- 31 Ağustos 2012
- 21.723
- 35.025
Tamam canimTam emin değilim kuzum,arkadaşım var işletme mezunu ona sorayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canimTam emin değilim kuzum,arkadaşım var işletme mezunu ona sorayım
Canim bende yasin okuttum simavdaykenYa sosyal bilmiyorum ondan mı bikac kişiye ben sınavdayken fetih suresi okuyun bol bol dedim sınavda son derece sakindim.. güzel güzel aynı denemelerdeki taktiklarimle yaptım. Taa ki son tura gelene kadar mat de 2.turu atarken süremin az kaldığını farkettim işlem hatalari sonuç bulamama boşa geçen dakikalar. Bilmiyorm inan.
Bi daha hazırlanırken matematikten daha fazla kaynak cözcem çok önceden başlıcam..Hoş bunda da önceden başlamıştım ama...
Bu arada iyi ki pegemin denemelrine girmişim sosyal mutlaka tavsiye ederim aldıkları para helal olsun.. zorlamasalardi Türkçede yine başım agrirdi 2020deki gibi. Ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama en azından beynim yanmadı pegem beni o kadar hazırlamıştı ki bu Türkçeye zaten.. kesinlikle zordu ama iyi ki zorlamış pegem iste.. ösym sinavinda da döküldüm şahsen.
Evet bir de dalga geçer gibi 2 yılda bir yapiyolar bize..sanki biz insan değiliz
Neydi o soru ?Kızlar tarihteki yumuşama dönemi sorusu iptal edilecek mi var mı bir haber gören bununla ilgili? O soruda kesinlikle bir hata var tarih hocaları da bunu belirtmişlerdi hatta.
Aşağıdakilerden hangisi yumuşama dönemini başlatan bir gelişme değildir? Şeklinde bir soruydu. Cevap güya Almanya ile ilgili olan şıkmış ancak başka bir şıkta yer alan Salt II anlaşması yumuşama döneminin sonuna denk gelen bir anlaşma. Soruda bariz bir hata var.Neydi o soru ?
Ben salt iki yapmıştımAşağıdakilerden hangisi yumuşama dönemini başlatan bir gelişme değildir? Şeklinde bir soruydu. Cevap güya Almanya ile ilgili olan şıkmış ancak başka bir şıkta yer alan Salt II anlaşması yumuşama döneminin sonuna denk gelen bir anlaşma. Soruda bariz bir hata var.
Keşke soruların hepsi hatalı, bir daha sınav yapıyoruz deselerAşağıdakilerden hangisi yumuşama dönemini başlatan bir gelişme değildir? Şeklinde bir soruydu. Cevap güya Almanya ile ilgili olan şıkmış ancak başka bir şıkta yer alan Salt II anlaşması yumuşama döneminin sonuna denk gelen bir anlaşma. Soruda bariz bir hata var.
Ben de ben de Hakkımız olan soruyu versinlerBen salt iki yapmıştım
Sonra daha saçma sorularla karşılaşmaktan korkuyorumKeşke soruların hepsi hatalı, bir daha sınav yapıyoruz deseler
Salt 2 Afganistan işgali ile yürürlüğe girmediği için ben direk elemistim.Aşağıdakilerden hangisi yumuşama dönemini başlatan bir gelişme değildir? Şeklinde bir soruydu. Cevap güya Almanya ile ilgili olan şıkmış ancak başka bir şıkta yer alan Salt II anlaşması yumuşama döneminin sonuna denk gelen bir anlaşma. Soruda bariz bir hata var.
Salt iki anlaşması yapılmadı Rusya yüzündenBen de ben de Hakkımız olan soruyu versinler
Acaba çok eğleniyorlar mi ama şu da var 90+ alan bur sürü insan yine olacak illakiSonra daha saçma sorularla karşılaşmaktan korkuyorum
Evet ama yumuşama dönemini başlatan bir etken değil her halukarda Soru o yüzden çok hatalı bir soru dualar ediyorum inşallah iptal olurSalt iki anlaşması yapılmadı Rusya yüzünden
Yaa canım ben soruları anlamakta da çok zorlandım. İptal etmiyorlar bencede kolay kolay. Sapma ile senin puanın yukselecek canım merak etmeEvet ama yumuşama dönemini başlatan bir etken değil her halukarda Soru o yüzden çok hatalı bir soru dualar ediyorum inşallah iptal olur
İnşallah yükselir canım ikimizin de. Emek ettik sadece karşılığını görmek istiyoruz çok muYaa canım ben soruları anlamakta da çok zorlandım. İptal etmiyorlar bencede kolay kolay. Sapma ile senin puanın yukselecek canım merak etme
Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin canım genel yorumlara göre sapma değişirse puanlar yükselir canımİnşallah yükselir canım ikimizin de. Emek ettik sadece karşılığını görmek istiyoruz çok mu
Bu sapmayı meslek grupları içinde değerlendiriyorlar diye bir şey okudum ben doğru mu acaba? Yani tüm sınava girenler arasında değil de mühendislik için girenler bir öğretmenlik için girenler bir diye okudum.Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin canım genel yorumlara göre sapma değişirse puanlar yükselir canım
Ne yani şimdi vatandaşlıkta fark atamayacak mıyızBu sapmayı meslek grupları içinde değerlendiriyorlar diye bir şey okudum ben doğru mu acaba? Yani tüm sınava girenler arasında değil de mühendislik için girenler bir öğretmenlik için girenler bir diye okudum.
Ben geriye bile düşerim bkz:bayram sorusuNe yani şimdi vatandaşlıkta fark atamayacak mıyız