Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off çok geçmiş olsun sosyalim ya merak ettim ben de dönmeyince.Canlar internetim yok yazamadım. Çok fena grip oldum. İlaca yükleniyorum iyileseyim fite bu kafayla nasıl giricem bilmiyorum
Kızlar ben kaç gündür saçma sapan, Hadise'nin ayriligu, Gökhan ciranin yeni sevgilisi, kraliçenin ölümü, seymanin uyuşturucu videosu bunlarda dolanıyorum. Yani ders calismayip oyalanayim diye elimden geleni yapıyorum hiç verimli gecmedi bu haftam
3 gündür tarih tekrarı in 3 te 1 i bitti
Alın benden de o kadar... Yani nerde o saatlerce masada oturan civciv nerde şimdiki civciv. Sürekli yer degistiriyorum evde calismadigim köşe kalmadı o kadar sıkıldım ki değişiklik olsun diye..artık beyinler yandı ya sınav pazartesi olsa girecek gücüm kalmadı. mental olarak çöktüm ya
Sağol kuzum benim bitsin artık kurtulalım calla sadece kendimi düşünüyorum şuanOff çok geçmiş olsun sosyalim ya merak ettim ben de dönmeyince.
Allah acil şifalar versin önce sağlık
Uyuyabilirsen uyu uyuyamazsan da yattigin yerden notlarını oku ufak ufak. Napalim canım ucunda ölüm yokya. Sen iyi ol o daha önemli
Covid değilsindir inşallah
Alın benden de o kadar... Yani nerde o saatlerce masada oturan civciv nerde şimdiki civciv. Sürekli yer degistiriyorum evde calismadigim köşe kalmadı o kadar sıkıldım ki değişiklik olsun diye..
Bugün vat ve tarihten bikac sayfalık notum var önemli yerler oraları tekrar edicektim bir de vatandasligi söyle bi baştan aliyim dedim bu saat oldu hala alicam. Alt tarafı vatandaşlık ya.
Allah yardımcımız olsn gerçekten çok zor psikolojik olarak o kadar yıprandım ki ben bende değilim. Bakalım napcam sinavda gecen sinavdaki güvenin yarısı yok şu an maalesef.
Canlar başarılar diliyorum rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah
SaricivcivcikcikYarın için başarılar
Al benden de o kadarKeşke iptal edilmeseydi dedirtti
Demi. Ben çalışmadığım halde diğerinde baya iyi yapmıştım bunda zorlandımKeşke iptal edilmeseydi dedirtti
Al benden de o kadar
Valla zor olacağını biliyordum ama bu kadar da olmaz ki. İki sınavdır Atatürkün adı geçmiyor bu başlık altında siyasi olmasın diye bir şey demeyeceğim ama tepkiliyim dostlar. Sorular aşırı saçmaydı. Türkçe kaliteli mat tipik ösym formatında. Ama coğrafya ve tarih gavura sorar gibiydi. Güncel de.Demi. Ben çalışmadığım halde diğerinde baya iyi yapmıştım bunda zorlandım
Canım bunun adı zor değil bel altı vurmaktır.. resmen bilemeyelim diye sormuşlar. UNESCO Dünya miras listesine çalıştım o kadar sordukları soru hangi şehirde sayisi daha coktur.. sayılarını ezberlemedigim için çok özür dilerim gerçekten ......Valla zor olacağını biliyordum ama bu kadar da olmaz ki. İki sınavdır Atatürkün adı geçmiyor bu başlık altında siyasi olmasın diye bir şey demeyeceğim ama tepkiliyim dostlar. Sorular aşırı saçmaydı. Türkçe kaliteli mat tipik ösym formatında. Ama coğrafya ve tarih gavura sorar gibiydi. Güncel de.
Ben matematik ve gk da çok zorlandım. Artık üzülemiyorum bile o kadar kanıksamışım ki… Geçen sınav çıkışında hüngür hüngür ağlamıştım ama bu sefer hiçbir tepki vermedim bile. Ne düzgün ki zaten bu düzgün olacak diyorum.Valla zor olacağını biliyordum ama bu kadar da olmaz ki. İki sınavdır Atatürkün adı geçmiyor bu başlık altında siyasi olmasın diye bir şey demeyeceğim ama tepkiliyim dostlar. Sorular aşırı saçmaydı. Türkçe kaliteli mat tipik ösym formatında. Ama coğrafya ve tarih gavura sorar gibiydi. Güncel de.
Mesela örtülü tarım. Sera olduğunu ben biraz düşününce anladım.Diğer sınavda tarihte bilgi soruları vardı ezberleyip geçebilirdin ama bunda..
Bir de sorular çok kapalıydı bence cografyada bile. Sorunun ne sorduğunu anlayıp öyle çözmek gerekiyordu.
Benim de gözlerim çok doldu son yarım saat ama kendimi tuttum bıraksaydım toparlayamazdim ama sınavdan sonra yolda ağladım hep.Kızlar ben sınavın son 7 dk şi felan gözlerim doldu. Bir kaç yapamadığım soruya baktım, gözyaşlarıyla anlayamadım.
Sonra baktım anlamiyorum bıraktım, ağlayarak cevap kağıdını kontrol edip tekrar karaladim soluk olanları.
Sonra sınıf boşaldı ben bir güzel hüngür hüngür ağladım.
Bu 5. Sınava hazırlanışım hiç boyle olmuyordu, sınav iyi de geçse kötü de geçse çıkıyordum salondan. Bu kez öyle olmadı, iyice psikolojim bozulmuş.