- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
Ahahh kesinlikleBende Allah ne verdiyse modundayım aynı senin gibi. Bide bebişim sağolsun çıldırmada zirve yaptı gene . Zannımca bağıra bağıra sınava giricez öyle gözüküyor yani sınav günü bari sınav sessizliğiyle dinlenirim diye düşünüyorum. Sabahtan 130 dk öğleden sonra da 100 dk kafam dinlenir şöyle son dakikaya kadar dururum birde en son çıkarım ohhh
Sağol canım sanada başarılarMerhaba :) Ben de sınava gireceğim. Herkese başarılar dilerim :)
Arkadaşlar herkese başarılar diliyorum. Zurnanın zırt dediği yere geldik
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Aminnnn inşallah canım inşallah
>Ders çalışmak nasıl bırakılır?
>Ele yapışan kalem nasıl çıkarılır?
>Normal insanlar neler yapar?
>Test çözmedende yapılabilecek keyifli aktiviteler?
Amin inşallah canım Allah ım emeklerimizin karşılığını versin. Attığımız tutsun, boşlarımız ve yanlışlarımız az olsun, doğrularımız sayamadığımız kadar çok olsun
Bende sana ve diğer sınava girecek herkese başarılar diliyorum
O kadar haklısın kiVeeee biliyosunuz da hatırlatma olsun eğitimde geri dönüp soru değiştirmeyiiiinnnn ❤
ilk akla gelen hep doğrudur üstüne düşünme işaretle geçO kadar haklısın ki
Aynen dediğin gibi yapıcam çok biliyormuş gibi artistlik yapıp 1500 kere şıkları karalayıp durmaya gerek yokilk akla gelen hep doğrudur üstüne düşünme işaretle geç
Ayy yeni görüyorum yaaArkadaşlar sadece kimlik ve giriş belgesi ile giriyoruz değil mi? Bir de pet şişede su. Şimdiden heyecan sardı beniacaba eb nin de giriş belgesi olsa bir şey derler mi?
İnşallah hep beraber alırız o güzel sonuçları canımHepinize başarılar diliyorum arkadaşlar,inşallah çok çok güzel sonuçlar alırsınız
Yaa Otreeer çok tatlışsın çok teşekkür ederiz minnoş daktırımyaaa KPSS bugünmüüüş ( gece yarısını geçtiğinden mütevellit)
aklıma bu topik geldi,sırf size başarılar dilemek için geldim. umarım hepiniz emeklerinizin karşılığını alır,çok güzel puanlar elde edersiniz hanımlar