- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Yakışmış tebriklerCanım yemek yarışmasında birinci olmuştum, onun madalyası
Ben önceden cozmustum tekrar çözmem canimMEB kazanımlara baktınız mı, bakacak misiniz kızlar ?
Bentarihe bakmak istiyorum ama ne kadar cokmus
Yok kuzu ven bakmayacağım çünkü çokMEB kazanımlara baktınız mı, bakacak misiniz kızlar ?
Bentarihe bakmak istiyorum ama ne kadar cokmus
Hangisini çözdüm canim 12. Sınıf mi ?Yakışmış tebrikler
Ben önceden cozmustum tekrar çözmem canim
VerelimKizlarr cok az zaman kaldi neler yapiyorsunuzkazanmamiz lazim kizlarr birbirimize gazz petrol linyit komur ne varsa verelimm
Yok 9'dan başladım tüm liseyi çözdüm ben başladığımda sınava 3 ay falan vardı onu soru bankasi yerine cozmüstüm canım ondan.Hangisini çözdüm canim 12. Sınıf mi ?
Bende sanırım sadece mezun testi cozebilecegim. O bile 43 test, bir kitap kadarYok 9'dan başladım tüm liseyi çözdüm ben başladığımda sınava 3 ay falan vardı onu soru bankasi yerine cozmüstüm canım ondan.
Coğrafya MEB kazanim çözdün mu canım ?Yok 9'dan başladım tüm liseyi çözdüm ben başladığımda sınava 3 ay falan vardı onu soru bankasi yerine cozmüstüm canım ondan.
Aynen öyle yaparsın zaman kalırsa geçersin diğerlerine canım sen deBende sanırım sadece mezun testi cozebilecegim. O bile 43 test, bir kitap kadar
Yok onu çözmedim canım, çözmem muhtemelenCoğrafya MEB kazanim çözdün mu canım ?
Formülünü bilsem sana da soylücem deOff kızlar ben yerlerdeyim nasıl toplayacagim kendimi
VeremiyorruumKizlarr cok az zaman kaldi neler yapiyorsunuzkazanmamiz lazim kizlarr birbirimize gazz petrol linyit komur ne varsa verelimm
Verelim
Sizin iptal olan sınav nasıl geçmişti ?
Ben önlisans girecem ama hepimiz kardesizFormülünü bilsem sana da soylücem de
Veremiyorruum
Sanada canim. Çalışmalar nasıl gidiyor ?Kolay gelsin herkese
Tabi ki kader ortagiyizBen önlisans girecem ama hepimiz kardesiz
Düşe kalka devam canımgünaydın kızlar
çalışmaya devam değil mi.
Allah ım bi biteydi sınav stresiniz
İnşallah hayırlı bir şekilde atlatırız.günaydın kızlar
çalışmaya devam değil mi.
Allah ım bi biteydi sınav stresiniz