- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.377
Merkezi yerlestirmeyle en fazla 88lere düşüyor puan ama açıktan alımları takip edebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma giremiyordum. KPSS açıklanınca forumlara bakınayım derken böyle aktif bir konu görünce yazmak istedim. Öncelikle atlattığımız bu zorlu süreç için herkesi tebrik ederim. Umarım istediğiniz sonuçlara en güzel şekilde erişmişsinizdir.
Bu benim kpss'ye ikinci girişimdi; ilkinde (2020) 76 almıştım ve kendi branşım için bu puanlar sıfır almak gibi bir şey; o dönem kendi mesleğimi yapmak istediğim için de hiç düz memurluk vs. başvurusu yapmamıştım. Bu seferkinde de 90-91 beklerken 85 ile karşılaştım; maalesef hesapladığımdan 6 fazla yanlışım çıktı... Yine atama puanının altında kalıyorum ama çok muallakta. Bu puanla kendi branşım için alımlar artarsa sınırdan belki bir ihtimal atanabilirim. Bu sebeple düz memurluk ve 4001 için bakınmaya başladım.
Sizlerin fikirlerini de almak isterim 85 ile herhangi bir KİT veya 4001 gelme ihtimali nedir acaba? Ek olarak şuan yüksek lisans yapıyorum ve YDS: 80 puanım var, bilemiyorum bir etkisi olur mu sizce ne dersiniz?