Yok canım. İyi mi?Engin hocanin soru çözüm videosunu izlediniz mi kızlar
Güzeldi canım ben seviyorum engin hocayı, ikinciye izlesem mi diye düşünüyorumYok canım. İyi mi?
Ben de izliyim o zaman artık yemek yaparken falan açarım.Güzeldi canım ben seviyorum engin hocayı, ikinciye izlesem mi diye düşünüyorum
Tahtası da yenilenmişBen de izliyim o zaman artık yemek yaparken falan açarım.
BunaldikBugün hiç verimli calisamadim.
Hastane isim vardı, gidip gelmek 1 saat sürdü ama başka şeylere oyalanip durdum.
Ya moralim aşırı bozuk benim. Çalışamıyorum her seyi unutmuş gibiyim. İşin kötüsü inancımı kaybetmeye basladim o Kadar yorgunum ki..Nasılsınız kızlar
Benim bugün de laylaylom geçti, pek calisamadim.
Kendime yoğun bir program yapmam gerek, erken kalkmam gerek.
2 gündür reglin de ağırlığı var üzerimde sabahları uyuyorum. Uyuyunca gün de verimli geçmiyor
Nasılsınız kızlar
Benim bugün de laylaylom geçti, pek calisamadim.
Kendime yoğun bir program yapmam gerek, erken kalkmam gerek.
2 gündür reglin de ağırlığı var üzerimde sabahları uyuyorum. Uyuyunca gün de verimli geçmiyor
Hepim8z ayniyiz kizlar,bıkkınlık geldi artık. Calisasim gelmiyor. Ne güzel bugün atama oldu bi bekliyoruz, psikolojik şiddet buYa moralim aşırı bozuk benim. Çalışamıyorum her seyi unutmuş gibiyim. İşin kötüsü inancımı kaybetmeye basladim o Kadar yorgunum ki..
Şimdi misafirim var yarın gidecek gitsinler iyi bi calismam lazim ama ne yapacağımı da bilmiyorum tekrar soru deneme hepsinin içinde kaybolmuş gibiyim
Bugün de atama sonuçları açıklandı atananlar adına çok sevindim ama kendi adıma yine içim buruldu çok.. oturup ağlayasım var.
Yani buraya da sürekli ağlamak istemiyorum bahanelere sığınmak istemiyorum ama haklıyız ya. Kim bizim kadar dayandı duvar olsa yıkılır şu iptal olayı beni bitirdi.Hepim8z ayniyiz kizlar,bıkkınlık geldi artık. Calisasim gelmiyor. Ne güzel bugün atama oldu bi bekliyoruz, psikolojik şiddet bu
Cook haklısın canım,bende yazacağım sonra sizi dusurmeyeyim diye yazmıyorum. Yaşadığımız hic kolay değil. Kimse sınava girenleri düşünmüyor. Adını soyadını yazan ataniyo, biz gerçekten çaba harcıyoruz olmuyor. Adalet neresindeYani buraya da sürekli ağlamak istemiyorum bahanelere sığınmak istemiyorum ama haklıyız ya. Kim bizim kadar dayandı duvar olsa yıkılır şu iptal olayı beni bitirdi.
Artik son 2 hafta yapabildigimi yapicam yapcak biseyim yok lanet olsun atamasına da.
İnsanin su zoruna gidiyor millet 60la atanıyor biz eşek gibi çalışıp atanamıyoruz tembel olsam tamam atamasinlar beni kabul ya. Kimsede gözüm yok ama zoruma gidiyo işte kim ne derse desin.
Bende aynı duygular içindeyimYa moralim aşırı bozuk benim. Çalışamıyorum her seyi unutmuş gibiyim. İşin kötüsü inancımı kaybetmeye basladim o Kadar yorgunum ki..
Şimdi misafirim var yarın gidecek gitsinler iyi bi calismam lazim ama ne yapacağımı da bilmiyorum tekrar soru deneme hepsinin içinde kaybolmuş gibiyim
Bugün de atama sonuçları açıklandı atananlar adına çok sevindim ama kendi adıma yine içim buruldu çok.. oturup ağlayasım var.
Yani buraya da sürekli ağlamak istemiyorum bahanelere sığınmak istemiyorum ama haklıyız ya. Kim bizim kadar dayandı duvar olsa yıkılır şu iptal olayı beni bitirdi.
Artik son 2 hafta yapabildigimi yapicam yapcak biseyim yok lanet olsun atamasına da.
İnsanin su zoruna gidiyor millet 60la atanıyor biz eşek gibi çalışıp atanamıyoruz tembel olsam tamam atamasinlar beni kabul ya. Kimsede gözüm yok ama zoruma gidiyo işte kim ne derse desin.
Bizim suçumuz din kültürü öğretmenliği okumamakCook haklısın canım,bende yazacağım sonra sizi dusurmeyeyim diye yazmıyorum. Yaşadığımız hic kolay değil. Kimse sınava girenleri düşünmüyor. Adını soyadını yazan ataniyo, biz gerçekten çaba harcıyoruz olmuyor. Adalet neresindesöylenecek çok şey var da buda bizim şanssızlığımiz çok sıkı çalışamıyorum artık, vicdan rahatlatacak kadar. Çünkü dersin başında otururken hayallere dalmanin da faydası yok
Katiliyorum canımBizim suçumuz din kültürü öğretmenliği okumamak
İnş kuzuGünaydın kızlar
İyi çalışmalar herkese