Ya sorma. O zaman Trabzon'a sabin du sanırım. Hala görüşüyoruz. Belgin .Bana CD ye bastırıp videolarını tek CD ile kargolamisti. Kpss yi hallettim şükür. Darısı başınıza. Emek istiyor. İnşallah olsun bu kez safrancim. Hakan dede idi evet .hafizan çok iyi.Bende öyle canim. Hep hızlandırıyorum.
Bu matematik kanalı güzel, ben bir konu anlatım videosu, 3 tane de kitap videosu izledim. Artık yazarlar çıkarttıkları kitapların soru çözüm videosunu da koyuyorlar cozemediklerine bakıyorsun iyi oluyor.
Adilemir hatırlıyor musun, sen kpss çalışırken bir tarih hocanın videoları vardı, Hakan dede miydi ? Onun videolarına ulaşmak için baya çapa sarfetmistin, şimdi herşeye ulaşmak ne kadar kolay
Gidiş yolunu ben de hafızaya kaydetmek için çabalıyorum.o da öyle yapıyor olabilir.Canım nasıl ezberliyorsun
Gercel matematik beğeniyorum.zor sorulara odaklanıyor. Şimdi kolay değil hiç bir sey gerçekten.Bende öyle canim. Hep hızlandırıyorum.
Bu matematik kanalı güzel, ben bir konu anlatım videosu, 3 tane de kitap videosu izledim. Artık yazarlar çıkarttıkları kitapların soru çözüm videosunu da koyuyorlar cozemediklerine bakıyorsun iyi oluyor.
Adilemir hatırlıyor musun, sen kpss çalışırken bir tarih hocanın videoları vardı, Hakan dede miydi ? Onun videolarına ulaşmak için baya çapa sarfetmistin, şimdi herşeye ulaşmak ne kadar kolay
Ayy canım ne güzel atanmışsın, çok şanslısın. Biz daha atanmak için uğraşıyoruzAtanalı 9 yıl dolacak. Hepten unuttum ders calismayi
Çözüm yollarını sorular çok fazla değişmiyor kpss de DGS veya ALES gibi değilCanım nasıl ezberliyorsun
Dediğim gibi evet aradan zaman geçtiyse şu an bakmak, hatırlamaya çalışmak çok zor oluyor biliyorum o yüzden ne yaparsam kardır diyerek çalışmalısın yoksa zaten hiç hiç olmaz maalesefCanım ya. Çok sağ ol. Çok düşüncelisin.
Temel yok. Aslından temel vardi unutuldu. O yüzden zorlaniyorum..yine de anlamaya çalışıyorum.
Anlamasam da video izleyerek belki bir umut diyerek zorluyorum kendimi. Video ile çözerken adam çok basitmiş gibi geliyor ama kendim çözemiyorum. zorluyorum kendimi. Pes etmeyeceğim insalah.
Sağol canımcok sagol canim umarim basaririz. Gecmis olsun bu arada
Ay ben atansam hiç bakasım gelmez bunlara hatta inşallah atanırsam kitapları yakmak istiyorumAtanalı 9 yıl dolacak. Hepten unuttum ders calismayi
Aynen valla yaAyy canım ne güzel atanmışsın, çok şanslısın. Biz daha atanmak için uğraşıyoruz
Bende bişey yapmadım bugün içimden gelmedi nedenseBugünde pek bir şey yapamadım kızlar benim velet daha iyi çok şükür ama bana geçirdi hastalığıGeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar öpüldünüz
Aa niye kız yoksa bende hasta oldum deme aman diyeyimBende bişey yapmadım bugün içimden gelmedi nedense
Yok kuzum yorgundum biraz gece geç uyudum dengem bozuldu veremedim kendimi o yüzdenAa niye kız yoksa bende hasta oldum deme aman diyeyim
Ne kadar zaman kaldı sınava. Haftada 2 deneme daha iyi olmaz mıydı.Ben haftada bir gün deneme yapmaya karar verdim. Artık zamanıdır, en azından alışma olsun.sonuca moralimi bozmayacağım