- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
İyi bilirimsafran bilir .
benim de biri 1 yaşındaydı çalışmaya başladığımda. diğeri 6 yaşında.
o şekilde ders çalışmıştım.
zorluğunu bilirim.
çok çalışmaktan kafayı kırdım o dönem.
Allah nasip etti oldu benim.
çok zor yoksa.
inşallah safran cım . inşallah. çok da güzel puan almıştın. nasıl olmadı şaşırdıydım.İyi bilirim
O dönem nsil çalıştığını yazdığın uzun bir yazı vardı. O zaman o yazıyı kopyalayıp masa üstünde word dosyasına yapıştırmıştim, okuyordum ara ara.
Seni örnekle o sene ben de 87 almıştım. Ama atanmak kısmet olmadı. Bu sene olur inşallah.
Apotemi yi bende çözmeyi plnliyorum ama zor seviye.bunları buldum ama emin değilim . ne dersiniz.
tavsiye edeceğiniz başka bir yayın varsa yazarsanız. Safran sence nasıldır.
bunlardan 1 ini mi alayım . 2 mi. ne bileyim 3 mü. hepsini bitiremem muhtemelen değil mi.
sağ ol safran. bunu mu alayım öncelikle.Apotemi yi bende çözmeyi plnliyorum ama zor seviye.
Öncelikle sana karakutu matematik ve Türkçesini cozmeni tavsiye ederim, resmini ekledim. İçinde ÖSYM nin sınav soruları var. En iyi kaynak çıkmış sinav sorulari.
Canim DGS puan hesaplamasını bilmiyorum am ben Türkçe'den 1 net yapmak mantiksiz geldi. Kpss de bütün netler eşit.sağ ol safran. bunu mu alayım öncelikle.
türkçe ile vakit kaybetmeyeyim diyorum. türkceden 1 net yapmak yeterli sınavda. puan hesaplanması için.
diğerleri için ne diyorsun.
sınavdaki sorulara baktığımda aslında kolay değil hepsi zor seviye .
o yüzden zor seviye de çözmek gerekiyor demi.
geçen sene afalladım kaldım . çalışmadığımdan kaplumbağa kadar yavaştım.
zaman yetmedi zaten. sorularla boğuşurken . süre bitti dediler.
haklısın. kpss öyle.Canim DGS puan hesaplamasını bilmiyorum am ben Türkçe'den 1 net yapmak mantiksiz geldi. Kpss de bütün netler eşit.
Bunun matematiğini de alabilirsin. Bunlardan basla bence
Canım nasıl oldunuz daha iyi misinizKızlar hiçbir şey yapamadım zar zor tarih bakar gibi oldum çünkü çocuk yine yeni yeniden hasta oldu. Gene ateşler ve ardından musluktan su akar gibi burun akıntısı ve tabiki saatlerce süren mızıklamalar . O yüzden kızlar sizlere kolaylıklar diliyorum banada bi az müsaade
Şimdi puan hesaplaması yaptim. Matematik puan getiriyor sayisala ama Türkçe de az da olspuan getiriyor. Bence Türkçe daha yapılabilinir. 30 tane de olsa Türkçe yap.haklısın. kpss öyle.
dgs 4 yıllığa tamamlama olduğundan geçiş yapacağın bölüm sayısal puan ile alıyorsa mecburen matematik çözüyoruz.
sadece 1 net türkçe isteniyor. o da puanın hesaplanmıyor , o nedenle.
eşit ağırlık ile geçiş yapabildiğin bir yer ise o zaman dediğin gibi türkce matematik . aynı değerde oluyor.
bazi yerler tamamen türkçe ağırlıklı sözel puan hesaplanması ile alıyor. ilahiyat vs .
benimki malesef sayısal . 2 yıllık okurken de sayısal puanla girmiştim. biyosistem mühendisliği sayısal puan ile alıyor.
çok zorlanıyorum tabi.
keşke eşitağırlıkla alsaymış. bi şekilde haledebilirdim o zaman.
sağ ol safranım.Şimdi puan hesaplaması yaptim. Matematik puan getiriyor sayisala ama Türkçe de az da olspuan getiriyor. Bence Türkçe daha yapılabilinir. 30 tane de olsa Türkçe yap.
Bak birinde 30 Türkçe birinde 2 Türkçe puan hesapladım, Arada nerseyde 25 puan var. 25 puan da az değil. Türkçe yapmamaya koşullara kendini.
Çok geçmiş olsun canim.Kızlar hiçbir şey yapamadım zar zor tarih bakar gibi oldum çünkü çocuk yine yeni yeniden hasta oldu. Gene ateşler ve ardından musluktan su akar gibi burun akıntısı ve tabiki saatlerce süren mızıklamalar . O yüzden kızlar sizlere kolaylıklar diliyorum banada bi az müsaade
Canım 1 haftadir hastayım soguk alginligi diye dusunuyorum ama covid de olabilir.. sürekli yattim dinlendim..Saricivcivcikcik nerelerdesin canım iyi misin görünmüyorsun
Canım benim ınş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursunCanım 1 haftadir hastayım soguk alginligi diye dusunuyorum ama covid de olabilir.. sürekli yattim dinlendim..
Ders calisamadim dogru düzgün arada bi paragraf problem cozmeye calistim ama masada oturamadim halsizlkten..
Sukur daha iyiyim. 2 hafta sonra dershanede tg sinavim var. Ona kadar saglam bi kendimi kapatmak istiyorum. İnşallah su hastalik tamamen geçerse
Tesekkur ederim etiketledigin icin
Cok sağ ol sosyalimCanım benim ınş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursunçok çok geçmiş olsun
En son hastayım demiştin zaten o yüzden merak ettim. Hiç canını sıkma sağlık daha önemli. Toparlanınca arayı kapatırsın zaten senCanım 1 haftadir hastayım soguk alginligi diye dusunuyorum ama covid de olabilir.. sürekli yattim dinlendim..
Ders calisamadim dogru düzgün arada bi paragraf problem cozmeye calistim ama masada oturamadim halsizlkten..
Sukur daha iyiyim. 2 hafta sonra dershanede tg sinavim var. Ona kadar saglam bi kendimi kapatmak istiyorum. İnşallah su hastalik tamamen geçerse
Tesekkur ederim etiketledigin icin
İnşallah canım cok sağ olEn son hastayım demiştin zaten o yüzden merak ettim. Hiç canını sıkma sağlık daha önemli. Toparlanınca arayı kapatırsın zaten sen
Iyi kuzu çok şükür idare ediyoruz diyelim, bıraktığından halliceCok sağ ol sosyalimhasta olmak zor ama sınav döneminde hasta olmak daha zormus gerçekten ekstra stres.
Siz nasilsiniz gorusmeyeli kizlar nasil gidiyo