- 31 Ağustos 2012
- 21.723
- 35.027
5. HazırlanışımHarikasın sen gercekten canimbu yıl sen atanacaksin çok inanıyorum bizlere örnek olacaksın
Benim Türkçede 8 yanlışım çıktı, boslarim da vardı derken korkulu rüyam TürkçeTürkçede ikili üçlü sorularda heyecanlaniyorum
Resmen panik oluyorumBenim Türkçede 8 yanlışım çıktı, boslarim da vardı derken korkulu rüyam Türkçe
Efendim canim
İkili üclü soru dediğin hangisi canımTürkçede ikili üçlü sorularda heyecanlaniyorum
Paragraf soruları canim.İkili üclü soru dediğin hangisi canım
Neler yapıyonEfendim canim
Uzuuunn paragraf verip üç soru soruyorlaryaİkili üclü soru dediğin hangisi canım
Çok şükür kafayı yememeye çalışıyorum canım sen nasilsinParagraf soruları canim.
Sen nasılsın ?
Günün nasıl geçti ?
Çalışmaya çalışıyorum canimNeler yapıyon
Hee anladım canm ben de şu şeylere gıcık oluyorum hani üstte 2 ayrı paragraf veriyor aşağıda şıklarda diyoya 2 numaralı paragraf 1in örneklendirilmis halidir falan filan. Zor değil ama çözmesi çok zaman alıyor mecburen.Uzuuunn paragraf verip üç soru soruyorlarya
Bende unutmuyorum diye stres oluyorum, neyi kaçırıyorum falan acaba diyeÇalışmaya çalışıyorum canimartık yarın kampa başlıyorum tekrar kampına. Yaptığım programdan devam edicem.
Zaman çok çabuk geçti ama resmen 2 hafta kaldı inanamiyorum
Sen napiyorsun nasıl gidiyor canim?
Hee anladım canm ben de şu şeylere gıcık oluyorum hani üstte 2 ayrı paragraf veriyor aşağıda şıklarda diyoya 2 numaralı paragraf 1in örneklendirilmis halidir falan filan. Zor değil ama çözmesi çok zaman alıyor mecburen.
Aynen canım bundan sonrası çok hızlı geçecek değerlendirmemiz lazım..Bende unutmuyorum diye stres oluyorum, neyi kaçırıyorum falan acaba diye
Bende aynen yarın tekrara basliycam, artık daha da artırmanın lazım galiba
Bende çok merak ediyorum canım,ins yine yakın yerler çıkar yaBu hafta içi sınav yerleri açıklanır sanırım
Beni yine bir heyecan bastı
Bir yanlışlık olur sınav yeri kağıdım çıkmazsa diye
Biz bir de bir gün önce gidip otelde kalmamaya karar verdik.Bende çok merak ediyorum canım,ins yine yakın yerler çıkar ya
İnş hayırlısı olur canimBiz bir de bir gün önce gidip otelde kalmamaya karar verdik.
Hem masraflı oluyor.
Hem de ben uyuyamiyorum. Geçen sefer 2-3 saatlik uykuyla sınava girdim.
Sabah erken kalkıp 2.5 saat yol gidip sınava gireceğim.
Hayırlısı olur inşallah
İnşallah bizden önce senden güzel haberleri bekliyoruzhello kızlar
hayat kaldığı yerden devam ediyor.
süper çalışmalar nasıl gidiyor bakalım burada.
güzel şeyler olsun inşallah
sınav sonrası hepinizin yüzü güler umarım.
tercihleri yaptım biliyorsunuz. ben de bekliyorum . tercihler ne zaman açıklanır artık . tahminimce var bi 7-8 günü.
geçen senelere baktığımda...
Kuzu odaklananiyorumİnşallah bizden önce senden güzel haberleri bekliyoruz