- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Zaten bu halde çalışamam sinirlerim yıprandı oturdum ağladım biraz açıldımCanım iki gün dinlen kendine gel,sakinleş
Aynen hepimiz hakkında hayırlısı, emeklerimiz zayi olmasın inş kuzumZaten bu halde çalışamam sinirlerim yıprandı oturdum ağladım biraz açıldım
Bi iki gün kabullenmem lazım ben kitapları her şeyi kaldirmistim bitti sınav diye.
Hayırlısı olsun sosyalim ne diyim
Daha net açıklama gelmedi canım. Ona bi açıklık getirirler yakindaKızlar
İnstigramda daha önce derece yapan bir çocukta yazmış ki
Sınav 17 Eylül'de yapılacak.
Yeni sinav takvimi 17 Eylül'de açıklanacak değil, başlanacak yazıyor diyor. Ben resmi yazıyı bulamadim
Yok canım öyle bir şey , yeni sınav takvimi 17 Eylül de açıklanacak.Kızlar
İnstigramda daha önce derece yapan bir çocukta yazmış ki
Sınav 17 Eylül'de yapılacak.
Yeni sinav takvimi 17 Eylül'de açıklanacak değil, başlanacak yazıyor diyor. Ben resmi yazıyı bulamadim
Başlayacak diyor canim. VideodaYok canım öyle bir şey , yeni sınav takvimi 17 Eylül de açıklanacak.
Yok canım öyle bir şey , yeni sınav takvimi 17 Eylül de açıklanacak.
İki türlü anlayan da var kızlar. Çıkıp zahmet olmazsa düzgünce bi türkçe kullansalar anlicaz inşallah Allah nasip ederse.Ya açıklamada diyor ki memurlar.nette videodan dinledim
17 Eylül'de başlayacak sınav takvimi.
Simav takvimi de en kısa sürede açıklanacak demiş.
Sınav 5 hafta sonra mı yani
Bence 17 eylülde tüm sınavların yeni tarihleri açıklanacak.ben bunu anladım. bu da Ekim yada KasımBaşlayacak diyor canim. Videoda
Ortalık karışık canim,bir buçuk ay varmış gibi düşünüp çalışalımİki türlü anlayan da var kızlar. Çıkıp zahmet olmazsa düzgünce bi türkçe kullansalar anlicaz inşallah Allah nasip ederse.
Bayram hocanın canlı yayınını izledim şimdi o da sanki sınava 40 gün varmış gibi söyledi. Yani Eylül diyo.Ortalık karışık canim,bir buçuk ay varmış gibi düşünüp çalışalım
Bende deneme almalıyım canımBayram hocanın canlı yayınını izledim şimdi o da sanki sınava 40 gün varmış gibi söyledi. Yani Eylül diyo.
Hayırlısı bakalım.
Ben bi iki gün dinlencem de. Pazartesi falan başlarım kendimi toplamam lazım önce
Ben 2 hafta burdayım işteOrtalık karışık canim,bir buçuk ay varmış gibi düşünüp çalışalım
Telefonunda pdf birseyler varsa onları oku canımBen 2 hafta burdayım işte
Burda da öyle ortam hiç yok
Canimoyle bir ortam yok kiTelefonunda pdf birseyler varsa onları oku canım
Moralini bozma canım sınava var daha gelir gelmez baslarsin sende başaracağına inanıyorum çok calistin çok çalıştık bizimki şimdi tekrar ve de bildiklerimizi pekistirme olacakCanimoyle bir ortam yok ki
Evet canim bilgileri dönünce pekistireceks8n. Çok güzel çalıştın. Moral depola. Hem iptal olmasaydı ben senin yinede yüksek alacağını düşünüyordumCanimoyle bir ortam yok ki