- 31 Ağustos 2012
- 21.692
- 35.009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi geçmiş olsun canimKizlar sonucum çıktı. Kanser yok polip varmis
Çok şükür canim.Kizlar sonucum çıktı. Kanser yok polip varmis
Ben de bugün girdim çıktım pegeme yine. Gk den bi soruyu yine doğrusunu işaretleyip sonra kendi kendime bilgi uydurup yanlisiyla degistirdim. Kendimi tebrik etmek istiyorum özellikle yanlışına gitmek herkese nasip olmazDenemeye girdim çıktım.
Deneme Akademi denizi vip deneme imiş.
Yediiklimle göre kolaydı.
Gy kısmı sınav firmatinda değildi kolaydı.
Ohhhh çok şükürKizlar sonucum çıktı. Kanser yok polip varmis
İşte deneme yapmak bundan önemli canim. Öyle öyle öğrenecek inşallah.Ben de bugün girdim çıktım pegeme yine. Gk den bi soruyu yine doğrusunu işaretleyip sonra kendi kendime bilgi uydurup yanlisiyla degistirdim. Kendimi tebrik etmek istiyorum özellikle yanlışına gitmek herkese nasip olmaz
Hadi geçmiş olsun canim
Yanlış hatirlamiyosam ablamda da aynı şey olmuştu senin gibi temiz cikmisti o da. İyi şimdi çok şükür.
İlaç mı verdi?
Reglinin beşinci günü çağırdı kızlar. Rahim içini kontrol edecekmiş. İnternette ilaç tedavisi yazıyor.histeroskopi ile polip alınıyormuş ana yine tekrarlayabiliryormus. Çok şükür bir tedavi mevcutÇok şükür canim.
Tedavisi gerektiren bir durum mu peki ?
Çok şükür kuzumOhhhh çok şükür
Daha bakmadım misafir gelcek hazırlıkla uğraştım sadece bikac soruya gözattım. Bu aralar dilbilgisinden soru çözmeye başladım denemelerde daha çok yanlış yapmaya başladım çok sacma ama paragrafta ilerleme var gibi bu sefer rüştü hocanın dediği gibi hızlı hızlı okuyup geçtim gerçekten işe yaradı galiba. Dalmamaya calistim. Turlama yapıyım derken matematikte boş kalan bikac soruya dönmeyi unuttum yalnız hoş zaman da yoktu da.İşte deneme yapmak bundan önemli canim. Öyle öyle öğrenecek inşallah.
Bizim dersanede kalan 10 denemeyi karışık yaoacakmis, Yediiklim, pegem, uzman kariyer
Karışık olması da iyi.
Sen bugün kaç net yaptın ?
Ben dün akademi denizinin 1. Denemesinde 89 net yaptım.
Sınavdan kolay denemeymis diyerek çıktım ama gy ten yanlışım çok çıktı.
Anayasa 5 net felan
Çok şükür canım iyi çıkmasına çok sevindim inşallah bundan sonrası çok daha kolay olacakReglinin beşinci günü çağırdı kızlar. Rahim içini kontrol edecekmiş. İnternette ilaç tedavisi yazıyor.histeroskopi ile polip alınıyormuş ana yine tekrarlayabiliryormus. Çok şükür bir tedavi mevcut
Bir kağıdın bir tarafina lehimize aleyhimize yazsan kuzum,bende karistiriyorumKızlar şu lozanda aleyhimize lehimize sonuçlanan sonra görüşülmek üzere rafa kaldırılan efendime söylüyum kesin olarak sonuca bağlanan konu sorularını sürekli yanlış yapıyorum gercekten sinir oldum. Hepsi birbirine giriyo unutuyorum bi süre sonra. Aydın hocadan dinledim başka bi hocadan da dinledim. Not aldım. Ama karışık geliyo.
Çok saçma ama bi türlü oturtamadim ya karakutudan o üniteyi baştan sona tekrar mı çözsem?
Çok mantıklı bir de öyle deniyim canım. Basit gibi görünen ama ayrıntılı bi konu.Bir kağıdın bir tarafina lehimize aleyhimize yazsan kuzum,bende karistiriyorum
Bende yapsam iyi olacakÇok mantıklı bir de öyle deniyim canım. Basit gibi görünen ama ayrıntılı bi konu.
Canim kolay aslında mantığı anlamak gerekiyor.Kızlar şu lozanda aleyhimize lehimize sonuçlanan sonra görüşülmek üzere rafa kaldırılan efendime söylüyum kesin olarak sonuca bağlanan konu sorularını sürekli yanlış yapıyorum gercekten sinir oldum. Hepsi birbirine giriyo unutuyorum bi süre sonra. Aydın hocadan dinledim başka bi hocadan da dinledim. Not aldım. Ama karışık geliyo.
Çok saçma ama bi türlü oturtamadim ya karakutudan o üniteyi baştan sona tekrar mı çözsem?
Bende bugün misafir geleceğini öğrendim yatılı ama ne zaman gelecekleri belli değilEyvah 35 gün kaldı ders çalışmam lazım
Sınanıyoruz canımBende bugün misafir geleceğini öğrendim yatılı ama ne zaman gelecekleri belli değil
Kaynanam ve gorumcelerim gelecek 5 kişi.
Gelmeyin sınav yaklaştı diyemiyorum malum her sene aynı bahaneyi sunmuş oluyorum.
İnsallah az kalırlar. Az kalırlar dediğim de 4 gün sürer yine. 1 hafta da kalabilirler.
Yine bölünecek çalışmalarım, sinir oluyorum