şöyle, 85+ almam lazım, türkçe matematiğim iyidir çalışmayacağım onlara, sadece tarih coğrafya vatandaşlık. hedefim genel kültür kısmında 60 sorudan 40 net civarı yapmakKac puan sizi kurtariyo bölümümüzün taban tavan puanı ne?
Yani bence ders ders gitmek değil de hepsini bi arada götürmek daha mantıklı şu süreçte.. çünkü soru çözüp uygulama da yapmak lazım.
Vatandasligi son aya bırakan var ama bende o cesaret yoktu bırakmadım bırakmayın isterseniz
Dediğim gibi yapmak istediğiniz netler hedefiniz bunlar çok önemli.. eğer 70 puan yetiyorsa başka 90 almanız gerekiyosa başka şekilde çalışılır..
şöyle, 85+ almam lazım, türkçe matematiğim iyidir çalışmayacağım onlara, sadece tarih coğrafya vatandaşlık. hedefim genel kültür kısmında 60 sorudan 40 net civarı yapmak
Hmm anladım dediğim gibi o zaman nokta atışı yapmak daha iyi olur gibi..2020 de öylesine girmiştim 71 aldım galiba, ama gk da 10 netim filan vardı
başarılar dilerim.2020 de öylesine girmiştim 71 aldım galiba, ama gk da 10 netim filan vardı
son iki ay seri deneme yapacaksın değil mi. çok mantıklı.Canim açıkçası benm hedefim su selami Yalçın tarih videolarına basladim en kısa sürede soru çözerek o videolarla tarih tekrarını bitirmek.. aralarda deneme çözmek. Vatandaşlık ve coğrafyada da her gün 1 ünite tekrar+soru ya da branş deneme..
Mat ve Türkçe de her gün çözmek..
Mayısın 3. Haftası gibi (en geç haziranda) bu programı tamamlayıp artık seri denemelere geçme+ sürekli tekrar+eksiklerin üzerine gitme..
Yani benim de kafam karışık hepsini bi arada yürütmek zor olacak ama başka çare de yok gibi..
Canim her gün anayasayı nasıl okudun mesela her gün 1 ünite sklinde mi?bu aralar günlük tekrarlarim birbirine girdi benim yine debaşarılar dilerim.
bence yaparsın.
özellikle çoğrafya çok kolay anlaşılır. çok basittir.
video olarak konuları dinleyebilirsin sırayla baştan sona. göreceksin ki kolay. .
tarih ayrıntılı çalışma ister.
anayasa ise kitabı her gün okumuştum son 1 ay .
onda da soru kaçırmazsın diye düşünüyorum.
gy den kaç net çıkarmıştın hatırlıyor musun
yaparsın bence.
olur inşallah. sıkı çalış . geceni gündüzüne kat derim . başka türlü olmuyor . 3 ay sık dişini.
Yok canimcim. Bastan sona okudum. Sanırım 1.5-2 saatimi aldı. Öyle hatrliyorumCanim her gün anayasayı nasıl okudun mesela her gün 1 ünite sklinde mi?bu aralar günlük tekrarlarim birbirine girdi benim yine de
Buralardayim canim.Telefon bozuldu uzun zamandır yazamadım.
Gy 40 civarıydı ayrıntılı içten motive edici yorumunuz için çok teşekkür ederimbaşarılar dilerim.
bence yaparsın.
özellikle çoğrafya çok kolay anlaşılır. çok basittir.
video olarak konuları dinleyebilirsin sırayla baştan sona. göreceksin ki kolay. .
tarih ayrıntılı çalışma ister.
anayasa ise kitabı her gün okumuştum son 1 ay .
onda da soru kaçırmazsın diye düşünüyorum.
gy den kaç net çıkarmıştın hatırlıyor musun
yaparsın bence.
olur inşallah. sıkı çalış . geceni gündüzüne kat derim . başka türlü olmuyor . 3 ay sık dişini.
Yaa ne güzel maşallah arada böyle anlat motive olalimYok canimcim. Bastan sona okudum. Sanırım 1.5-2 saatimi aldı. Öyle hatrliyorum
30 gün okuyunca inan ezberliyorsun.ilk kez kpss ye gireceğim için bombostum ders konu vs olarak.o yüzden çok asildim
Geri kalan vakitte de diğer derslere çalıştım o zaman.son 1 ay, 24 saatin 19 saati çalışmış olabilirim.
O son ay annem geldi. Çocuklara baktı. Ben ders full time çalıştım.odamdan cikmadim.sag olsun anacım.
Kimden mesela canım çünkü bazıları sadece reklam diye düşünüyorumKesinlikle öyle
Bu sefer bi danışmanlık almayı düşünüyorum kazanmış birinden. Son 3 ay hem koçluk yapiyo hem program çalışma konusunda destekliyo. Belki ise yarar 1 hafta denicem bi..
Eğer onunla düzen tutturursam sana da neler yaptığımı söylerim.
Çünkü geçen sınavda son aylar çok saçma çalıştım sistemi oturtamadim aynı hatayi yapmak istemiyorum
Özelden yazıyım canım burdan yasal galiba yazmakKimden mesela canım çünkü bazıları sadece reklam diye düşünüyorum
Herkes aynı galiba. Pes etme noktasına geliyormuş bak herkes. Ben de tamam olmayacak galiba.netler artmiyor dedim gecen hafta. Bir kaç video izledim.o hafta herkes öyleymiş.gercel matematik koçluk da yapiyir ara videolarda.Yaa ne güzel maşallah arada böyle anlat motive olalim
Vay be sağlam çalışmışsın..
Vatandaşlık baştan sona okusam 2 saatte biter mi emin değilim denemek lazım biben biraz ayrinticiyim galiba ona da buna da bakıyım derken.. Aslında bomboş değilim aylardır çalışıyorum vatandaşlığa da unutuluyor tabi düzenli tekrar yapmayinca
Çocukları annenin bakması harika olmuş
Ben de o da yok henüz ama bu aralar biraz bitigim
Tabi normal canım ister istemez bıkkınlık oluyo..Herkes aynı galiba. Pes etme noktasına geliyormuş bak herkes. Ben de tamam olmayacak galiba.netler artmiyor dedim gecen hafta. Bir kaç video izledim.o hafta herkes öyleymiş.gercel matematik koçluk da yapiyir ara videolarda.
Bu hafta iyiyim .
Kırtasiyeye uğradık çocuklarla. İhtiyaçları vs derken son 3 yılın dgs cikmis soruları, saman kağıda baskısı vardı. madem önüme geldi dedim aldim.12 tl.yarin çözmeye başlarım işten fırsat bulursam.
neler yapıyorsun . bugün programın ne canımcım.Tabi normal canım ister istemez bıkkınlık oluyo..
İyi yapmışsın bol netler getirsin inşallah
Bug7n misafirim geliyor yatılımerhaba kızlar . nasılsınız .
neler yapıyorsunuz . kimsecikler gelmemiş. bayram izninde herkes belki .
biz işe döndük.