- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Canım napiyon,ben çalışmıyorum bu bayram dolayısıylaHayırlı bayramlar kizlar
Öyle yaparız canım son ayrıntılı tekrarlar sonra denemeler yine tekrarlar sonra yine denemeler tekrarlarŞimdi bayramdan sonra yoğun bir program yapmak gerek değil mi
Napiyim sosyalim annemlere geldim ben de çalışmıyorum bugün bosver kafa iznimiz olsunCanım napiyon,ben çalışmıyorum bu bayram dolayısıylanapicaz
Internetim yoktu kuzum ondan, bende saldım biraz ama son güne kadar tekrarı yapmaya karar verdim çünkü ben unutuyorum canimNapiyim sosyalim annemlere geldim ben de çalışmıyorum bugün bosver kafa iznimiz olsun
Yarın nasipse yeniden başlamayı düşünüyorum ben. Ramazanın son günleri de çalışamadım doğru düzgün
İnşallah mayis ayını çok güzel geciririz❤
Sen nasılsın napiyosun nerelerdesin bu aralar pek aktif degildin
İnşallah çok verimli geçer canimInternetim yoktu kuzum ondan, bende saldım biraz ama son güne kadar tekrarı yapmaya karar verdim çünkü ben unutuyorum canimsoru bankası yerinde debeme şeklinde gideyim diyorum.. şuan elimde yarım branş denemesi var,tekrar yaparken onları bitirecem 20 günde kuzu sonrası bilmiyom
Bende bilmiyorum da deneyip göreceğim kuzuİnşallah çok verimli geçer canim
Canim açıkçası benm hedefim su selami Yalçın tarih videolarına basladim en kısa sürede soru çözerek o videolarla tarih tekrarını bitirmek.. aralarda deneme çözmek. Vatandaşlık ve coğrafyada da her gün 1 ünite tekrar+soru ya da branş deneme..Bende bilmiyorum da deneyip göreceğim kuzus3nin planın ne
Seninki daha güzel tabiki canım ama bogmakta istemiyorumCanim açıkçası benm hedefim su selami Yalçın tarih videolarına basladim en kısa sürede soru çözerek o videolarla tarih tekrarını bitirmek.. aralarda deneme çözmek. Vatandaşlık ve coğrafyada da her gün 1 ünite tekrar+soru ya da branş deneme..
Mat ve Türkçe de her gün çözmek..
Mayısın 3. Haftası gibi (en geç haziranda) bu programı tamamlayıp artık seri denemelere geçme+ sürekli tekrar+eksiklerin üzerine gitme..
Yani benim de kafam karışık hepsini bi arada yürütmek zor olacak ama başka çare de yok gibi..
Kesinlikle öyleSeninki daha güzel tabiki canım ama bogmakta istemiyorumoff zaman geçtikçe insan karisiyor kuzu
Önlisans mi lisans misiniz?Merhaba sistemli programlı nasıl çalışılmalı?
Sadece genel kültür çalışacağım fikriniz var mı?
Amin canım ben de basladm bugün yeniden. Oruç da bitti inşallah çalışalımArkadaşlarım. Hepinize iyi bayramlar.
Ramazanı geride bıraktık.
Allah tekrarını nasıp etsin hepimize inşallah
geçmiş dönemlere ait çıkmış soruları çözmeye çalışıyorum. bu bayram tatilinde
yırtınıyorum ama bakalım sonuç ne olur. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Lisans P3 puanı lazım çift yıllarda giriyorumÖnlisans mi lisans misiniz?
Sınava 3 ay var o zaman bu sene girecekseniz.. Ben olsam genel kültürde en çok soru çıkan konulardan başlardım Osmanlı inkılap gibi.. zaman kalırsa ilk konulara dönerdim. Eleyici olmak gerekebilirLisans P3 puanı lazım çift yıllarda giriyorum
Evet ben de Osmanlı kültür ve medeniyet ten başladım sonra inkılap yapacağım, sonra coğrafya diye düşünüyorum kalan vakitte tarih diğer konulara bakmalı mıyım? Onun yerine vatandaşlık mı çalışmalıyım? SizceSınava 3 ay var o zaman bu sene girecekseniz.. Ben olsam genel kültürde en çok soru çıkan konulardan başlardım Osmanlı inkılap gibi.. zaman kalırsa ilk konulara dönerdim. Eleyici olmak gerekebilir
Kac puan sizi kurtariyo bölümümüzün taban tavan puanı ne?Evet ben de Osmanlı kültür ve medeniyet ten başladım sonra inkılap yapacağım, sonra coğrafya diye düşünüyorum kalan vakitte tarih diğer konulara bakmalı mıyım? Onun yerine vatandaşlık mı çalışmalıyım? Sizce