Canim bir sürü klas seri var hangisiKızlar eğer çıkmış paragraflari cözmüsseniz kaynak arıyorsanız paragraf için çok güzel bi kaynak buldum. İnce bisey.
Yargı klas benzersiz serisi. 2020 kpss tarzı harika sorular. Beynim yandı ve yanlışlar yanlışlar
Bunu bitiririm herhalde yakında. Zaman kalırsa öznur hocanın soyut paragraf kitabını da çok övüyolar. Ondan cözebildigim kadar cözcem pdf olarak.
Db yok dimi sadece paragraf denemesi canım?Canim bende de 345 yayınlarının 25 paragraf denemesi kitabı var, 21 tane paragraf denemesi kaldı içinde. Bugün onu çözmeye başladım. Ondaki paragraflar da fena değil.bunu bitireceğim artık her gün 1 tane cozerek
Kesinlikle öyle diken üstündeyim sankiKafa rahat değil ondan
Fotosunu atıyım canımCanim bir sürü klas seri var hangisi
Aaa ne güzel fotokopici o öyleDb yok dimi sadece paragraf denemesi canım?
Kesinlikle öyle diken üstündeyim sanki
Fotosunu atıyım canım
Eki Görüntüle 3093042
Bu olması lazım bendeki fotokopi de dışı böyle mi bilmiyorum renginibir de bunun son 3 sınav tüm MSÜ ales kpss tyt Allah ne verdiyse sınavda çıkmis sorular var. Onu çözdüm önce.. fotokopici diğerini yanlış çekmiş aslında ben çıkmışlari almıştım kendi hatasi olduğu için bunu da hediye olarak gönderdi iyi ki göndermiş zor paragraf kaynağı bulmak da zor çünkü.
Canim artik biz cözebildigimiz kadar cözcez inşallah. Fullemeye gerek yok napalim yapabildiğimiz kadar yapıp gk ve Türkçeye yüklencez. Benim de son denemelerde netlerim yerlerde pegem 2022ler beni bitirdi o nasıl bi zorluk ya. Gavura sorar gibi resmen. Ama ben zaten zor sormalarini istiyorum 2020de de hep fos denemeler çözüp girdim kaldım sınavda öyleYa kızlar anlamıyorum, çıkmış videoları izliyorum dabazı soruları çözerken ve anlatirken matematik öğretmenleri zorlanıyor,biz matematik öğretmeni değilken nasıl çözelim
Bu bayağı bi ince bisey soru sayısı çok değil 100 TL nasıl olabilir yaAaa ne güzel fotokopici o öylefiyatlarına baktim da 100 liraya bile var bunlardan
Sınav anında göremiyoruz heyecan ve stresten kuzumCanim artik biz cözebildigimiz kadar cözcez inşallah. Fullemeye gerek yok napalim yapabildiğimiz kadar yapıp gk ve Türkçeye yüklencez. Benim de son denemelerde netlerim yerlerde pegem 2022ler beni bitirdi o nasıl bi zorluk ya. Gavura sorar gibi resmen. Ama ben zaten zor sormalarini istiyorum 2020de de hep fos denemeler çözüp girdim kaldım sınavda öylesınav kolay olsa bile insana zor gibi geliyo zaten o da ayrı mesele.
Millet uçtu, kimse kimseyi düşünmüyorBu bayağı bi ince bisey soru sayısı çok değil 100 TL nasıl olabilir yaiyice şaşırdı millet artık.
Dil bilgisi yok canim 25 paragrafDb yok dimi sadece paragraf denemesi canım?
Kesinlikle öyle diken üstündeyim sanki
Fotosunu atıyım canım
Eki Görüntüle 3093042
Bu olması lazım bendeki fotokopi de dışı böyle mi bilmiyorum renginibir de bunun son 3 sınav tüm MSÜ ales kpss tyt Allah ne verdiyse sınavda çıkmis sorular var. Onu çözdüm önce.. fotokopici diğerini yanlış çekmiş aslında ben çıkmışlari almıştım kendi hatasi olduğu için bunu da hediye olarak gönderdi iyi ki göndermiş zor paragraf kaynağı bulmak da zor çünkü.
