- 31 Ağustos 2012
- 21.723
- 35.027
Bende önceden öyle bilirdim canim.Yani sınavdan sonra oturdum gayet çözdüm ben de bunu anlamıyorum sınavda çözemiyorum.
Video soru çözümü ben de izledim soru da çözdüm ama demekki yetersiz bir şeyler eksik. O zaman daha çok soru çözmek lazım.
Tyt soruları çok farklı gibi geliyo bana ya bizim sınavdan öyle değil mi? O yüzden hep bi soğuk duruyorum.
WaaooowwwwYa sen mühendissim ya, ondan iyi yapmisindir diye düşündüm.
Ben geçen sınavda 18 işaretledim, 2 yanlışım çıkmıştı. Ondan bu sene matematiğin üstüne çok düştüm.
3 tane video çözümlü kitap bitirdim, tyt kitapları. Ve öyle ince kitaplar değildi.
1. kitabta önce videolari izledim testlerin, ertesi gün o testleri ben çözmeye çalıştım.
2. Kitapta ben çözdüm, cozemedimlerimin video çözümüne baktım.
3. Kitap kamp şeklindeydi.
Yani beni çözüm videoları izlemek kurtardı.
Sinavda da ya yirmi altı netim var yata yirmi beş doğru bir yanlışım var. Bir soruyu tam hatırlamıyorum. Mutlak değer sorusunu çözdüm ama simavdaki bulduğum sonuçla evdeki bulduğum sonuç aynı değildi sanirim
Canim ben de iyi değilim bakma böyle durduğuma sürekli ağlamakliyim çok yoruldum artık her şeydenYaa kizlar size bakiyorum da galiba ben seneye yine hazirlanacagim
Canim bende denemelerde yaomadigimi yaptım matrmatikte.Yaa kizlar size bakiyorum da galiba ben seneye yine hazirlanacagim
İnşallah canim. Soru atarzi değişmesi çok korkutuyor beni. Bunu zor anliyordukYaa kızlar bu yıl sapma inş yüksek olur
Benimde ara ara biyle oluyor. Verimsiz calisacagima dinleneyim diyorum çalışmayı birauyorum o gunKızlar ben de aynıyım içimde hiç çalışma isteği yok, sabahtan beri sadece bir tane GK denemesi yapmışım o kadar
O şekilde çalışmayı bırakıp sonsuza kadar tatil yapasım varBenimde ara ara biyle oluyor. Verimsiz calisacagima dinleneyim diyorum çalışmayı birauyorum o gun
Ya çok zor bu sıcakta ders çalışmakO şekilde çalışmayı bırakıp sonsuza kadar tatil yapasım var
Waaaaaayyy fırsatlarını bir masaya yatir kuzum,hayırlı olsun inşKızlar ya özelde bi iş imkani çıktı ama sınava 1 ay kala çıkması hiç iyi olmadı sanki
Ayy girsem mi girmesem mi kararsız kaldım içime bi öküz oturdu
Ya canım çok iyi olmuş aslında.Kızlar ya özelde bi iş imkani çıktı ama sınava 1 ay kala çıkması hiç iyi olmadı sanki
Ayy girsem mi girmesem mi kararsız kaldım içime bi öküz oturdu
Canim açık söylemek gerekirse özel sektör işte.. burası da ekstra yoğun ve mühendislikten başka her işi yaptiriyolar öyle soylüyüm. O yüzden pek icime sinmedi tabi zaten alırlar mı o da belli değil de.Waaaaaayyy fırsatlarını bir masaya yatir kuzum,hayırlı olsun inşsenin için nasıl mutlu olur musun
Hiç bilmiyorum görüşmek lazım bi.. ama biliyosun işte ben adama öyle bir şey sunsam baştan izin istemeye başladı diye düşünebilirYa canım çok iyi olmuş aslında.
Ama sınava kadar erteleyemez misin başlangıcı ?
Pişman olmayacaksan birak canım o zamanCanim açık söylemek gerekirse özel sektör işte.. burası da ekstra yoğun ve mühendislikten başka her işi yaptiriyolar öyle soylüyüm. O yüzden pek icime sinmedi tabi zaten alırlar mı o da belli değil de.
Hiç bilmiyorum görüşmek lazım bi.. ama biliyosun işte ben adama öyle bir şey sunsam baştan izin istemeye başladı diye düşünebilirhele kpssyi hiç soylememem lazım zaten.
Canim sizin tayin durumunuz nasıl ?Canim açık söylemek gerekirse özel sektör işte.. burası da ekstra yoğun ve mühendislikten başka her işi yaptiriyolar öyle soylüyüm. O yüzden pek icime sinmedi tabi zaten alırlar mı o da belli değil de.
Hiç bilmiyorum görüşmek lazım bi.. ama biliyosun işte ben adama öyle bir şey sunsam baştan izin istemeye başladı diye düşünebilirhele kpssyi hiç soylememem lazım zaten.
HarikaRamazan hocanın iki videosu bitti
Çok sevdim canim iyi ki dinliyoruzHarika
Ben de 2.5 video izledim henüz.