- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Videolari gorursek yazariz canım ben henüz görmedimKızlar 2022 için tüik verileri açıklandı mı veya hani hocalar tüik verileri güncellenince video çekiyorlar ya o ne zaman oluyor oldu mu? Şubat ayında açıklanır diye biliyorum ama çokmu sabırsızım
Tamam canim hazirladim programimi deminSaricivcivcikcik Canım bende @Safransari gibi yapıyorum ama tek fark yanına ek fazla bişey koyamıyorum çünkü vaktim yok eğer olsaydı bence koyulmalı sen koy yani
Bende az önce tüik in sitesine giriyorum ama nasıl sinir oldum görmen lazım nerde nerde nerde diyeAçıklanmadı beybim,sadece nüfus verileri açıklandı henüz
Çok sağol canım yoksa çatlarım zaten bilginiz olsunVideolari gorursek yazariz canım ben henüz görmedim
Ben sadece bir haftada coğ tekrarı yaparım diye şartlanmıştım sonra çocuk ateşlendi bişeyler oldu 2 haftaya uzadı nerdeyse çıldırayazdım 1 hafta uzadı diyeTamam canim hazirladim programimi demin
ASSOSyal in dedigi gibi anksiyetem tuttu hafiften ya uygulayamazsam diye ama sonra kenarina not aldim misafir gelir bir sey olur bir gün yapamazsan ertesi gün devam et diye böyle de kendimi sakinlestiririm
Şu sinav yüzünden ruh hastasi oldum
Kimse benden daha çok ruh hastası olamazVideolari gorursek yazariz canım ben henüz görmedim
Tamam canim hazirladim programimi demin
ASSOSyal in dedigi gibi anksiyetem tuttu hafiften ya uygulayamazsam diye ama sonra kenarina not aldim misafir gelir bir sey olur bir gün yapamazsan ertesi gün devam et diye böyle de kendimi sakinlestiririm
Şu sinav yüzünden ruh hastasi oldum
Yedi aylik benim sakin ol şampiyonBende az önce tüik in sitesine giriyorum ama nasıl sinir oldum görmen lazım nerde nerde nerde diye. İstiyorum ki hemen yazıp ezberleyeyim hayır yani 7 aylıkda doğmadım aslında .
Çok sağol canım bende diyorum niye yok baya yokmuş
Osym de keşke uzama payı ekleseÇok sağol canım yoksa çatlarım zaten bilginiz olsun
Ben sadece bir haftada coğ tekrarı yaparım diye şartlanmıştım sonra çocuk ateşlendi bişeyler oldu 2 haftaya uzadı nerdeyse çıldırayazdım 1 hafta uzadı diye. Yani çok haklısın böyle oluyor işte sonra insanın eli ayağına dolaşıyor o yüzden tamı tamına yapanlara helal olsun . Aaa bu bak iyiymiş uzama payınıda eklemek . Canım hepimiz öyleyiz hiç dert etme
Kimse benden daha çok ruh hastası olamaz
Yaa hayata 2 ay erken başlamışsınki o zamanYedi aylik benim sakin ol şampiyonaçıklanınca burada paylasirimkuzu merak etme
Bizler için şart gerçekten evetOsym de keşke uzama payı eklese
Çok geçmiş olsun canım. Her zaman diyorum önce sağlık bu yüzden Rabbim acil şifalar versin inşallah sizeAgir bir grip geçiriyoruz eşimle , çalişmalarim baya aksadi. Kendimi iyi hissettikçe az da olsa çalisabiliyorum.
Keşke iki ay daha içerde yatsaydimYaa hayata 2 ay erken başlamışsınki o zaman. 2 ay cepte bak Assos ona göre yani sonra geride kaldım filan deme
Amin canim insallah cok sag ol ❤Çok geçmiş olsun canım. Her zaman diyorum önce sağlık bu yüzden Rabbim acil şifalar versin inşallah size
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin canimAgir bir grip geçiriyoruz eşimle , çalişmalarim baya aksadi. Kendimi iyi hissettikçe az da olsa çalisabiliyorum.
Sen de benim gibiymissin. Ne varsa duramamisim basim göğe erdi sanki erken gelinceKeşke iki ay daha içerde yatsaydim
Amin canimsin insallah, çok sag ol ❤Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin canimsağlık olsun da calisirsin
Sen de benim gibiymissin. Ne varsa duramamisim basim göğe erdi sanki erken gelince
Çok sag ol canim ❤@Kendikendine çok geçmiş olsun canım
Yavrucum 3 saat helal olsunBugün yaptıklarım:
77 rehberlik
100 ölçme değerlendirme
Öğretim ilkeleri 5 video
Öğretim ilkeleri 24 soru
3 saat matematik kampı
20 paragraf