Yarın mi sınav ?
İnşallah olacak canım. İşte hep diyorum biraz da sınava bağlı hakim olduğumuz yerlerden daha çok gelmesi falan.. nasip tabi en önemlisi. Elimizden geleni yapalım daSınav anında göremiyoruz heyecan ve stresten kuzumbana yetecek kadar yapayım o lazım bana,beş olsun on olsun... fazlasını istemiyorum
Evet kuzuYarın mi sınav ?
Nerden indirdin canim MEB kazanim tarihi ?Kızlar türkce mat (son 12 yil cikmislar) soru çözdüm. Tarih netlerim yine çakıldı kaldı kıpırdamıyor o yüzden bugün tarihte meb kazanım mezun testlerini cozcem baştan sona yaklaşık 500 soru ediyo. Sorularla tekrar kampı gibi bisey olcak. Zaman kalırsa branş deneme ve tekrar.
Bir de yarım deneme analizim vardi onu halletsem harika olur.
Çıkmış sayısal mantık soruları aslında zor değilmiş onu öğrenmiş oldumİnşallah olacak canım. İşte hep diyorum biraz da sınava bağlı hakim olduğumuz yerlerden daha çok gelmesi falan.. nasip tabi en önemlisi. Elimizden geleni yapalım da
Çok çok haklısın hepsi foss denemelerdi. Ben 30 net düşük yaptım sınavdaCanim artik biz cözebildigimiz kadar cözcez inşallah. Fullemeye gerek yok napalim yapabildiğimiz kadar yapıp gk ve Türkçeye yüklencez. Benim de son denemelerde netlerim yerlerde pegem 2022ler beni bitirdi o nasıl bi zorluk ya. Gavura sorar gibi resmen. Ama ben zaten zor sormalarini istiyorum 2020de de hep fos denemeler çözüp girdim kaldım sınavda öylesınav kolay olsa bile insana zor gibi geliyo zaten o da ayrı mesele.
Googledan yazınca cikiyo canım. 9-10-11-12 ve mezun hepsini indirdim çözdüm en son bi mezun kaldi. Hafif yüzeysel ama güzel sorular. Yüzeysellik konusunda da emin değilim de.Nerden indirdin canim MEB kazanim tarihi ?
Ben bu sene daha cozmedim.
Evet çoğunda 4 işlem soruyorlar carpma toplama falan.. ayy bu sene inşallah gelir öyle bi sayısal mantık nolur gelsinÇıkmış sayısal mantık soruları aslında zor değilmiş onu öğrenmiş oldum
Kesinlikle öyle Türkçede nerdeyse full yapiyodum sınava bi girdim her şey bambaskaÇok çok haklısın hepsi foss denemelerdi. Ben 30 net düşük yaptım sınavda
Pegem 4-5-6-8 denemeleri var elimde, dünde dersane 11 i yapmıştı misafirden gidemedim. Eşim bugün almış.
Yarın da pegem denemesi cozeyim bakalım.
Canım süpersin ya bende baktim şimdi 12.sinifa ,bence yüzeysel değilGoogledan yazınca cikiyo canım. 9-10-11-12 ve mezun hepsini indirdim çözdüm en son bi mezun kaldi. Hafif yüzeysel ama güzel sorular. Yüzeysellik konusunda da emin değilim de.
Yapamadiklarimin fotosunu cekip tekrar ediyorum arada bi.
Evet çoğunda 4 işlem soruyorlar carpma toplama falan.. ayy bu sene inşallah gelir öyle bi sayısal mantık nolur gelsin3 4 soru fazladan net. İlaç gibi Allahim çok amin
Hürrem gibi başladım ben de Allahim bismillah diye
Kesinlikle öyle Türkçede nerdeyse full yapiyodum sınava bi girdim her şey bambaskapegem 2022leri çifter çifter cözcem elimden gelse çok beğendim
Kimi de boşuna bu kadar kasmislar diyo ama kassinlar ya sınavda öyle kalmaktansa en azından alisalim zora..
Senden bunu duymak iyi geldi sosyalim senin gk iyiCanım süpersin ya bende baktim şimdi 12.sinifa ,bence yüzeysel değil