Yeni deneme alicam mecbur canım,kalmadı. Soru bankası çözmek istemiyorum artık. Matematikte çok eksiğim varmış onu gördüm, Mehmet hocanın video çözümlü denemesi var onu alicam. Çıkmış soruları alacam. Ve tekrar devamNe yapacaksınız kızlar ?
Beğendiğim yayınların kitaarini da denemelerini de çözdüm ben,
1 ayda ne alıp ne yapabilirim onu dusunuyorum
Canım 17 Eylül de yeni sınav takvimini açıklayacaklar. Yani o gün belli olurkesin tarihKızlar kesin 17 eylül mü şimdi? Keşke daha net bir biçimde açıklasalardı böyle kafa karışıklığı oldu…
İnşallah böyle olur canım ya çünkü 1 ay çok az bir süreCanım 17 Eylül de yeni sınav takvimini açıklayacaklar. Yani o gün belli olurkesin tarih
Böyle olduğu TV de de yazdı canım, tüm hocalar aynı şeyi paylaştıİnşallah böyle olur canım ya çünkü 1 ay çok az bir süre
Ben de aynı seyi düşünüyorum..Ne yapacaksınız kızlar ?
Beğendiğim yayınların kitaarini da denemelerini de çözdüm ben,
1 ayda ne alıp ne yapabilirim onu dusunuyorum
Kitaplar da aşırı pahalıBen de aynı seyi düşünüyorum..
Çıkmış soruları 1 tur daha mi döneyim napayim şaşırdım..
Kitap alsam bi türlü almasam bi türlü
Aklımda kalacak olan her şeyi cozmüstüm ben de..
Pdf indirsem indirdigim telegram grubu da kapanmis o da yok.
Ben hiç bilmiyorum canımKızlar tyt ve kpss için PDF sayfası var mı bildiginiz?
Evet benim indirdiklerim kapanmis bilen varsa ben de arıyorum.Kızlar tyt ve kpss için PDF sayfası var mı bildiginiz?
Ben hala hicbi şey almadım sanırım elimdeki kitaplardan devam.230 lira fotokopi deneme siparişi verdimAllahim bu son olsun,bu hayat pahaliliginda
Bende kalmadı canım,soru bankası istemiyorum artikBen hala hicbi şey almadım sanırım elimdeki kitaplardan devam.
Hangi denemeleri aldın canim ?230 lira fotokopi deneme siparişi verdimAllahim bu son olsun,bu hayat pahaliliginda
Doğru mu acaba ?21 öğrencinin cevap kağıtlarının aynı olduğu tespit edilmiş dershaneye giden
Yargı pegem yediiklim paket,birde tgler karışık canım. Çıkmış yıl soruları on yılHangi denemeleri aldın canim ?
Bilemiyorum belki değildir. Instada gördüm canimDoğru mu acaba ?
Ben ayrı Türkçe için kitap almadım canım, ayrı dilbilgisi aldım. Hocawebte, doktrin,hoca kafası var canım. Bunlara bak istersen. Ben matematikte rezil durumdayim zaten yeniden video izleyeceğim. Mehmet hocanın v8deo çözümlü denemesini aldım. Ekstra uslu ve köklü için fotokopi aldım. Digerlerini almadım çünkü fiyatlar malum. Yine tekrar ve deneme üzerinden gidicem. Artık soru bankası göresim yok. Dogru mu yaparım onuda bilmiyirum, sadece içimden gelen buKızlar Türkçede branş deneme öneriniz var mı? Pegem benim hocam falan cozmüstüm . Soru bankası olsa sadece paragraf çözmüş olcam dilbilgisi olmucak bu sefer de.
Bir de mat soru bankası istiyorum.
Genel kültürü artık tekrar ve branş denemeleriyle götürürüm yarım olanlar vardı.
Ne yapacağımı da tam bilmiyorum 3 4 gün kendime izin verdim. Pdf de bulamıyorum kaldim böyle sinirlerim bozuldu
Kitap almaya kalksam bi aya ya biyer ya bitmez pahalılık ayrı olay.
Pdf olarak önceden indirdiklerimi mi cözsem. Matematikte doktrin ve yediiiklim indirmiştim ama cözmemistim. Türkçede kaynağım yok ya. Aleste daha geri yıllara mi gitsem? Ama 2018den öncesi basit geliyo geliştirmez ki bu saatten sonra beni.
Siz napacaksiniz ne cözeceksiniz ?