- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Tamam canim sağ ol inşallah masaya oturabilirsem tekrarCanim kolay aslında mantığı anlamak gerekiyor.
Yunan sınırı kesin çözüldü ama sonra nüfus mübadelesi ve adaların silahlandirilmasinda sorun yaşadık mesela.
Boğazlar, ırak sınırı, Suriye sınırı, borçlar farklı zamanlarda tekrar gündeme geldi.
Lozandan sonra alehimize sonuçlanan sadece Musul var. Diğerleri lehimize sonuçlandı hep.
Bana da bugün 2 gece yatılı misafir gelcek canım.. sınav zamanı gerçekten zor oluyo bu islerBende bugün misafir geleceğini öğrendim yatılı ama ne zaman gelecekleri belli değil
Kaynanam ve gorumcelerim gelecek 5 kişi.
Gelmeyin sınav yaklaştı diyemiyorum malum her sene aynı bahaneyi sunmuş oluyorum.
İnsallah az kalırlar. Az kalırlar dediğim de 4 gün sürer yine. 1 hafta da kalabilirler.
Yine bölünecek çalışmalarım, sinir oluyorum
Canim benim ev de o kadar berbat durumda ki,Tamam canim sağ ol inşallah masaya oturabilirsem tekrar
Bana da bugün 2 gece yatılı misafir gelcek canım.. sınav zamanı gerçekten zor oluyo bu islerdünden beri oturmadim desem yeridir ders çalışırken evi ihmal ediyoruz ister istemez tabi.
Eşime de patladım bi işin ucundan tutuyum demiyorsun diye. Valla bu erkeklere de uyuz oluyorum bu aralar her şeye uyuz oluyorum
Allah kolaylık versin canım cümlemize.. neyse artık misafir gidince bi bastiririz yeniden. Sonra bi bayram arası. Bayram bari sınavdan sonra olaydı iyiydiCanim benim ev de o kadar berbat durumda ki,
Onlar gelecek diye cam kapı silmem gerekecek
Bende planlama yaptım, dün supurdum, bugün evi silecek, diğer gün banyo tuvalet, diğer gün cam, diğer gün mutfak dolapları...
Ne zaman gelecekleri de belli değil, kaç gün kalacakları da.
Yine onlar gelmeden yapayım birşeyler dedim.
Bugün kızımın sınavı vardı git gel 3 saat sürdü.
Böyle işler de oyalıyor zaten.
En kötüsü de o insanlar artık bahane zannediyor, ne tatile gidilebiliyor gönül rahatlığıyla ne de insanlarla görüşülebiliyor. Sınav hazırlanıyorum desem ayrı sıkıntı demesem ayrı sıkıntı. Yıllardır bitmeyen sınav yapmışlarmalum her sene aynı bahaneyi sunmuş oluyorum.
safran . eşin söylesin. sen diyemeszin deBende bugün misafir geleceğini öğrendim yatılı ama ne zaman gelecekleri belli değil
Kaynanam ve gorumcelerim gelecek 5 kişi.
Gelmeyin sınav yaklaştı diyemiyorum malum her sene aynı bahaneyi sunmuş oluyorum.
İnsallah az kalırlar. Az kalırlar dediğim de 4 gün sürer yine. 1 hafta da kalabilirler.
Yine bölünecek çalışmalarım, sinir oluyorum
Canim kaynanam ve görümcem olsa onlar her zaman geliyor, bunda gelmesin derim.safran . eşin söylesin. sen diyemeszin de
anne gelmeyin 1 ay sonra sınav var. sınavdan sonra gelin desin.
Canim sadece matematik yapıyorsun ve süre matematige mi yetmiyor ?günaydınn
haftasonu bir şey yapamadım diyebilirim.
sadece 1 tane dgs 2015 çözdüm . süre tutarak. süreyi yetiremedim. tüm soruları göremedim yine.
çözebildiklerim yeterli gelir mi tartışılır. umarım.
gözün aydın canım. çok şükür güzel haber gelmiş.Kizlar sonucum çıktı. Kanser yok polip varmis
yok canım yetmedi.Canim sadece matematik yapıyorsun ve süre matematige mi yetmiyor ?
o zaman sıkıntı . denmez .Canim kaynanam ve görümcem olsa onlar her zaman geliyor, bunda gelmesin derim.
Ama bu diğer görümcem, yurt dışında yaşayan, 10 sene sonra ilk kez gelecek, normalde Türkiye tatilleri kısa oluyor memlekette görüşüyoruz zaten, bunda kolundan ameliyat olmak için daha uzun süreliğine geldi, ondan zamanı varket buraya da gelmek istedi.
Gelmeyin desem bir 10 sene daha belki gelemiyecek, ondan gelme demek olmuyor
Sorular çok uzun canim paragraf gibi matematik. Zaman yetmedi için çok pratiklik gerekiyor gercektenyok canım yetmedi.
eski sorulardan çözdüm.
dgs
60 soruya 135 dk verdim.
yani 50 soruluk hazırlanan yeni süreyi
yetiremedim.
turlamayı yapmaya çalıştım ama yine de takıldığım sorular oldu. bırakamadım.
Canim her sene geliyir ama kısa surleigi geldiğinden ve yaz tatiline geldiğinden bizim de memlekette olmamızdan dolayı bizim eve gelmiyordu.o zaman sıkıntı . denmez .
10 sene çok uzun bi süre yaa. nasıl dayanıyorlar demi.
Allah kolaylık versin canım sıkma canını bunda da vardır bi hayır. İnşallah hemen dönerlerYarın misafirler geliyormus
Bugünüm temizlikle geçecek.
İnşallah 3-4 günde dönerler.
5 yetişkin geliyor
Benim misafir de en erken pazar günü dönerler diye tahmin ediyorumTarih netlerim hala hala oturmadı gerçekten O kadar emek veriyorum sinirlerim bozuldu artık. Matematik de bi o kadar oynak. Bugün kötü geçti sınavım yagerçekten sans çok önemli bi faktör sınavda daha çok hakim olduğun yerlerden gelince netler fırlıyor. Ama kuytuda kalanlardan gelince hatirlayamiyorum boş bırakıyorum.
Bikac gündür tekrarlarimi yapamadım misafire hazırlıktan bunun payi da olabilir gerçi.
Sınavın güzel geçer inşBenim misafir de en erken pazar günü dönerler diye tahmin ediyorum
Ondan sonra sınava 25 gün kalıyor. İnşallah o zaman toparlarim biraz.
Bende bugün uzman kariyer denemesi çözdüm yine, daha sonuca bakamadım ama kötü geçti
Bildirim gelince, aaa okyonos bana yazmış dedim. Sonra mesajını okuyunca bende tanıyamadım. 638903 senedir kpss, zayiflama topiklerindeyimSınavın güzel geçer inşSizi biryerden tanıyorum ama nereden