- 3 Şubat 2018
- 6.025
- 23.710
- 27
Twitterda yine biseyler diyolar da artık bu işin de şeyi çıktı yani..Kızlar yine iptal olur mu? Off çok yoruldum artık yine iptal gelirse girmeyeceğim sınava falan bir daha
Dediğin gibi ben de bittigi için mutluyum. Aslında nedense tam mutlu da değilim ya içim çok burukNasıl geçti emin olamiyorum mükemmel değildi ama kötü de diyemiyorum.bu sinav bana yaramaz. Bazi sorular beni çok şaşırttı. Türkçe olması gerektiği gibiydi,matematikte sanırım öyleydi ama ben heyecandan merhaba beş soru yaptım. Bazılarını yarim bıraktım
Cografta karstik gol sorusu çıldırttı. Hızır ve haftik diye göl bilmiyorum ben hiçörtülü tarım demiş yerler birbirine yakın UNESCO sorusu allahim her şehirdeki sayıyı mi ezlerlejemiz gerekiyordu keşke soykeselerdi
Vatandaşlık komisyon sorusu hiç duymamıştım. Güncel kelime anlamı sorusu saçma geldi.
Tarih bazi soruları anlamakta zorlandım. Bu sınavda gk kısmını zorlamışlar gebelik olarak
Sonucu hiç düşünmek istemiyorum. Bu süreç bitti diye çok mutluyum,biraz daha uzasa hasta olurdumAllah sonumuzu hayır etsin
Yazılanları hiç okumadım neler oluyo bilmiyorum
SOrma kuzum yaa çok yıpratıcı oldu gerçekten, seneye girmem diye düşünüyorum. Bu halde kafam götürmez. O kadar kalabasDediğin gibi ben de bittigi için mutluyum. Aslında nedense tam mutlu da değilim ya içim çok burukönceki sınavda nasıl rahattlamistim bitti diye ama bunda öyle değil hep aklımda. Zor dağıtıyorum kafamı..
Tek bildiğim bu sene cidden yıprandık 2020 zaten bi darbe vurmuştu 2022 de bana tuz biber oldu.
Amin Allah sonumuzu hayır etsin canım.
Sen nasıl oldun ya merak ettim gelmeyince hastalığın ne durumda
Ahh sosyalim ya ben olana kadar girmeyi düşünüyorum ondan içime öküz oturdu muhtemelenS
SOrma kuzum yaa çok yıpratıcı oldu gerçekten, seneye girmem diye düşünüyorum. Bu halde kafam götürmez. O kadar kalabas
likti İnsanlara üzüldüm herkesin umudu var diye kuzumdaha çok yıpranmak bize iyi gelmezdi, artık sonuç umrumda değil bitti ben daha iyiyim canım şükür ins hepimiz psikolojimizi toplayalım
Canim o soruda bunların hepsi yanlıştır diyirdu. Yanlıştan doğruyu bulunacaktı tersine giderekNe iptali yineeeama bazi sorular çok saçmaydı ve hatalı. Matematik temel kavram sorusu, c8ft ile çarpıp nasıl tek sayı yazmışlar anlamadım iptal olur
Valla düzeleceğiz ,bende girerim de işte biraz baskaseylere bakalım. Allah yardımcın olsun kuzumAhh sosyalim ya ben olana kadar girmeyi düşünüyorum ondan içime öküz oturdu muhtemelen
Amaan hayırlısı ya üzülünce de sonuç değişmiyor zaten.
Şimdi taşınıyorum ben evi falan topluyorum kafam dağılır
Ders çalışırken hep kafam evdeydi şimdi özgürümözgürlüğe bak ev taşımak düzelicez insallah su işler bi bitsin
Heeee ben zaten anlamamışım demekCanim o soruda bunların hepsi yanlıştır diyirdu. Yanlıştan doğruyu bulunacaktı tersine giderek
Bende temizliğe başladım. Bugün bir oda temizledim.Ahh sosyalim ya ben olana kadar girmeyi düşünüyorum ondan içime öküz oturdu muhtemelen
Amaan hayırlısı ya üzülünce de sonuç değişmiyor zaten.
