Eğitim beni zorladıEee kızlar naber yaa hiçkimsede ses yok seda yok. Kpss ye girmedik deyinde düşüp bayılayım . Nasıldı sizce sorular zor mu kolay mıydı? Gkgy mi kolaydı Eğitim mi?
Benide gk gy yıktı özellikle gk de zaten topu topu 15 soru işaretlemiştim 10 tanesi yanlış gelecek heralde ya hay aklıma ....Eğitim beni zorladıeğitim hiç beklediğim gibi değildi
İnşallah yanlış değildir canım. Gk zor değildi gerçekten. Türkçe biraz zaman aldıBenide gk gy yıktı özellikle gk de zaten topu topu 15 soru işaretlemiştim 10 tanesi yanlış gelecek heralde ya hay aklıma ....Hayır bide gk zor değildi
İnşallah demek isterdim ancak YouTube a hemen koymuşlar hatırda kalanları o yüzden dedim 15 de 10 yanlış bekliyorum diyeİnşallah yanlış değildir canım. Gk zor değildi gerçekten. Türkçe biraz zaman aldı
Amin inşallah canımİnşallah hep beraber alırız o güzel sonuçları canım
nasıl geçtiii,merak ediyoruuum :))Yaa Otreeer çok tatlışsın çok teşekkür ederiz minnoş daktırım
Gk gy yi batırdım ama eğitim güzel geçti. Gene umutlar öabt ye kaldı bu yıldanasıl geçtiii,merak ediyoruuum :))
Yetiştiremedim diyorsun ama netlerin iyi canım. Ben kpss puan hesaplama yazıyorum google a ilk çıkan sitede hesaplatıyorum +3 veya - 3 puan farkla hesaplıyor yada bazen tam nokta atışı hesaplıyor belli olmuyor ama 3 aşağı 5 yukarı öğrenmiş oluyorsun. Alımlarda bence iyi puanlarda düşmüş sende 75 civarı almışsan mülakata çağırılırsın bu yüzdende sana önerim mutlaka mülakatada çalış kpss ye çalışıyor gibi çünkü çok etkiliyor ya atanırsın ya atanamazsın o sınırı belirliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımSelam kızlar ancak kendime geldim rapor vereyim ...malum benim matematik çok iyiydi 28 net yapıyordum en düşük ama anladım ki bana 2 saat versinler öyle yapıyorum o neti ..neyse işte ben Türkçeyi yaptum matematik 14. Sorusundayim dedim 16 soru 62 dakikam var 30 dk gk ya ayiririm harika gidiyorum derken problemleri çözerken kendimden geçmişim bir vaktim son 12 soru kala sadece 25 dk kalmış tabiki genel kültüre geçtim ..vatandaşlık son 3 sorusunu okuyamadım ve güncele bakamadım ...yani strateji hatası yaptım mat 28 net yapicam diye kastım kendimi geç işte soruyu yok sanki evde çözüyorum neyse işte
Netlerimi söyleyim ..gy +gk=66 net eğitim=55 net
Kaç puan gelir sizce ..alım yapılırsa mülakata çağırırlar inşallah .. umudum yüksek doğrusu geçen yıl 20 kişi alım yapılmış mulakata çağırılan en düşük puanlı kişi 73 Muş ama daha sonuçları açıklanmadı onlarında ne zaman aciklanir acaba
Mülakata calisirken hangi kaynakları önerirsin bir daha atabilir misin kuzum .. Allah razı olsunYetiştiremedim diyorsun ama netlerin iyi canım. Ben kpss puan hesaplama yazıyorum google a ilk çıkan sitede hesaplatıyorum +3 veya - 3 puan farkla hesaplıyor yada bazen tam nokta atışı hesaplıyor belli olmuyor ama 3 aşağı 5 yukarı öğrenmiş oluyorsun. Alımlarda bence iyi puanlarda düşmüş sende 75 civarı almışsan mülakata çağırılırsın bu yüzdende sana önerim mutlaka mülakatada çalış kpss ye çalışıyor gibi çünkü çok etkiliyor ya atanırsın ya atanamazsın o sınırı belirliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Bu işler varya son dakikaya kadar belli olmuyor sen hiç bırakmadan devam et dediğin gibi alanada yüklen sonra rahat rahat keyfine bakarsın ve içinde rahat olurben gy gk ye cesaret edip bakamadım kaç netim var hiç bilmiyorum ama matematik zorladı eğitime baktım o yine iyi de bakalım alana kaldı artık işimiz. gerçi bizim bölümde herkes tüm dersleri yüksek yaptığı için umudum yok ama hakkımızda hayırlısı
Benim çalıştığım kitap yargı ydı memnundum soruları tutturmuş gerçekten hemde eski basım olmasına rağmen. Gerçi internetten yeni basım halinin yorumlarınada baktım çoğu kişi üzerinde yeni basım yazmasına rağmen içeriği 2 yıl öncesine ait diyor o yüzden almadım eskisini kullandım. Ancak hiç problem değil ben bütün soruları güncelledim internetten tek tek zaten bazı sorular her yıl aynı olan sorularda olduğundan çok sorun olmuyor. Birde mülakatta soruların cevaplarından çok diksiyonuna, konuşmana, sorulara cevap veriş tarzına bakıyorlar. Mesela bir sorunun cevabı şudur deyip geçme de ama birazda anlat, uzat, sohbet et.Mülakata calisirken hangi kaynakları önerirsin bir daha atabilir misin kuzum .. Allah razı olsun
Senin mülakat sonucun ne zaman açıklanacak kuzum inşallah olur.Benim çalıştığım kitap yargı ydı memnundum soruları tutturmuş gerçekten hemde eski basım olmasına rağmen. Gerçi internetten yeni basım halinin yorumlarınada baktım çoğu kişi üzerinde yeni basım yazmasına rağmen içeriği 2 yıl öncesine ait diyor o yüzden almadım eskisini kullandım. Ancak hiç problem değil ben bütün soruları güncelledim internetten tek tek zaten bazı sorular her yıl aynı olan sorularda olduğundan çok sorun olmuyor. Birde mülakatta soruların cevaplarından çok diksiyonuna, konuşmana, sorulara cevap veriş tarzına bakıyorlar. Mesela bir sorunun cevabı şudur deyip geçme de ama birazda anlat, uzat, sohbet et.
Bu şekilde canım yargıdan başkada kitaba bakamadım bu yıl çünkü mülakata çağrılmam diye son dakika çalışmıştım maalesef.
8 eylüldeSenin mülakat sonucun ne zaman açıklanacak kuzum inşallah olur.
Sözlü mülakat sonucu açıklandı diyor şu anda ben mi yanlış okuyorum Tam sonuç heralde sonra açıklanacak bu konuda cahilim kusura bakma8 eylülde. İnşallah canım sağol hepimizinki olur inşallah
inşallah dediğiniz gibi olur hakkımızda hayırlısı olsunBu işler varya son dakikaya kadar belli olmuyor sen hiç bırakmadan devam et dediğin gibi alanada yüklen sonra rahat rahat keyfine bakarsın ve içinde rahat olur