Eyt ne canim ?eyt çıkarsa puanlar düşer. eyt çıksın diye dua.ediyorim suan
Tamam anladımemeklilikte yaşa takılanlar emekli.oljrsa kadro bosalir
canım benim mühendislik alanın ne.Ben ona henüz baslamadim ama iki adim atsam bacaklarım ağrıyor yaşlı teyzeler gibi aylarca oturmaktan
Yaşamayan bilemez
Bence tam olarak özeti bu. Disarda millet hayal dünyasında yasiyor çünkü. Ben mühendisim diye amaaan canım sen en kötü kendi yerini açarsın diyolarya türkiyede yasamiyolar ya da ne bilim cidden cahiller. Kendi yerini açmak için babamın fabrikatör olması lazım acabilcek olsam mal değilim herhalde kpssye girip kendi psikolojimi bozmam bir de şey efsanesi var özel sektörde çok kazaniyomusuz he canım he çok kazanıyoruz da ben elimn tersiyle itiyorum tamamen benim iş begenmezligim.
Ayy regl dönemindeyim ondan galiba çok gerginim bikac gündür herkesi boğasım var
Bilmiyorum canım hiç.Kızlar bu ösym sınav takvimindeki “kpss lisans başvuru güncelleme” neyin nesidir bilen var mı? Bugün yüklenmiş sisteme. Sınav tarihi 18 eylül yani geçmiş tarih
Şimdi düzeltme yaptılar canım. Diploma denkliği güncellemesi hakkında bir şeymişBilmiyorum canım hiç.
Hiç kurcalamam ÖSYM sitesini
Canim sen baktın mı sorularaŞimdi düzeltme yaptılar canım. Diploma denkliği güncellemesi hakkında bir şeymiş
Yok canım bakmadım. Ben sayıştaya girmiştim onun sonucu için sürekli bakıyorum ösym sayfasına.Canim sen baktın mı sorulara
Netlerini hesapladın mi ?
Hayırlı sonuçların olsun insalalhYok canım bakmadım. Ben sayıştaya girmiştim onun sonucu için sürekli bakıyorum ösym sayfasına.
Hepimizin inşallah canımHayırlı sonuçların olsun insalalh
Sayıştay nasıl geçti, umudun var mı ?Hepimizin inşallah canım
İyi geçti ama bakalım hiçbir şey belli olmuyor canımSayıştay nasıl geçti, umudun var mı ?
Sayıştay olsa harika olur demi.İyi geçti ama bakalım hiçbir şey belli olmuyor canım
Ayy düz memurluk olsa günlerce göbek atıp gerçekleştiğine inanamayacağım, hayattan beklentim o derece düştü artık canımSayıştay olsa harika olur demi.
İsmi çok havalı
Gönlünü ferah tut umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bu sinavdan Allah büyükAyy düz memurluk olsa günlerce göbek atıp gerçekleştiğine inanamayacağım, hayattan beklentim o derece düştü artık canım
Çok saçma.Kızlar gene ortalık karışmış güya bu seferde sorular pegem deneme sorularıyla aynı çıkmış twitteri olan varsa baksın gündemde şimdi