- 31 Ağustos 2012
- 21.692
- 35.009
Senden bunu duymak iyi geldi sosyalim senin gk iyi
Çok güzel sorular var yani böyle soru sormayı nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama hem sade hem konuya bütünüyle bakıyorsun degisik
O değil de geçmiş yıllarda çıkan bikac soru var aralarında kahroldum 2020de cözmedigimesen de kesin çöz her sene 2 3 soruyorlar bunlardan. Belki daha fazla .
Çok güzel canım kaydediyim
Ya bu meb kazanımlar çok dağınıkÇok güzel canım kaydediyim
Evet ve çok parça parcaYa bu meb kazanımlar çok dağınık
Canimmmm
Başarılar diliyorumCanimmmm
Sağ ol bitaNemmm
Insallah.
Ya bu meb kazanımlar çok dağınık
Kızlar ilk başta ben de òyle sandim tek tek ugrastim ama asagida bi yerde toplu indirme şeysi varEvet ve çok parça parca
Hadi basarilar canım yapacaksın eminim sınavda çok daha güzel bi net gelcekCanimmmm
Sağ ol bitaNemmm
Insallah.
Tunaydin canim.Tünaydın kızlar. Bugün çok stresli basladim güne niyeyse. Sinav yaklaştıkça boğuluyorum sanki
Bugün de paragraf dilbilgisi cözüp coğrafya kampi yapcam karakutuyu baştan sona cozcem ama biraz fazla geldi çok çıkan ve takıldığım konuları seçtim onları cözcem zaman kalırsa kalanları da çözerim. Yarın da sınavım var zaten.
Benim de günü şaştı canım.. gerçekten oturup ağlayasım var habire bu stresi atmak lazım.Tunaydin canim.
Benim de regl 5 gün erken geldi.
Stres şimdiden başladı yani.
Bir de erken regl olmam kötü oldu, diğeri sınava denk gelecek
Ayy kuzum sakin ol lutfenTünaydın kızlar. Bugün çok stresli basladim güne niyeyse. Sinav yaklaştıkça boğuluyorum sanki
Bugün de paragraf dilbilgisi cözüp coğrafya kampi yapcam karakutuyu baştan sona cozcem ama biraz fazla geldi çok çıkan ve takıldığım konuları seçtim onları cözcem zaman kalırsa kalanları da çözerim. Yarın da sınavım var zaten.
Coook merak ediyorum
Benimde sınava gelecek diye ödüm kopuyoTunaydin canim.
Benim de regl 5 gün erken geldi.
Stres şimdiden başladı yani.
Bir de erken regl olmam kötü oldu, diğeri sınava denk gelecek
Zor geliyo ama buna ihtiyacım var konuları bütün olarak görmem lazimAyy kuzum sakin ol lutfentekrar baştan karakutuyu çözmek zor gelmiyor mu
Ayy kuzum sakin ol lutfentekrar baştan karakutuyu çözmek zor gelmiyor mu
Tarihte zaten imkansız da. Coğrafyada toplam 1000 civarı soru var en azından 500 çözerim dedim ama bugün ruh halim müsait değil hiç. Denemede yanlış yaptığım konuları tekrar edip onların sorularını cözcem sadeceSaricivcivcikcik canim ben tarih karakutuyu yanlış cozdugum sorulara bakacağım sadece. Tum sorulara bakmak çok zamanimi alır.