- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.563
Ilk miiAyy ilk kez biri bana kızgın attı bi tuhaf oldum
Sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk miiAyy ilk kez biri bana kızgın attı bi tuhaf oldum
Sağol canım
EvetIlk mii
Son olmayacak
Inşallah sosyalimm❤Rabbim ferahlık versin canım civcikiimm, daha zamanımız var.toparlariz bence. Daha hiçbirşey bitmedi
Benim kendi çıkardığım notlarım var. Ama çok daha kısa olan notlarimda var bende senin gibi düşünüyorum bebeğimHerkes bugün niye böyle aktif burda calisasim gelmedi benim deneme analiz tablosu yaptim, 20 tane deneme ayarladim, bir de haftaya nasil bi genel tekrar yapcagimi kafamda planladim.
İnşallah oturcam masaya
Ya bir de bir sey sorcam.
Siz genel tekrarlari kitaptan mi yapiyosunuz yoksa mesela 3 4 sayfalik her ünitenin özet notu vr ordan mi? Kitaptan cok yapasim var ama asiri uzun sürecek. Özetten yapsam eksik mi kalır ki..
Ozetten yapmicaksam o özetleri nerde kullancam
Kafamda deli sorular yine.
Kitabi okusam olmaz özeti okusam gönül razi degil kizlar bi fikir verin
Hangisini dusunuyosun yani kararsiz misin?Benim kendi çıkardığım notlarım var. Ama çok daha kısa olan notlarimda var bende senin gibi düşünüyorum bebeğim
Canim ben kitaptan yapıyorum.Herkes bugün niye böyle aktif burda calisasim gelmedi benim deneme analiz tablosu yaptim, 20 tane deneme ayarladim, bir de haftaya nasil bi genel tekrar yapcagimi kafamda planladim.
İnşallah oturcam masaya
Siz genel tekrarlari kitaptan mi yapiyosunuz yoksa mesela 3 4 sayfalik her ünitenin özet notu vr ordan mi? Kitaptan cok yapasim var ama asiri uzun sürecek. Özetten yapsam eksik mi kalır ki..
Anladim canım peki toplu tekrar yapiyo musun? Mesela tarihi 3 4 günde bastan sona bitirmek gibi..Canim ben kitaptan yapıyorum.
Zaten günde bir konu tekrar ediyorum.
Tarihi kitabı ünite ünite koparttom, zimbaladim. Neyi tekrar ediyorsam o sayfaları alıyorum elime. Konu çalışırken önemli yerlerin altını çizmiştim, kitabın tamamını değil de o yerleri okuyorum sadece.
MuhtemelenSon olmayacak
Ben akşam çalışacağım yine öğle uykusunda ev işiyle uğraştımHerkes bugün niye böyle aktif burda calisasim gelmedi benim deneme analiz tablosu yaptim, 20 tane deneme ayarladim, bir de haftaya nasil bi genel tekrar yapcagimi kafamda planladim.
İnşallah oturcam masaya
Bundan sonra beleAyy ilk kez biri bana kızgın attı bi tuhaf oldum
Sağol canım
Cok datlu teyzesi yaa❤❤Allahiiimm tüylerinde kaybolmak istiyorummmmm, ekranı isiricam yumuş yumuş oldum
Ben kitaptan onemli yerleri çiziyorum sonra o cizdigim yerleri okuyorumHerkes bugün niye böyle aktif burda calisasim gelmedi benim deneme analiz tablosu yaptim, 20 tane deneme ayarladim, bir de haftaya nasil bi genel tekrar yapcagimi kafamda planladim.
İnşallah oturcam masaya
Yok canim 2-3 günde bir değil.Anladim canım peki toplu tekrar yapiyo musun? Mesela tarihi 3 4 günde bastan sona bitirmek gibi..
1.gün ilk 3 ünite, 2. Gün 3 ünite gibi?
Enes hocayı biliyosundur? Onun tekrar kamplari oluyoya. O tarz bir sey düşünüyorum da. Olmazsa yine kitaptan okuyum ya.
Çok sanlisin çokBundan sonra bele
Cok datlu teyzesi yaa❤❤
Ben kitaptan onemli yerleri çiziyorum sonra o cizdigim yerleri okuyorum
Bundan sonra bele
Cok datlu teyzesi yaa❤❤
Ben kitaptan onemli yerleri çiziyorum sonra o cizdigim yerleri okuyorum
Tamam kizlar cok tesekkur ederimYok canim 2-3 günde bir değil.
Şu an 2 haftalık bir planım 12. Gundeyim.
14 güne tarih konularını yaydim, konu kısa ise günde 2 konu, uzun ise günde 1 konu şeklinde 14 günde tekrar ediyorum. 14 günde bir kitap bitiriyorum.
Bu deneme programım da 20 günlük, 20 güne coğrafya tarih anayasa konularını yaydim, 20 günde 2 konu tekrarı + 3 kitap bitecek mesela.
Ben programlarda her günüme Türkçe mat koydum. Bunların yanına da gk dersi tekrarı. Benim tekrarim konu okuyup soru çözmek şeklinde hep.
Açıklandı canim işsizlik rakamlari felan.ama hocalar açıklamadı dahaKızlar 2022 için tüik verileri açıklandı mı veya hani hocalar tüik verileri güncellenince video çekiyorlar ya o ne zaman oluyor oldu mu? Şubat ayında açıklanır diye biliyorum ama çokmu sabırsızım
Tamam canım çok sağol o zaman yeni açıklanmış ve yavaş yavaş videolar çekilir. Çok sabırsızmışım evet anlamış oldumAçıklandı canim işsizlik rakamlari felan.ama hocalar açıklamadı daha
Açıklanmadı beybim,sadece nüfus verileri açıklandı henüzKızlar 2022 için tüik verileri açıklandı mı veya hani hocalar tüik verileri güncellenince video çekiyorlar ya o ne zaman oluyor oldu mu? Şubat ayında açıklanır diye biliyorum ama çokmu sabırsızım