- 31 Ağustos 2012
- 21.723
- 35.026
Evet canim telegram gruplarında dolanmış bu dosya yeni diye ama eskiynis.Evet bu şu an ösymnin sitesinde var dosyanın adında 2003 yazıyor. Sorular da zaten hiç 2022'deki sınavlar gibi değil baksana fazla basit.
Muhtemelen kapalıydı biz göremiyorduk ösym yeni açtı. Ara ara çıkmış soruları da kapatıp yeniden erişime aciyolarya onun gibi.
Ama ben de iskillendim eski de olsa bu müfredattan çok sapilmis diye buradaki konulara yönelebilirler gibi geldi. Ama bu ösym belli de olmaz ben sanmıyorum buna uycaklarini uysalar senelerdir nerdeler
Sanırım diğer konular hep bildiğimiz konular. Aslında anlatım bozukluğu gelse belki yararımiza olabilir orta seviye bir soru sorsalar yaparız gibi. Zor sormak isterse de sorar zaten dengesizliğini konuşmaya gerek yok.
İyi bari bende kaygı ediyordum anlatım bozukluğu çalışmadım diye.
Aslında ben dilbilgisi çalışmadım bu sene, çünkü her sene çalışıp yapamıyorum diye yapabileceklerime paragrafa odaklanayim dedim o da tam olmuyor.
Yazım yanlışları, noktalama, ses bilgisi çalıştım sadece. Onda da en kay noktalamayo çok zor sormuslardi.