- 3 Şubat 2018
- 6.025
- 23.710
- 27
Yaa bayram sorusu kaymakamlık sınavına yaraşır bir soru değil miydi? Ben o sorunun yanlışlıkla kpss kitapçıklarına basıldığını düşünüyorumBen geriye bile düşerimbkz:bayram sorusu
Ben soruyu çözerken böyle basit soru mu olur diye soruyla dalga geçtim. Hepsi yaptım daYaa bayram sorusu kaymakamlık sınavına yaraşır bir soru değil miydi? Ben o sorunun yanlışlıkla kpss kitapçıklarına basıldığını düşünüyorum
Yok genel canimBu sapmayı meslek grupları içinde değerlendiriyorlar diye bir şey okudum ben doğru mu acaba? Yani tüm sınava girenler arasında değil de mühendislik için girenler bir öğretmenlik için girenler bir diye okudum.
Bayram sorusu neydiBen soruyu çözerken böyle basit soru mu olur diye soruyla dalga geçtim. Hepsi yaptım da
Bence soruyu hazırlayan tekin biri değil, 15 temmuza resmi bayram değil diyor utanmadanBen soruyu çözerken böyle basit soru mu olur diye soruyla dalga geçtim. Hepsi yaptım da
15 temmuzda resmi tatil niye yapiliyorBence soruyu hazırlayan tekin biri değil, 15 temmuza resmi bayram değil diyor utanmadan
Çokk saçma değil mi cevap sadece 30 ağustosmuş15 temmuzda resmi tatil niye yapiliyor
Yok artıkÇokk saçma değil mi cevap sadece 30 ağustosmuş
Hepsinde resmi tatil varÇokk saçma değil mi cevap sadece 30 ağustosmuş
Bu soruları hazirlayanlar şuan kıs kıs gülüyorlar benceÇokk saçma değil mi cevap sadece 30 ağustosmuş
Resmi bayramlardan olanı soruyordu. 15 temmuz 30 ağustos falan vardı.Bayram sorusu neydi
Demokrasi bayramı adı bir de ahahaha 1 mayıs da işçi bayramı. Bence bayram bunlar15 temmuzda resmi tatil niye yapiliyor
Enes hoca bunu paylaşmış canim.Ayyy keşke gelse vallahi ağlarım oturup. Ama çok zor bence. Kpss uzmanı genelde tutturuyor diyorlar bilemedim
Alan değilim maalesefEnes hoca bunu paylaşmış canim.
Evet ben de baktım moralim çok bozukCanlar yeni skandaldan haberiniz var mı, instagram çalkalaniyorsorular önceden y.d denemede çıkmış
Başımdan aşağı kaynar sular döküldüEvet ben de baktım moralim çok bozuk
Canlar yeni skandaldan haberiniz var mı, instagram çalkalaniyorsorular önceden y.d denemede çıkmış
Ben iptal olacağına inanmiyorum. Bende yazacağım cimere, en azından insanlar tepki veriyor farkindalar bilsinlerCimere yazdım vallahi damardan girdim dedim fetö ile mücadelede buna sessiz kalınması ülkeyi en başa götürür yeniden fetöcü insanlar devlete yerleşir dedim. İnşallah iptal olur da daha güzel bir sınav olur yerine.