O kadar diyorsunAraba ile gitsem iki dakika valla çok mutlu oldum canım
Takın misin yoksa bu tarafa .Assos kalp ben çok severim çok aşığımiyi tatiller kuzum
Şimdi daha iyi canim şükür.@safracanim gecmis olsun kizcemize
hastalanmis
nasil simdi
toparlandi mi
Sen de vitaminlere devam.canim.birakma
Hı değilim aslında kuzu, geçen sene öyle berbat bi okul çıkmıştı ki gitmedim sinavaO kadar diyorsun
Ne şans valla
çok şanslısın
Şansın devam etsin insallah.
Eşimin memleketi kuzum o yüzden çok seviyorum ama şuan bursadayim kendi memleketimdeTakın misin yoksa bu tarafa .
Biz de seviyoruz her yıl uğrarız.
Yaaaa çok güzel canım şahaneGündüz deniz. Ve bazen kedi pesindeyiz. Akşam da yemek ve hemen sonra koşa koşa mahalledeler. Gece 1 e kadar. Çok şükür. Darısı size. Sinav sonrasi ferahlık kızlar.insallah
Hiç düşünme. Kolay geçecek inşallah.Yaaaa çok güzel canım şahaneinş bizde rahatlarız
Bugun rastgele bi sayfada kart cektirdim, sınav zor geçecek dedietkilenmek istemiyorum
Pazar günü arıklı ya gidiyoruz. Arıklı altında arkadaşların arsa var .deniz kenari.oradan gircez .mangal.piknjk falan.Eşimin memleketi kuzum o yüzden çok seviyorum ama şuan bursadayim kendi memleketimde
Haklisjn safranŞimdi daha iyi canim şükür.
Bende coronadan korkuyorum, her gün birinin pozitif haberini aliyorum
Sosyal sinav zor olabilir kolay da olabilir ama biz de çalıştık sonucta. İnşallah güzel puanlar siralamalar gelsinYaaaa çok güzel canım şahaneinş bizde rahatlarız
Bugun rastgele bi sayfada kart cektirdim, sınav zor geçecek dedietkilenmek istemiyorum
Keyfin bol olsun kuzumPazar günü arıklı ya gidiyoruz. Arıklı altında arkadaşların arsa var .deniz kenari.oradan gircez .mangal.piknjk falan.
Bursa da yakınmış eşinin memleketine ne güzel.sık gider gelirsiniz.
Enek verdik kuzum, rabbim utandırmasın inşSosyal sinav zor olabilir kolay da olabilir ama biz de çalıştık sonucta. İnşallah güzel puanlar siralamalar gelsin
Son haftamız inanamiyorum
Allahim şu emeklerimizin karşılığını alalım bi hafta sonra Yarabbim
Csnim kuzummm çok teşekkür ederim iyi ki varsın, tek dileğim hepimiz istediğimiz yere gelelim inş canım civcikimASSOSyal Canım doğum günün kutlu olsun inşallah hediyen de emeklerinin karşılığını alman olsun nice mutlu yıllara en önce sağlıkla