canım ben de şimdi çözemediğim sorular için 2019 dgs videosunu açtım.Çıkmış soru videosu izleyeyim dedim, indirdiğim kanal hic bana hitap etmedi ya. Soruları çözen hoca vallahi çok önemli bunu anladım. Dersi sevdiren hoca buna bir kez daha inandımbende de sorun vardir belki ama anlatabilmek de çok önemli
Hayalim full topuk ve dopyez o yüzden herkesi öyle sanıyorum beybihahah.
yok kuzu yok .
onlar arada giyiliyor.
gün be gün değişik giyiniyorum.
bazen topuklu aşırı resmi. bazen aşarı spor . bazen bohem.
üni. olduğundan çok sıkıntı yok .
ama belli olmaz . bi yazı gelir . giyimler ile ilgili . o zaman mecbur her gün dopyez
evet ya. çok şükür. göbek yok. 3 doğum da normal olduğundan belki. bilemedim.Çocuk var göbek yok muhteşem ötesi
Ses tonu ve enerjisi çok önemli be kuzu dağa motivasyon oluyorumcanım ben de şimdi çözemediğim sorular için 2019 dgs videosunu açtım.
çok seviyorum bu adamcaazı.
aslında atanmadan önce etraftaki topuklu ayakkabılara bakıyordum. tak tuk . öğle arası dışarı çıkanları gördükçe.Hayalim full topuk ve dopyez o yüzden herkesi öyle sanıyorum beybiins hayaller gerçek olsun yok yok gelmez
onları çözdüm hep . ales de .Dgs çıkmış sorulara bak canım inan daha çok çıkar
Kesinlikle osym çok Başka canimonları çözdüm hep . ales de .
bi kpss yi çözmedim .
ösym nin soruları daha makul oluyor demi. kimse yakalayamıyor o soru tarzını.
osym bu sene bizim yüzümüze gülsün inşallah
tamam. topuk cok giyemesem de . klasik giyiyorum ama. boyum çok uzun kaçıyor topuk giyersem. dikkat çekiyor gibi geliyor.Spor timetopuklu giyince beni hatırla
Ayyyyy bu tarzına bayıldım, çok tatlıı olmuş canım çok yakışmışgeçen bohemdim
Ataninca benim de hayalim klasik giyinmekAyyy kuzuuu dopyez takım topuklu ayakkabı yokmusüpersin
Bazı konular uzun bazıları kısa. Uzun konuydu bu sanırım.Dün süre tuttum vatandaşlık tekrarı için, 35 dakika sürdü
Ayyy dimi hepimiz öyle galibaAtaninca benim de hayalim klasik giyinmek
Bıktım senelerdir evde eşofman gezmekten
Tamamı canım, uzun muBazı konular uzun bazıları kısa. Uzun konuydu bu sanırım.
Çok iyi o zaman.Tamamı canım, uzun mu
Canım benim sayısalim iyi olmadığı için ne yapip edip sözelden çok iyi çıkarmam gerekiyorBen 20 gündür anayasa tekrarı yapmıyorum.
Pazar günü başlayacağım.
Sanırım 87 küsurleKızlar sizde alımlar en son kaç ile kapattı ?
Nasil yani komple miDün süre tuttum vatandaşlık tekrarı için, 35 dakika sürdü