- 31 Ağustos 2012
- 21.692
- 35.009
Ya resimler felan da var. Büyük punto ile yazılmış. Yoğun değil.70 sayfa çok değil mi özet için canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya resimler felan da var. Büyük punto ile yazılmış. Yoğun değil.70 sayfa çok değil mi özet için canım
O zaman normal canımYa resimler felan da var. Büyük punto ile yazılmış. Yoğun değil.
Ins öyle olur canımİnşallah hepimiz için iyi olur canim.
Ne demek kendime değilİyi olacak canım ,kendime değil ama sana ve civcive çok inaniyorum
zaten waw etkisi asla olmaz . öyle bir şey değil onlar . reklamlara inanmayın.Canim 3 gündür kullanıyorum. Bende bir waoww etkisi yaratmadı. Ama vicdanım rahat etsin diye kullanacağım.
Uzun süreli kullanımda belki enerjiyi yükseltir.
sadece deneme yaptım dün canım. yazdım yukarıda. 24 doğru 4 yanlışNe demek kendime değil
Birbirimizin emeklerine kaç aydır şahidiz inşallah hepimiz güzel yerlere gelcez sosyalim❤ Allah hiçbir emeği zayi etmez
Canim beni biliyorsun 1 senedir sağlıklı besleniyorum çok şükürzaten waw etkisi asla olmaz . öyle bir şey değil onlar . reklamlara inanmayın.
ama hasta olmadığınız bir gerçek .
kış dönemi 1 kutu mutlaka kullanıyorum. bu kış da covid olunca kullandım 1 kutu.
bunun yanında en önemli olanlardan biri sağlıklı beslenmek. karbonhidrattan uzak durabilmek . meyve ve sebzeyi her gün menüde bulundurmak.
poğaça yiyorum şu an . ama benim boy kurtarıyor. uzun değilim ama dengeli dağılım ondan
sınav dönemi kullanmak lazım . riske atmamak için . demiştim ya oğlan da lgs ye gireceği zaman 15 gün önceden bağışıklık güçlendirici almıştım. büyük oğlan benim çok fena. küçükken aşırı hasta olurdu. yemezdi çünkü. iştahsızzz. şimdi de çöp adam. fit diyelim ya da. kızar bana.
Yaa sen hala fitsin maşallah. Hatta bu kilo daha iyi olmuş,önce çok siskaydinbu sabahtan...
ders çalışasım yok ya. boş işler...
Ins öyle olur canım
Kızlar sizde alımlar en son kaç ile kapattı ?Ne demek kendime değil
Birbirimizin emeklerine kaç aydır şahidiz inşallah hepimiz güzel yerlere gelcez sosyalim❤ Allah hiçbir emeği zayi etmez
Ayyy kuzuuu dopyez takım topuklu ayakkabı yokmu süpersinbu sabahtan...
ders çalışasım yok ya. boş işler...
Ayy kuzu bilmiyom, olur inş rabbim büyükNe demek kendime değil
Dgs çıkmış sorulara bak canım inan daha çok çıkarsadece deneme yaptım dün canım. yazdım yukarıda. 24 doğru 4 yanlış
tasarıı nın denemesiydi. zordu sanıyorum. özellikle cebir kısmı beni zorluyor.
ilk 6 sorudan sonrası bende yok. makul zorları yapabilirken, biraz zor soruları yapamıyorum.
88Kızlar sizde alımlar en son kaç ile kapattı ?
maşallah diyeyim . sen iyice kaptın bu işi.Canim beni biliyorsun 1 senedir sağlıklı besleniyorum çok şükür
Sen normal beslenme düzeninin dışına çok çıktın bu sene, yaz tatiline bir git gel, kısa yeniden sağlıklı mamalara başlayalım inşallah.
İpekcik harici siz gayet fit bir ailesiniz, ipek anneye de babaya da benzemiyor, kime benziyor
hahah.Yaa sen hala fitsin maşallah. Hatta bu kilo daha iyi olmuş,önce çok siskaydin
Çocuk var göbek yok muhteşem ötesihahah.
aslında var ya.
kimi görsem aynı şeyi söylüyor. "sakın kilo verme"
sanıyorum bildikleri bir şeyler var. dinliyorum ben de.
hahah.Ayyy kuzuuu dopyez takım topuklu ayakkabı yokmu süpersin