Şimdi taşınıyorum ben evi falan topluyorum kafam dağılır
Ders çalışırken hep kafam evdeydi şimdi özgürümözgürlüğe bak ev taşımak düzelicez insallah su işler bi bitsin
Zaten iki sene var daha canım başka şeylere bakarızValla düzeleceğiz ,bende girerim de işte biraz baskaseylere bakalım. Allah yardımcın olsun kuzum
Canim algı kapanıyor heyecandan işte. Ben son 7 dk ağladım. .Heeee ben zaten anlamamışım demekyaa o kadar fonksiyon çalıştım çıkmadı,işlem cikti
Evet yaaa iki gündür yuruyorumZaten iki sene var daha canım başka şeylere bakarız
Artik kahvemizi alip kitap okumak, Spor yapmak, zayıflamak, bolca gezmek zamanı
Havalar soğumaya başladı taşınıyim hemen bi denize gitcem yazın gidemedim gitsem de yüzerken bile aklımdaydı lanet sey bisey anlamadım.
Az tadını çıkarayım yağmur gelmeden
Off kuzum psikolojik şiddet bu sınav gerçekten. Aslında arka planda o kadar enek var ki bunu yasamayan bilemez. Soru hazırlamak gibi degilbuCanim algı kapanıyor heyecandan işte. Ben son 7 dk ağladım. .
Sınav irtasinda da bir ağlama hissi geldi zor tuttum kendimi, sonuna gelince cozuldum artık
Anaa fonksiyon çıkmadı miHeeee ben zaten anlamamışım demekyaa o kadar fonksiyon çalıştım çıkmadı,işlem cikti
Ben de aynı ya yapmayı pek sevmem kimi insan terapi gibi görür deBende temizliğe başladım. Bugün bir oda temizledim.
Her gün bir oda temizleyerek kafamı dagitacam. Gerçi sevdiğim birşey değil temizlik ama sonucu seviyorum temiz olmasını.
Han8 bence yoktu canım çünkü kaç defa baktım,çok çalışmıştımAnaa fonksiyon çıkmadı miher yıl çıkıyordu sen söyleyince farkettim şu an.
Ama kümeler ve işlem sorusu neyse ki aşırı zorlamadilar. İki konu da zorlamaya kalkarsa güzel zorladığı konu çünkü bence.. işlemde de tersini falan sorarsa diye bi tirsmistim
Ben de aynı ya yapmayı pek sevmem kimi insan terapi gibi görür deama sonunda her yer mis gibi olup bi kahve içmek gerçek terapi hem de bedava
Ben ona henüz baslamadim ama iki adim atsam bacaklarım ağrıyor yaşlı teyzeler gibi aylarca oturmaktanEvet yaaa iki gündür yuruyorum
Yaşamayan bilemezOff kuzum psikolojik şiddet bu sınav gerçekten. Aslında arka planda o kadar enek var ki bunu yasamayan bilemez. Soru hazırlamak gibi degilbu
Olasılık kırmızı cizgim ısrarla esgeciyorum gördüğüm yerdeHan8 bence yoktu canım çünkü kaç defa baktım,çok çalışmıştımişlem küme olasılık yaptım neyseki
Ben iş beğenmiyorum de havanı at kuzu, kriterlerim var deBen ona henüz baslamadim ama iki adim atsam bacaklarım ağrıyor yaşlı teyzeler gibi aylarca oturmaktan
Yaşamayan bilemez
Bence tam olarak özeti bu. Disarda millet hayal dünyasında yasiyor çünkü. Ben mühendisim diye amaaan canım sen en kötü kendi yerini açarsın diyolarya türkiyede yasamiyolar ya da ne bilim cidden cahiller. Kendi yerini açmak için babamın fabrikatör olması lazım acabilcek olsam mal değilim herhalde kpssye girip kendi psikolojimi bozmam bir de şey efsanesi var özel sektörde çok kazaniyomusuz he canım he çok kazanıyoruz da ben elimn tersiyle itiyorum tamamen benim iş begenmezligim.
Ayy regl dönemindeyim ondan galiba çok gerginim bikac gündür herkesi boğasım var