
Onlarda yüksek kapatıyor canimMerkeziden 4001 kadrosu çok olmuyor zaten.
Açıktan alımlarda daha çok oluyor.
2020 puanıyla benim bildiğim çağrı merkezi, Yurtkur güzel alımlar yaptı.