- 31 Ağustos 2012
- 21.714
- 35.022
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tecrübe miiiKızlar bizim bölümde de çoğu kurum 2 yıllık avukatlık tecrübesi istemişler o yüzden çok az yer yazabildim. Onlar da 95 puan üstü kapatır zaten…
Biz niye hala çıldırmadik bu ülkede inanılır gibi değilKızlar bizim bölümde de çoğu kurum 2 yıllık avukatlık tecrübesi istemişler o yüzden çok az yer yazabildim. Onlar da 95 puan üstü kapatır zaten…
Evet canım ya düşününce çok saçmaTecrübe miii
Ben sağlıkçı olmadığıma çok pişmanım geçenki alımların taban puanına baktım 80 üstü alanlar atanıyorBiz niye hala çıldırmadik bu ülkede inanılır gibi değil
Canim ebeler 64 le ataniyorBen sağlıkçı olmadığıma çok pişmanım geçenki alımların taban puanına baktım 80 üstü alanlar atanıyor
Evet canım ya. Ben de hemşireliğe baktım özellikle ve 80 üstünde çok büyük şehirlere atanmışlar. Bilmiyorum hukuk yazdığıma günden güne daha da pişman oluyorumCanim ebeler 64 le ataniyor
Hemşireler 70 lerle.
Ve maaşları da düz memurluğa göre güzel.
Canim senin puanın da kötü değil, 2 yıl içinde bir yer gelir insallah.
Bende çok pişmanım, 70 le atanan bölümler var kuzumBen sağlıkçı olmadığıma çok pişmanım geçenki alımların taban puanına baktım 80 üstü alanlar atanıyor
Biz bitmişiz ya 70 nedirBende çok pişmanım, 70 le atanan bölümler var kuzum
Alım o kadar az ki bizde ileride değere biner miyiz diye umut etmek istiyorum canimBiz bitmişiz ya 70 nedir
Aile bakanlığına bakıyor musun canım sosyolojiden alım yapıyordu aradaAlım o kadar az ki bizde ileride değere biner miyiz diye umut etmek istiyorum canim
Evet canim bakıyorum, bu yıl daha ilana çıkmadı. Çift yıllarda çıkıyor ve o da yüksek kapatıyor, bana gelmezAile bakanlığına bakıyor musun canım sosyolojiden alım yapıyordu arada
Aile bakanlığına bakıyor musun canım sosyolojiden alım yapıyordu arada
Ben atandım kızlarEvet canim bakıyorum, bu yıl daha ilana çıkmadı. Çift yıllarda çıkıyor ve o da yüksek kapatıyor, bana gelmez
Ayy hayırlı uğurlu olsun canım Çok sevindim gözün aydınBen atandım kızlar
Malatya'ya atandım
Yaaa biraz önce instagramda gezerken bi anda bu sayfa aklıma geldi. Girince de anasayfada çıktı çok sevindim hayırlı uğurlu olsunBen atandım kızlar
Malatya'ya atandım
Hayırlı olsun, tebrik ederimBen atandım kızlar
Malatya'ya atandım
Ayyyyy canım benim çok sevindim çok duygulandım çoktan atanmıştın tebrik ederim yasasiiinnnnBen atandım kızlar
Malatya'ya atandım
Ayy nasıl oldu merkezi mi kuzuuuu, ne mutlu yaaa allahim bizde görür müyüzBen atandım kızlar
Malatya'ya atandım