- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Giriyordur aklımıza ya bence bize öyle geliyor ruh halimizden dolayı.. biz ki Osmanlıyı kaç kere yıkıp yıkıp kurmusuzBende kuzu sanki boşluğa okuyorum
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giriyordur aklımıza ya bence bize öyle geliyor ruh halimizden dolayı.. biz ki Osmanlıyı kaç kere yıkıp yıkıp kurmusuzBende kuzu sanki boşluğa okuyorum
inşallah kuzum yaaa. inşallah .Allahim bu müjdeleri vermek bizede nasip olacak mi
İnş kuzum yoksa napicami şaşırdım 1500 kere okuyup 1501.inciyi anlamiyor gibi tuhafGiriyordur aklımıza ya bence bize öyle geliyor ruh halimizden dolayı.. biz ki Osmanlıyı kaç kere yıkıp yıkıp kurmusuz
Allah razı olsunYaaa hayırlı olsun canım benim çok sevindim❤ mühendis hanım diyebiliriz artık
Allahm bize de bu sevinçleri yaşat yarabbim bize de dua et her aklına gelisinde canim
Üstüne ya kendin branş çöz ya da branş soru çözümü izle bence canım ben dün öyle yaptım iyi geldi.. tabi zaman az konu çok işte çok çalışmamız lazımİnş kuzum yoksa napicami şaşırdım 1500 kere okuyup 1501.inciyi anlamiyor gibi tuhaf
Ayy evet o da sinirdayim diyorduİnş Miknatiss de atanmıştır
yok artık dolmuş bilgiler bencePeki okuduğumu zor anlamam normal mi tekrar yapıyorum sanki aklıma girmiyo gibi hissediyorum. Gerçi o kadar çalıştım 1 ay içinde gitmez herhalde bildiklerim
Heves kalmadı ondan galiba.
Aşırı merak ediyorum keşke gelseAyy evet o da sinirdayim diyordu
yani artık sular seller gibi biliyorsunuz ki.Giriyordur aklımıza ya bence bize öyle geliyor ruh halimizden dolayı.. biz ki Osmanlıyı kaç kere yıkıp yıkıp kurmusuz
yaa bak ben de merak ettim .Aşırı merak ediyorum keşke gelse
Normalde arada bi yapardim da şimdi sınava bikac gün kaldı diye hicbirsey yapmamaya çalışıyorum genelde bos boş duvara bakıyorumyok artık dolmuş bilgiler bence
biliyorsun ben de artık çalışmaya 1 soru dahi olsun çözmeye mecalim kalmamıştı
çünkü artık yeterrrr moduna geldim.
iyi kötü sınav geçsin istemek normal .
ama sen yine asli görev gibi devam et. okuduğunu anlamamak da normal .
biraz kafanı dağıtacak bir şey yap yine de .
bir kaç saat öyle
meditasyon yapıyor musun . onun gibi bir şeyler yapıyorum. dört dörtlük yapamasam da . kendimce bir şeyler . iyi geliyor.
Canım hangi bölümden geçiş yaptın mühendisliğeyani artık sular seller gibi biliyorsunuz ki.
tarim alet ve makinaları önlisansCanım hangi bölümden geçiş yaptın mühendisliğe
Waaaooww muhteşemtarim alet ve makinaları önlisans
zorla okuduğum bölüm
ilk yıl dondurdum. gitmedim. 1 yıl geçti sonra babam zorla yolladı.
kpss ile atanmam da yine aynı programın önlisans puanı ile . tekniker kadrosuna
şimdi de bu dgs ile mühendisliğe.
babam sayesinde. o başlattı.
kelebek etkisi dedikleri tam da bu
Yaaaaevet kuzuuu
ve yerleşmişim .
suprayyyzzz
elhamdülillah
Kızlar sınav yerleri aciklanmis
Off yine abuk subuk bi yer çıktıKızlar sınav yerleri aciklanmis